Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 254
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Този път ще ги хваля Simple Smile
Винаги подминавам тези гъби, защото ми се струват големи и твърди. Последния път метнах едни в количката и днес ги пробвах. Много ми харесаха! Нищо общо с обикновените. Съвсем малко препарат е нужно, за да се получи обилна пяна. Като се намокрят омекват, а после лесно се изплакват (това също ме притесняваше, очаквах да остават частици по тях). И по-малко шарения по кухнята. Не знам защо всички други ги правят в такива диви цветове.

И тази четка много харесвам, скоро я купих, странно, че сега не я намирам в сайта.

# 361
Гъбите са супер. Откакто ги открих преди няколко години, само тях ползвам.

# 362
  • София
Ох, ама те са се олели с увеличенията. Една етажерка дебнех - от 26 на 30... Чаршафите ми от 23 на 26. Докато едно кресло е вдигнато само с 10 лв - от 450 на 460. Не им намирам логиката на увеличенията. Ама ще трябва да тичам до икеа, защото се чудя на едни шкафове и рафтове, а някак не са ги увеличили. Да взема, пък ще имам време да им се начудя докато мога да ги върна.

# 363
  • София
Аз гледах един плот, вдигнали са му цената от 100 на 130лв., 30% увеличение.

# 364
Здравейте , някой има ли опит със следната ситуация. Закупих кухня в края на октомври , вчера ми я доставиха , днес ще започне сглобяването. Снощи като разглеждахме пакетите установихме с мъжа ми , че гърба на кухнята всъщност е някаква тъничка плоскост тип фазер . Освен това,  явно  ще има на две места съединителни лайсни по средата на самия гръб , защото плоскостите са по 1,2 , а дължините на кухнята са 2,4 на 2 метра . Много се ядосах защото служителката изобщо не го спомена това , избрахме само цвета и до там . Искам да го върна , чета в условията на сайта , че може ако не е разопаковано и до 40 дни от покупката. При мен от покупката са минали почти 3 месеца , дали тази дата се има предвид или дата на доставката . Ще звъня и в ИКЕА  но ако някой се включи с мнение ще съм благодарна.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 09:27 от maybe June

# 365
Виж в общите условия.

# 366
  • София
Виж в общите условия.
На мен ми казаха, че ако сте използвали ИКЕА Фемили, срока е 2м., но специално за кухните, правили изключениe и приемат връщането и в по-дълъг срок.
Най-добре, да им се обадите.

Смених концепцията за два шкафа и имам доста за връщане Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 14:02 от nad_tab

# 367
Потвърждавам, за кухненски врати нямаше проблем да върнем по-късно.

# 368
Докато преглеждах новините ми се появиха 2 реклами с намаление на шкафа, който искам да си взема.
Скрит текст:

Натискам линка - не, на редовна си е...
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/drawer-units-stor … medzheta/00473546

# 369
  • София
Какви аналози от цяло ядро мемори пяна 50 кг/м³ има за възглавници - 12-13см, Икеа на тези :
Възглавница WELLPUR EGGEN 60x40x13  но гледам е вече с  Калъф от 100% полиестер... /преди 3г мисля същия модел си взех /- най-дебелия/ - беше с бамбукови нишки... екстра е.
https://jysk.bg/spalnya/vzglavnici/razlichni-vzglavnici/gold/vzg … ur-eggen-60x40x13

и травел /13см/  78% полиестер/22% вискоза Sad
https://jysk.bg/spalnya/vzglavnici/razlichni-vzglavnici/plus/vzg … -torpa-24x42x12sm

Ще взема малката понеже ми трябва сега, но се оглеждам за нова - може и да не е от двата магазина. Нещо нито меко нито твърдо.

# 370
Някой знае ли как се закрепва тази кошница за баня
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-accessories/toile … EYASAEEgJJ__D_BwE
На мокро ли трябва да е, гледах инструкциите, пръскат с нещо, забърсват с кърпа, но на сухо ли се залепва.
Няколко пъти пробвах натисках да щракнат вакумните вендузи и пак се разкача след известно време.

# 371
Здравейте!
Струва ми се, че в Икеа съм виждала едни малки кръгли огледала, които се закачат без дупчене, но изобщо не мога да се ориентирам кое е Sweat
Някой има ли идея?
Искам да взема едно за банята, което да сложа над мивката, за да се вижда детето като мие зъбки и т.н., тъй като другото се оказва доста на високо и не е удобно за нея. Затова ми трябва някакъв подвижен вариант Smile

# 372
Някой знае ли как се закрепва тази кошница за баня
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-accessories/toile … EYASAEEgJJ__D_BwE
На мокро ли трябва да е, гледах инструкциите, пръскат с нещо, забърсват с кърпа, но на сухо ли се залепва.
Няколко пъти пробвах натисках да щракнат вакумните вендузи и пак се разкача след известно време.

След колко време се разкача?
Аз преди седмица закачих една такава кошница - забърсах плочките, подсуших, натиснах копчето и се залепи върху плочките (да не минава през фуга). Засега още си стои.

# 373
Не са сложени на фуги, центрирала съм ги на равна повърхност, разкачат се след 30-40мин.

# 374
  • София
може да имат дефект, някакви микро дупки.
ние имаме от тази серия, седи си вече втора година.

Общи условия

Активация на акаунт