🐑 Фермата 7: след финала & Между два сезона - тема 16 🐄

• 116 949
  • 1 791
  •   1
Отговори
# 1 485
  • earth
Това с голите глезени сега мода ли е? Много грозно. Да не следваш грозни модни тенденции е един от литмус тестовете за интелигентност.

# 1 486
  • София
От няколко години е. И колегата Петър от предходния сезон се носеше по нея.

# 1 487
И какво сега, тя танцува едно лято. Сигурно е очаквала някаква шеметна любов, а Пламен най- вероятно й е предложил да са по-дискретни, да не дразнят маминка. Дано Бат Тянко е великодушен и  я приеме обратно.

# 1 488
  • Стара Загора
Аз пък се надявам да не я приеме обратно. Да е мислила преди да се начеше.

# 1 489
Аз пък се надявам да не я приеме обратно. Да е мислила преди да се начеше.
Еми да е мислила ама като я сърби жената! Joy

# 1 490
Ще си намери някой американски футболист.
Хем ще и намести чакрите,  хем ще и набие обръчите.
Бъзикате се, но предполагам пада сериозно виене в Чикаго. Дано Тянко не поддаде.
Каквото заедно с Иван и Андрей си направиш, никой не може да ти направи. Време за пробуждане.

# 1 491
А, да. Ако се чуе за някакво наводнение в Чикаго, ясно откъде.

# 1 492
Здравейте. Може ли някой да ми каже къде мога да гледам сезон 3? Благодаря. 😊

# 1 493
  • при късмета
Здравейте. Може ли някой да ми каже къде мога да гледам сезон 3? Благодаря. 😊
Само тук
https://fermata.btv.bg/videos/?page=533
Връщаш няколко страници назад, това е почти началото. Лошото е, че има някои клипове по 5 минути, някои по-дълги и трябва да следиш до къде си стигнал. Малко е тегаво, но няма другаде цял сезон. И реклами има и не можеш да ги избегнеш. Измъчих се с 1 и 2, но ги бях изпуснала и нямаше къде другаде да ги гледам

# 1 494
Тук е началото. https://fermata.btv.bg/videos/?page=662

Разбъркани ли са клиповете? Ако са един след друг или на една страница но леко разбъркани може да ги слепя примерно...

Oчаква ли се лятно намаление на войо на 50 % тоя месец?

# 1 495

Разбъркани ли са клиповете? Ако са един след друг или на една страница но леко разбъркани може да ги слепя примерно...

Мисля, че ги няма вече във Войо. Преди 2 години го имах и почваха от четвърти, Иван или Андрей беше казал, че имат права само за 3 години назад.

# 1 496
  • София
Снимките на новата Ферма явно са поприключили...

В неделя наминах съвсем близо покрай постройките на язовира и в беседката си плажуваха засукани мацки, нацепени батки и няколко хлапета.

# 1 497

Мисля, че ги няма вече във Войо. Преди 2 години го имах и почваха от четвърти, Иван или Андрей беше казал, че имат права само за 3 години назад.

Пределно наясно съм с нещата. За сезон 5 се надявах, защото изчезва от платформата в началото на септември. @Ма ко, ако може, да сподели информация, защото може и да се пробвам да го "слепя" Сезон 3, но ми е нужно малко в повече информация.

# 1 498
  • при късмета
Не, клиповете не са разбъркани. Целия сезон е подред, както си беше, само, че не е един клип, един епизод. Епизодите са разделени на няколко клипа. В началото на всеки си има даже шапката с участниците, както си го излъчваха. Има обаче разни допълнителни, както сега са тези на Мирон, коментарни, ама са чат пат. Като тръгне епизода обаче, не ги прекъсват с такива, а подред си върви епизода. Има такива м/у епизодите. Все обаче трябва да го пуснеш, че да видиш, защото клиповете си имат заглавие, но понякога е подвеждащо дали е коментарно или от епизод
Поне така беше за първи и втори. Трети ми е запаметен на отметка, защото от година се каня да го гледам пак и не стигам до там.

# 1 499
В първи сезон имаше коментарно студио преди дуела. Два часа глупости и бъртвежи, докато започнат битките.
За втори и трети сезон не мога да си спомня как беше, но студиото отпадна сравнително рано.

Общи условия

Активация на акаунт