Лакове за нокти - 157

• 46 577
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Долче, мерси. Hug
Да, лака е светлосин, на Ривърс.
Скрит текст:

# 151
  • Варна
Има такива скейл люспи в Али експрес, водят се пудра, в кутийки са.
А в мейкъп видях скейл топове на Мис Спорти, единия беше точно син, другите - розов и златист.

# 152
Тина, може ли линк към скейловете, че ми е много тегаво търсенето в Мейкъп?🙂

# 153
  • Варна
Ето го, сега виждам, че е останал само розовия, но може и да заредят по-нататък.
https://makeup.bg/product/339402/

# 154
  • София
Ефекта на живо се вижда повече и е като сняг, но на снимка - толкова Hug

# 155
Джулс, ❤ Щях да го купувам преди 1-2 години, но свърши, докато се чудя ☺
Събирам предложения за подобен брокатен лак, нещо между скейл и фин бял брокат...Май Мамето беше показвала такъв брокат преди време? Но може и да бъркам...🙂

# 156
  • Измир
Джулс, много е нежно!
Джаста на теб ти отива всяка форма, а и като допълниш с перфектно изпълнение направо си страхотна.
Аз показвам новогодишния ми маникюр. Цветчето го правих с клечка за зъби 🙈.

# 157
Олгарита, а зеленото кое е? Дъщерята има много хубави нокти, хубаво оформени и хубаво лакирани, пу пу! На майка си се е метнала, нали? 😉

# 158
Джулс, ❤ Щях да го купувам преди 1-2 години, но свърши, докато се чудя ☺
Събирам предложения за подобен брокатен лак, нещо между скейл и фин бял брокат...Май Мамето беше показвала такъв брокат преди време? Но може и да бъркам...🙂
На GR от серията nail art 114, но не знам дали се намира

# 159
  • обл. Шумен
Здравейте момичета! Чета темата от скоро - зареждате с много добро настроение и имате страхотни маникюри! 😊 Благодаря, че тук могат да се обсъждат обикновени лакове. 🌺 Преди си правех френски маникюр с Loreal и Sally Hansen:  https://www.notino.bg/sally-hansen/double-duty-bazov-i-finalen-top-lak-za-nokti/  , но издържаше само 2-3 дни. Последните години нищо, понеже много се чупят. Ще се радвам, ако ми препоръчате нещо, което да издържа поне седмица 💅🙂

# 160
Долче, мерси. Hug
Да, лака е светлосин, на Ривърс.
Скрит текст:

Джаста, тази серия на Ривърс има ли я в Елитис? Не съм се заглеждала по техните лакове. Издържа ли много наистина?

# 161
Lulu, има я в Елитис, да.
Има ги и в магазина на Марешки. Там са по евтини.
Много са красиви, но при мен не са много трайни и в комбинация с техния топ се напукват ужасно към третия ден. Пробвах и с други топове, пак греда. Обаче сега ги пробвам с топа Миракъл на Пърфект и о, чудо, няма напукване. Откъм трайност си държат стандартно за обикновен лак. Така и така съм ги купила, ползвам ги, защото наистина имат хубави цветове и са много красиви на нокът.

Пп Олга, Hug Kissing Heart.

# 162

С flormar White dream
Ще претърпи евентуално лека корекция за нова година, ако ми се занимава. Предпочитам семпли неща. На живо има лек розов поддтон, хванах на снимката, но тук във форума е белеещ.

# 163
Прекрасни сте всички ❤ Редовно си ви чета, макар напоследък да не съм от активните,че ме мързи да снимам, а и все към по изчистени дизайни залитам. Нещо се пренаситих ва декорация. Та, в този дух - Бел 41 и пак брокат на Бел, ама кой беше 😁

# 164
Георгиева, по спомен- Бел 72. Нищо, че в сайта на Лили изглежда странно😅
Скрит текст:

От goldenshop:

Общи условия

Активация на акаунт