Лакове за нокти - 157

• 46 580
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Напоследък само ви се любувам на прекрасните маникюри, не съм се лакирала  от месец, но това не ме спира да купувам 😂 към новите попълнения от коледния календар на Еси и три от 4те лака от Космик серията на тренд ит ъп най-накрая поръчах и от така хвалените тук Пастел. Докато заредят отново Сеш се беше поизчерпал изборът и се спрях “само” на тези:
Скрит текст:

# 166
Аз съм на Флормари днес:

Скрит текст:

Flormar Princess Castle 458, Bright White 400, Street Grey 417, Glitter Holographic Silver GL14

Скрит текст:

# 167
Марголота, честити придобивки! 🙂
Витаминче, чудесна комбинация!

# 168
Весело посрещане на новата година, момичета!

Лаковете:

# 169
Пристигна днес като гo пробвам ще споделя .
Весело посрещане на новата година!

# 170
Новогодишно съм рошава. Връщам се назад да лайквам.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 17:01 от Atamagaokashii

# 171

Catrice Cloudy illusion, че ми писна да се гледам с брокати, елхи, снежинки, елени и прочее... 😄 Връщам се да лайквам и аз, весело посрещане утре, прекрасни! ❤️

# 172
Хайде и аз хоп в тази тема!
Та, 8-9 години с гел лак за печене. С една пауза от около 8 месеца, понеже си изгризах ноктите докато бях бременна 😳. Резултатът към днешна дата е нокти лато люспи. А бяха много твърди и дебели някога. Да не говорим и, че лакът вече не се задържа повече от седмица. Започва да се отлепя след няколко дена. За сега спирам с него и минавам на лак без печене. Имало и такъв с бързо съхнене, не знаех, а какво щастие е само!
Купих си няколко набързо. Днес се лакирах с единия за първи път, но малкия го счупи.
Ноктите ми не изглеждат добре, но се надявам, че ще се оправят ...

Кои са най-издържливите лакове?

# 173
Моят маникюр за празничната вечер утре:

Лаковете:
Скрит текст:
Topface Color Revelation 037

Topface Party Glitter 114

Весело и щастливо посрещане на Новата година, лакови момичета. Hug

# 174
Ох Джаста, много е хубаво, как успяваш да измислиш и изпълниш всякакви декорации не знам, ни идеи имам, ни изпълнението е на ниво.
На коледния маникюр една снежинка лепнах и толкоз 😉 то и без това само в офиса ще ми го гледат.

# 175
Весело посрещане на Новата Година и от мен, момичета (ако не се включа утре)! 🤩😍😉
Аз май от неделя съм така:

Скрит текст:

Лаковете са Импала 05 и H&M Celebration Expectation- червеното е по-ярко и без оранжев подтон, а червеният брокат е с неуловими холо-не-холо частици, но на снимки- толкова! ☺
ГР Куик драй ми отдръпна лака откъм кожичките, особено на ноктите с бяла основа се вижда, но ще поправям тези дни като израсне още малко!
Джаста, и аз ти се възхищавам на декорациите и идеите! 🤩
П. С. Понеже пиша вече за втори път и изчезва, няма да споменавам поименно, всички сте показали чудни неща! 😍

# 176
Долче пу-пу уникални творения показваш както и всички останали тук .Аз към момента няма какво да покажа -до дъно съм, след ремонт😪😭. Но въпреки това се заглеждам по глитери  в Makeup- малко трудно се ориентирам, та се надявам на помощ от ваша страна търся лакове с по-едри люспички и се надявам да ми препоръчате такива.
Весело посрещане на Новата 2022-ра година. Бъдете здрави и много щастливи!❤

# 177
За Коледа не успях да се лакирам, покрай всичкото готвене Sweat Smile Онзи ден намерих време:
Скрит текст:

Снимките не станаха сполучливи, но на живо е доста бляскаво Hands Nail Care
Лаковете са: SNB Искрен и BEL 80, Flormar  PL451 Rich life и SNB Зорница, Aura 119 Deep forest и BEL 76.

Весело празнуване на всички! Hug

# 178
Много блясък и страхотни идеи ❤️❤️❤️
Пожелавам ви весело посрещане на новата година, бъдете здрави и много щастливи ❤️
От мен СНБ Зорница и зекен 21.

# 179
Весело посрещане на новата година, момичета! Както винаги прекрасни!
Ето ме и мен от днес

Астра 42, не ми се стори достатъчно бляскава и ѝ сложих малко от Флормар GL 14
Декорацията ми е рисувана, то си личи по кривите линии 😃

Общи условия

Активация на акаунт