Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 460
  • 907
  •   1
Отговори
# 90
dani-ela-80, рошавото палто с вълнена шапка в ярък цвят със или без помпон. То предполага да се носи в студено време.Каскета е хубав,но не го виждам с това с палто,може би за малко по-стилна визия .
Савова,не е много лесно да се открие подходяща шапка. Преди два дни обикалях за шапка за едно палто ,пробвах и нищо не харесах.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 19:42 от sasi6

# 91
Влизам само да споделя, че този панталон е с нормална талия. Материята не е лигава, добре стегната е. Взех го днес офлайн. Доволна съм. Другия, зеления, май ще го поръчам тези дни.

# 92
G.Savova, да съвсем сериозно, а нали това е темата за модни консултации или съм сбъркала, я малко по-спокойно не се превъзбуждай моля те.
Аз съм повече от спокойна Simple Smile. Просто ме изумявате с въпросите си. Ако за една шапка ви трябва консултация, не знам как решавате за гащите си Simple Smile.
Ееее, гащите са лесна работа. 🙂🙂🙂 Нали само ние си ги виждаме. И най-много един мъж. 🙂🙂🙂 Шегувам се.

За палтото бих казала, че ще отива максимално изчистена шапка. То е достатъчно екстравагантно за моя вкус, че да ми е нужна и такава шапка.

# 93
С кожен каскет го виждам.
Достатъчно рошаво е само по себе си, рошави шапки и помпони ще му дойдат в повече.
Ако я видиш на улицата с каквато и да било зимна шапка, едва ли ще си кажеш “ това палто го виждам само с кожен каскет.”
Така че каквато и шапка да сложи все става.

# 94
Аз искам да питам, дали може да се изпере клин с детайли от естествена кожа? Не ми е вариант химическо чистене. Носила съм ги май 2 пъти и после се замислих как ще ги пера с тази кожа по тях...😧

# 95
Какви са инструкциите на етикета?

# 96
Химическо, но не съобразих това когато ги купувах...

# 97
Имам рокли с детайли от естествена кожа. Черните ги пера на ръка с хладка вода и няма проблем. Кожата леко се смачква, гладя с ютия под кърпа и става като нова.
Имам обаче и една кафеникава рокля с кожени части. Като я изпрах, от кожата леко се просмука боя в плата. Става за носене, не се забелязва, защото платът не е едноцветен, но мен ме дразни. Самата кожа си изглежда перфектно.

# 98
Моят съвет е да спазиш инструкцията на етикета!

# 99
Имам рокли с детайли от естествена кожа. Черните ги пера на ръка с хладка вода и няма проблем. Кожата леко се смачква, гладя с ютия под кърпа и става като нова.
Това с ютията и кърпата дали ще стане и за изкуствена кожа? Имам едно яке, много топли, много си го харесвам, но още като го купих седеше намачкано.

# 100
Мисля, че за изкуствена кожа няма да стане...

# 101
  • София
Това с ютията и кърпата дали ще стане и за изкуствена кожа? Имам едно яке, много топли, много си го харесвам, но още като го купих седеше намачкано.
Това коменирах с една съфорумка за една рокля. Каза, че тя така си я глади, а беше изкуствена кожа роклята.

# 102
Имам пухено яке с кожени елементи от естествена кожа и пера в пералнята и суша в сушилника без проблеми.

# 103
Аз искам да питам, дали може да се изпере клин с детайли от естествена кожа? Не ми е вариант химическо чистене. Носила съм ги май 2 пъти и после се замислих как ще ги пера с тази кожа по тях...😧

Може, на ръка, с хладка вода и богат шампоан за коса, вместо перилен препарат или пък с препарат за кашмир. След като изсъхне, може да обработиш кожените детайли с нещо омазняващо, гъша мас например или ленено масло.

# 104
Става, дръжките на една раница изгладих така. Пак с кърпа обаче.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 09:00 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт