Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 458
  • 907
  •   1
Отговори
# 75
И от мен глас за първите, обикновено съм за шареното, ама в този случай не ми харесват.

# 76
Които да вземеш няма кой знай какво значение. Така или иначе ще ги носиш с едни и същи дрехи.

# 77
По- добре първите, ще могат да се комбинират с различни по цвят дрехи.
Вторите освен с черно/ бяло / деним и цветовете в тях не бих комбинирала с друг цвят.

# 78
  • София
Вторите освен с черно/ бяло / деним и цветовете в тях не бих комбинирала с друг цвят.
То това не е никак малко Grinning

# 79
  • Някъде там
Ондин, от шоп сектор са.
Поръчах и двата да ги видя на живо. Има преглед и тест,които ми харесат повече, ще ги задържа Simple Smile

# 80
То това не е никак малко Grinning
Е, ако някой се разхожда от глава до пети в ярки електрикови цветове- да, не е малко😂

# 81
  • София
Черно- белите. Другото е като детска маратонка. No offence.

# 82
Якетата Templa, които ни препоръча съфорумка, имат -15% от официалния сайт. Сега питах дали ги пращат за Европа от Белгия (заради митницата) и ще добавя тук. Другият даден адрес е в Австралия. Аз търся дълго яке и те нямат такива модели като че ли, но сайтът е много ефектен.

ПП Изпращат поръчките само от US.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 17:23 от Анонимен

# 83
Дайте идеи с каква шапка се носи това палто и в черно ли да е или кафява.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0972381001.html

Не ми се ще с козирка сякаш, че ушите ми отиват ни навън, ни навътре.

И въпреки това загледах този каскет https://www.mohito.com/bg/bg/7057i-80x/czapka-k-tz21-cad2150
но се чудя в този цвят или в черно. Изобщо доста съм объркана, та дайте идеи.

# 84
Якетата Templa, които ни препоръча съфорумка, имат -15% от официалния сайт. Сега питах дали ги пращат за Европа от Белгия (заради митницата) и ще добавя тук. Другият даден адрес е в Австралия. Аз търся дълго яке и те нямат такива модели като че ли, но сайтът е много ефектен.

ПП Изпращат поръчките само от US.

Доста са екстравагантни, а цените им са свят да ти се завие Simple Smile. Имат долници на анцуг за 440 долара …

Даниела80, ти сериозно ли? Ако една шапка не можеш да координираш с палтото си не знам какво да кажа Simple Smile.

# 85
G.Savova, да съвсем сериозно, а нали това е темата за модни консултации или съм сбъркала, я малко по-спокойно не се превъзбуждай моля те.

# 86
dani-ela-80, палтото ми харесва, но не бих го носила с каскет (ама това е защото не харесвам каскет), а с вълнена шапка в ярък цвят/цветове с помпон.

# 87
G.Savova, да съвсем сериозно, а нали това е темата за модни консултации или съм сбъркала, я малко по-спокойно не се превъзбуждай моля те.
Аз съм повече от спокойна Simple Smile. Просто ме изумявате с въпросите си. Ако за една шапка ви трябва консултация, не знам как решавате за гащите си Simple Smile.

# 88
Палтото го виждам с подобна шапка
Цвят- в неговия цвят, или този на боти/ чанта.
А може и някоя ярка с помпон.

# 89
  • София
С кожен каскет го виждам.
Достатъчно рошаво е само по себе си, рошави шапки и помпони ще му дойдат в повече.

Общи условия

Активация на акаунт