Отговори
# 105
Дженк е персонаж за анализ и за да го разбереш трябва да вникнеш и в неговия ад.

Дженк от 1 до 5 еп

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 21:26 от x BlackRose x

# 106
Когато бяхме в Турция, екскурзоводът ни обясни, че средната заплата е 6000 лири, но покупателната способност е висока. Ако го превръщаш левове, ти е супер евтино. Но лирата за 2 месеца се срина двойно (5.3 за лев през октомври, 10 за лев през декември) и това не може да не се усети. 2 лири за кафе или бутилка вода на мен ми е без пари, но ако живееш там не е същото. Вероятно и това е причината за шока им при пазаруването. И не защото Озан няма пари, а защото всичко е поскъпнало много. Аз самата, макар да имам висока заплата, като оставя една торба пари в магазина за обичайните покупки и се стряскам. При това левът не е поевтинял двойно за два месеца.

Шена и сцената на балкона просто няма да я коментирам. Всеки път ми иде да я хвана ца гушата и лично да я хвърля от там, а после с чиста съвест да я лежа в сливенския

# 107
Любимия 6 епизод

И ДженДжем

ТИ НЕ ПРЕНАДЛЕЖИШ НА ТЪМНИНАТА

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 21:42 от x BlackRose x

# 108
Оф така го харесвам Озан с тази визия и в Гост също. Дано не се изруси отново.

Бори , не разбирам от тия неща вероятно е така и различно за живеещите в Турция.
При нас скочи тока и така скачат и цените.

# 109
# 110
Как му говори от малък. Чудовище от малък. Не казвай на никого защото никой няма да те обича.
И какво ли още не му наговори.  И тези думи кънтят в душата на Дженк. Милият!
Нали съм твой син взел съм нещо от теб.
Дубльора на Ози не му отива на гласа  интонацията ,иронията.  На Мине са нацелили . Познат глас доста сериали озвучава.

# 111
Как му говори от малък. Чудовище от малък. Не казвай на никого защото никой няма да те обича.
И какво ли още не му наговори.  И тези думи кънтят в душата на Дженк. Милият!
Нали съм твой син взел съм нещо от теб.
Дубльора на Ози не му отива на гласа  интонацията ,иронията.  На Мине са нацелили . Познат глас доста сериали озвучава.

Никой не можеше да озвучи Озан просто тоя тембър да го изкарат трябваше него да накарат на научи български виж Недим го озвучаваше Виктор Танев

Въпрос с повишена трудност....
Колко може да издържи една човешка психика?

Едже е изготвила видео от НГ

Май аби не е издържал с бялата ризка и е минал на черна тениска с къс ръкав.

От влоуга на Пелинай

И едно инфо от испанците :

#Audiencias2021 Chart with upwards trend #CiudadCruel (624,000 and 3.5 %) and #Cennet (504,000 and 3.2 %) are the most viewed series in topics and leaders of #Nova TrophySparkling heart

До колкото разбирам за 21-ва ЗИ е най-гледания им сериал по този канал.Вай бее!

Колкото до проект мисля,че ще си почакаме положението навсякъде с вируса не е никак розово за съжаление.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 08:49 от x BlackRose x

# 112
Привет! Heart Exl

Да разнообразя малко, че много Озан стана... все едно съм преяла с баклава, така се чувствам. Laughing

# 113
Привет! Heart Exl

Да разнообразя малко, че много Озан стана... все едно съм преяла с баклава, така се чувствам. Laughing

Иско 😍🤗 Недим само с Дженк ги харесвам хахах и то знаеш че е заради ОзБер.

Я вижте какво намерих....боже дано се случи с последния най-вече с единия са приятели с другия в една агенция.
Кирил остава само....Имам нужда от качествен броменс. .Heart

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 11:55 от x BlackRose x

# 114
Диди, Иско е лош... много добре го пресъздава Беркер. Чакам да видя как ще стане добър, преходът ми е интересен, а и тази любов с Чичек точно. Умът ми не го побира.

# 115
Ще видиш ако ти кажа няма да ти е интересно...

Беркер най добрия драматичен актьор в Испания...мисля че наградката трябва да я разделят на две части
Това си е мое мнение....🤭💯

# 116
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Любимия 6 епизод

И ДженДжем

ТИ НЕ ПРЕНАДЛЕЖИШ НА ТЪМНИНАТА
Благодаря, че ми припомни един от любимите ми моменти - макар да го гледах за 3- ти път  Smiley , пак се удивих колко реалистично го изиграха ; да, Серра в тези епизоди седеше добре в ролята си, естествена и спонтанна; после - нещо се случи Thinking
"Определено Дженк от първи сезон не е моя Дженк до 6 епизод някъде."
Ами нямаше мотив,затова Диде.
"Отдавна не съм писала, но минавам да ви честитя новата година и да ви пожелая да бъде изпълнена с безкрайно щастие, здраве, любов и незабравими мигове. 🥳🍾"
Мади, добре дошла отново в темата и УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!
Отбивай се понякога, я колко хубаво си коментирахме преди време  Smiley

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 17:57 от didyulya

# 117
Пеликанът е писала, че стягат багаж за Катар.
Феновете пишат, че Озан отива за мача на Бешикташ след 2 дни.

По мои спомени, тъй като арабите плащат много, всяка година правят някакъв звезден турнир. Ще видим

# 118
Ди , толкова незабравими неща има ,но тези са много топ

Фенките търсят партньорка на Озан

Озан и Иляйда Алишан

Озан и Неслихан

Сера

Невероятна Симай

Озан акъл няма еййй направо да го хванеш го пребиеш каква работа има да ми гледа мачове при положение,че цял свят го тресат пандемий сега??? Много е умен просто нямам думи! Всичко живо се изтръшква от ковид в момента и той ще ми ходи в Катар. Страшно безотговорно поведение направо нямам думи.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 20:01 от x BlackRose x

# 119
Беркер най добрия драматичен актьор в Испания...мисля че наградката трябва да я разделят на две части
Това си е мое мнение....🤭&#128175

Много хубава новина, но никъде не съм я срещнала преведена при рускините, а те не пропускат... дали е вярно? Интересно ми е обаче така ли щеше да мислиш, ако наградата беше за Озан?
За партньорки съм за Неслихан.

Диде, съгласна съм. Къде е тръгнал за Катар в това пандемично време? Всеки ден новини за заразени с коронавирус актьори, а той? Негова работа, но много безотговорно.

Много е красива Симай. Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт