Отговори
# 165
Може да не харесвам Сера ,но не мога да отрека,че Озан си химичи и с нея и с Бахар.

Сцената където Недко искаше да прати Шена на ония свят ми е много любима винаги ме забавлява как стои Дженк в ступор и хич не му мигва оченце и се наслаждава на гледката в транс...
Агях не може да живее без да наругае сина си.Тука Дженк ме ядоса ,но все пак мисли,че крие истинския си и единствен съюзник.

# 166
Приятна неделна вечер, момичета! Flowers Hibiscus Благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Беркер, от фотосесия на Джем Талу. Heart Exl

# 167
СтраОтен е Берко наистина стайлинга му лъха на пореден гадюха дано да има нормални сцени като Искендерчо искрено се надявам да не е баш най-голямото психо на този сериал.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 21:13 от x BlackRose x

# 168
Мдаа, много е готин, Диде. Heart Exl Но, като гледам, си мисля, че Иско даже е нормален. Дано не съм права.

Бахарче. Heart Exl

# 169
Ах Джерен колко е красива само с тази рокля сега ще затая дъх,че няма си забравя фейса като гледах сефте сцената гледах в транс...

# 170
Симай Барлас също е с коронавирус. Снимките на "Азиз" са спрени. Оф, бе... бързо оздравяване.

# 171
Ох пълен ужас с тази корона. Дано и минава бързо както на Симай така и на всички болни....

Асъл адът на Джерен започва сега и то от "умния" и мозък.

Ако падна ще ме хванеш ли ? ; Дженк / 27 еп/ Още един паралел...

Осми епизод и панаир корпорейшън просто....
Сехерата и Нерка са като простакели ама направо ужас някакъв.
Агях само обижда Дженк.
Джерен превърте цирко пълен у доза на екс

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 22:41 от x BlackRose x

# 172
Ужас е с тоя вирус.
Това до живот ли ще продължава .....

Да минава по леко при болните. Мен още ме е яд че няма да има гала вечер на романтик филма с Хазалче и Онур.

Бахар играе ... Ейвалла.
Не стана така както си го представяше малката.
Шениз я изигра.
Прави каквото си иска и с дядката. Той и се връзва.
Виктор Танев озвучава Киво. При Недим не го познах.

# 173
# 174
Разреждам поста да споделите красоти.
Значи отлагат линията заради заразата.

Снеже Hug прочетох в темата на колежката  част от интервюто за Воуг - Турция. Може ли линк за него на руски.

# 175
Феми, Heart Exl  от тук го взех, но той е на няколко пъти публикувано и аз го събирах. Вземай направо от нейната тема.

https://vk.com/lovely_hazal_kaya

# 176
Един ден до филма на Бахар. Няма нищо общо с Джерен

Леко изпуснах тук дискусията, защото бях потънала в Afili aşk. Смяла съм се с глас, особено на Волкан. Имах такова гадже и го изтърпях точно 20 дни, но за такава комедия е перфектно попадение.

Покрай тази корона на снимачните площадки, все повече си мисля, че Озан извади късмет със спирането на Гост. Дано Хазал и Симай минат леко и безпроблемно ❤

Стискам палци на Беркер за новия проект, най-после да тръгне. Звучи интересно. Обичам филми по книги. Поне е ясно, че няма да има фантасмагории като съживени бебета или сценарни бълнувания като края на ЗИ.

# 177
Снимките за сериала на Беркер официално са стартирали днес. Kissing Face Хаирлия да им е. Hands Clap

# 178

Ново от Бахар

Снежеее , Хазалче е здрава и се подготвя за гала вечерта ха филма на 14 януари .
 Нека всички да се добре и тая гад да се разкара от живота на хората !
Онур ще е там . Селин Шекерджи не знам дали се е оправила. Енис Аракън е минал ковида.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 15:40 от femmi2

# 179
Снежеее , Хазалче е здрава и се подготвя за гала вечерта ха филма на 14 януари .
 Нека всички да се добре и тая гад да се разкара от живота на хората !
Онур ще е там . Селин Шекерджи не знам дали се е оправила. Енис Аракън е минал ковида.

Heart ExlHeart Exl

Да, току-що прочетох. Онур и той ли е добре? Много се радвам. За Селин не знаех. Дай Боже, тази година да се разкара това чудо.

Общи условия

Активация на акаунт