Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 266
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
Може ли някой който има MICKE Компютърно бюро 802.130.74 https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … o-byuro/80213074/
да измери колко е мястото за компютъра, шкафчето което е под чекмеджето. Нашият компютър е по-голям и не знам дали ще се намести там. И ако може да ми снима извадена дъската за клавиатурата, защото ми се вижда направена като чекмедже, с чело отпред и ми се струва, че няма да е много удобна.
Ако знаете дали го има изложено това бюро в мол София, защото в другата Икея не мога скоро да отида.
Благодаря Simple Smile

# 241
Здравейте,
Може ли някой който има MICKE Компютърно бюро 802.130.74 https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … o-byuro/80213074/
да измери колко е мястото за компютъра, шкафчето което е под чекмеджето. Нашият компютър е по-голям и не знам дали ще се намести там. И ако може да ми снима извадена дъската за клавиатурата, защото ми се вижда направена като чекмедже, с чело отпред и ми се струва, че няма да е много удобна.
Ако знаете дали го има изложено това бюро в мол София, защото в другата Икея не мога скоро да отида.
Благодаря Simple Smile

Това е чекмедже, не е дъска за клавиатура. По спомен е 30 см шкафчето вътре, но няма как да премеря сега Sad

# 242
Да, наистина изглежда като чекмедже, но пък дупката за кабелите е дадена точно над него..

# 243
Аз има как да премеря, но не разбрах какво точно.

# 244
Дупката за кабелите е зад чекмеджето, а не в него, имаме 2 такива бюра с геймърски компютри, които на ширина се сместват, но на дължина единия настърча отзад.

# 245
# 246
https://www.youtube.com/watch?v=ieFCuCnDcbg

Тук има размери на отделението долу...в клипчето, на 50 секунда някъде.

592 мм височина
495 мм назад дълбочина
287 мм ширина на отвора

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 12:47 от teta75

# 247
Аз има как да премеря, но не разбрах какво точно.
Скрит текст:
Ето на това пространство, в което се пъха кутията на компа, teta75 е дала някакви, благодаря

# 248
Успях да отида до Икеа - много неща с червени етикети, че нямат в наличност и чакат доставки. Магазинът беше почти празен. От набелязани 20 неща, се прибрахме с 10. Не ми се поръчват онлайн...

# 249
  • Бургас
А знаят ли кога ги очакват тези доставки? 🙂
Аз си харесах пердета, но ги няма онлайн и май ще пращам Еконт да ги купува.
Има ги само във Варна уж, но ми се искаше да звънна предварително да попитам дали ги имат в действителност.
В сайта имат национален телефон, но не мога да открия такъв за варненския им магазин. Имате ли представа как да се свържа с тях?

# 250
Обади се на националния, те ще проверят наличност.
Аз пък търся бели плътни блекаут пердета, нещо цветните взеха да ме натоварват.

# 251
Точно така. На националния дават информация кога ще е следващото зареждане. Но при мен поне винаги са казвали дата като цяло за зареждане. Но дали точно тези артикули ще се появят, не могат да гарантират.

Скрит текст:
Вече ме е срам да спамя с моята доставка, затова слагам в скрит текст. Ренус доставяли и в неделя Laughing аз обаче само тогава си изключвам напълно телефона и спя спокойно. Нямах никакво съобщение нито предния ден, нито този, че трябва да съм на адрес. От Икеа бяха обещали да ми се обадят да кажат кога ще е доставката, но разбира се, никой не го направи. Видях неприетото повикване 1 час по-късно. Куриерът каза, че вече не е в района, записа ме за 26. Но подчерта, че не обещава, че колегите му ще вземат пратката за разнос точно на тази дата. Такова нещо с друг куриер не ми се е случвало, винаги имам съобщение, поне няколко часа по-рано, за да може да реагира човек.

# 252
Не се сърди, човече, с Ренус всичко е възможно дори и доставка в 1 през нощта.

# 253
На мен пък днес ми се обадиха от интерлогистика. Аз си чакам поръчката, но с голямата фирма, поне така изписа като я пусках. И ми дава че е в междинен склад, и аз си чакам спокойно.
Лелята ми се извинява че днес не успели да ми я доставят. Аз й казвам че дори не съм разбрала, че е трябвало днес да я чакам. В проследяването ми идва че е събрана, дори не дава че е на път.

Та утре щял да ми се обади чичото от интерлогистика, като са в града. Разпитах че имали и други адреси за утре тук, та докато се придвижа до вкъщи, ще предложа да развозят някоя и друга преди мен...в крайна сметка каквото стане...

# 254
Ще споделя моя опит с Ренус, може да е от полза за някого.
Имаме поръчана кухня от Икеа и четейки тук вашите мнения за доставките и монтажа, бях подготвена, че може да не протече гладко и нашата доставка.
И аз като Не се сърди, човече, надвиших сметката си за телефон, но по-скромно с 10 лева и се отказах да звъня на националния телефон на Ренус. Започнах да издирвам нормален телефон за връзка с тях и така попаднах на публикация в тази тема от 2019 година.

Пост №85 на Fancy

Свързах се на посочения мобилен номер, веднага ми отговориха и уточнихме необходимите данни. В този разговор ме информираха, че вече няма Ренус, писах по-назад за това. Казаха ми още, че за доставката ще ми се обадят от Бургас, защото попадам в тази зона и с тях ще се разбираме допълнително.
За късмет нямах проблем - звъннаха ми предварително и уточнихме удобен ден и за двете страни. Дойдоха, доставиха и си тръгнаха.
Сега пак от Бургас чакам да дойдат и за монтаж. Ето, те вече се бавят, почти месец мина, откакто получихме кухнята, но по обективни причини свързани с пандемията и персонал в болнични е разбираемо.

Общи условия

Активация на акаунт