Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 273
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Аз има как да премеря, но не разбрах какво точно.
Скрит текст:
Ето на това пространство, в което се пъха кутията на компа, teta75 е дала някакви, благодаря
28.5 широчина
45.5 дълбочина
58.5 височина

# 256
  • София
Обади се на националния, те ще проверят наличност.
Аз пък търся бели плътни блекаут пердета, нещо цветните взеха да ме натоварват.

Не е от Икеа и са светло сиви, но ги загледах онзи ден в Юск, много добре изглеждаха.
https://jysk.bg/za-prozoreca/gotovi-zavesi/zatmnena/zavesa-zatmn … ra-1x140x300-siva

# 257
Благодаря, светло сиви имам икейски. Тези от Jysk ще трябва да погледна.
Скрит текст:
Още ли искат сертификат за влизане в магазина?

# 258
  • Пловдив
Много време търсих бели плътни завеси и така и не намерих.Накрая купих по-тънки,защото не открих и хубав бял плътен плат с двойна ширина.
Мвого ме е яд,че в нашата Икеа изобщо няма като артикул подплатата за пердета,която е налична в Английската.

# 259
  • Бургас
Звъннах на националния телефон и ми казаха да направя запитване по имейл.
Писах им и много бързо ми отговориха. Утре пращам Еконта. 🙂

# 260
  • София
Благодаря, светло сиви имам икейски. Тези от Jysk ще трябва да погледна.
Скрит текст:
Още ли искат сертификат за влизане в магазина?
Не знам, аз ги гледах в МОЛ България, там искат сертификат за влизане в МОЛа, не знам как е в останалите.
Много време търсих бели плътни завеси и така и не намерих.Накрая купих по-тънки,защото не открих и хубав бял плътен плат с двойна ширина.
Мвого ме е яд,че в нашата Икеа изобщо няма като артикул подплатата за пердета,която е налична в Английската.
Поръчайте ги с превозвач, аз използвам ggbg, 5лв. на килограм са пощенските до БГ.

# 261
  • Пловдив
Благодаря,все още имам роднини там,които при молба ми изпращат всичко което си поръчам,но някак вече взе да ми омръзва ,всяко малко нещо да го има там,а тук-не.

# 262
Ейй големи са бели птици от Икеа, направо нямам думи. Още в събота изпратих имейл да анулират една поръчка, стоеше на статус получена. Бях изразходила 2500 точки. Днес получавам обратен имейл, че успешно я анулират и ще ми възстановят точките и познайте, нов статус по поръчката предадена на куриер за доставка. Направо са ужасни.

# 263
Проследяването..не знам колко е читаво.

# 264
Ейй големи са бели птици от Икеа, направо нямам думи. Още в събота изпратих имейл да анулират една поръчка, стоеше на статус получена. Бях изразходила 2500 точки. Днес получавам обратен имейл, че успешно я анулират и ще ми възстановят точките и познайте, нов статус по поръчката предадена на куриер за доставка. Направо са ужасни.
Аз имам такава и даже е със статут "Доставена" Laughing.

# 265
Тъкмо ги оплюх и си получих точките точно навреме, че едните купички бяха последни 2 броя, та успях да пусна нова поръчка. Ама гледам са ми начислили точки от анулираната поръчка, която оператор (преди малко им звъннах) ми каза да откажа ако ми звънне куриер.

# 266
Няма да я анулират. Аз преди 3 месеца анулирах почти веднага след поръчката, по посочения начин. После видях, че статусът се променя на "събрана", анулирах и по телефон, и по мейл. И все пак ми звънна куриер, че ми я носи Simple Smile
Ама когато я искам, не я носят Laughing

# 267
Какъв парадокс цяла седмица ги чаках да я съберат и изпратят (на 18ти е поръчана), когато дойдоха в наличност искани от мен неща и поисках анулиране тия тогава се задействаха да я изпращат. Все са на обратно на това, което искаш.

# 268
Здравейте, признавам, че не съм търсила задълбочено, но последните няколко посещения в Икея все не виждам типа пердета, които търся. Знаете ли дали има подобни по-леки пердета, така да ги нарека, които нито да са тип мрежа, нито пък плътна завеса, а така да може да се ползва само едно перде. Прилагам снимки, че не можах май много добре да се изразя, едното е от сегашната ми стая, другото преди съм го имала, но сега не виждам нищо подобно в магазина.

# 269
  • Пловдив
Ако не се търсят фигурални пердета,на това описание отговаря Hilja.
Много си ги харесвам.Даже ще взема и за всички останали стаи вместо тънко перде.

Общи условия

Активация на акаунт