Лакове за нокти - 157

• 46 581
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Големи красоти сте показали пак, момичета Purple Heart Мен последните седмици ме е хванал страшен мързел и за лакиране, и за качване, та сега наведнъж ще пусна последните маникюри Simple Smile

Както всяка година по празниците сложих Сhina glaze ruby pumps :

И предните маникюри:
Скрит текст:
Марина

Вероника

Самуил и отгоре синия лак от кристъл серията на Ейвън

Wibo 533 и Деница

# 181
Новите:

Естествено веднага пробвах и двата:

Влюбена съм. 🥰Весело посрещане на всички довечера! 🥂🎄🎆✨🎉

# 182
Разкошни маникюри,момичета-радвате ме всеки ден Hug .На мен нещо не ми се лакира тези дни,но за довечера само блестящо...почистването по-късно Simple Smile .Лакове Флормар048,Ревърс червен и златен брокат.На живо блести доста,но телефона ми не желае да го хване Joy Весело посрещане на Новата година!

Скрит текст:

# 183
  • София
Много сте празнични, момичета!
Аз нямам настроение и даже снимките не ми се получават.

Някакво Лумис, не видях номер. На дъното има нещо като 021.

Извадих незнайно кога купуван Пърфект.

С него съм днес. Малката е разляла по шишенцето и не знам номер.

А вчера в движение си забърсах един Дъглас 920. Мацнах си крачетата с него, много ми харесва и съхне бързо. На живо е малко по-тъмен.

# 184
Мисля, че е S105 Перфектът. 😉 А Лумсът се сещам кой е, но е абсурд да му видя номерчето на шишенцето...😅

# 185
Лаковете са bell 55, flormar glitter gl10, catrice gold effect 04 secret adoration, GR nail art 114, GR ice chic 41. Оказа се, че нямам никакъв червен брокат, затова смесих двата  GR.

Скрит текст:

Весело посрещане на новата година, момичета! Дано за всички ни е по-добра и по-щастлива! ❤🎉🥂

# 186
Ето това направих след обяд набързо, да не остана без маникюр за нова година

# 187
  • Берлин
За много години, момичета ❤
Часът ми за педикюр отпадна, как се ползват ексфолиращите чорапи, че не внимавах и пропуснах

# 188
  • на последния етаж
Честита нова година! Да е здрава, по-спокойна и по-успешна! Аз посрещам новата година с Flormar GL10:

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 22:31 от Лита

# 189
Честита Нова година!
След дълго нелакиране  реших да се върна към него . Много хубави брокатени лакове виждам. Тези на Флормар колко издържат? Въобще от по-ниския ценови клас кои са по-издържливи,бихт ли споделили?

# 190
За много години, момичета! 🍾🥂🍹
На мен всички брокатени лакове ми издържат доста време. Но обикновено ги използвам по-скоро за декорация, отколкото за основен лак на всичките нокти. Особено трайни са брокатите с по-едри частици.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 17:51 от dolce miele

# 191
Dolce би ли препоръчала някой с по-едри частички? Аз също съм на тази тема. Благодаря!

# 192
Миме, доста от брокатите на Бел са с по-едри частички, също Перфект S40 (Флормар глитърите също имат подобен, както и други интересни), на Габрини също имам с по-едри частици. Особено любим ми е един Бел с частици с ефект на счупено стъкло. 🙂

# 193
Благодаря Долче може ли да покажеш стъкления лак на Бел Сега се сещам че съм виждала Бел в Лили, да го потърся при следващото ходене.?

# 194
Миме, не мога да го снимам сега, определено е по-хубав на живо (сребристи частички с холо ефект), но показвам от нета, а ноктите са на Преслава. Бел 84:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт