Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 332
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Ние си сложихме такива тухлички. Чистя ги с четчицата на прахосмукачката единствено от прах. Други замърсявания не се е налагало да чистя. Моите са бели.
Много благодаря за информацията! Дали имаш снимка на реално наредени такива тухлички? Аз не съм виждала на живо, а от паното в магазина не мога да си ги представя напълно как ще стоят.
Откъде си ги купувала? Майстор ли ви ги реди и трудно ли се лепят?
Нашите са гипсови. Поръчахме си ги от един човек, който ни ги направи. Не са от магазин.
Ние сами си ги налепихме.
Имам някакви стари снимки, ще ти изпратя на ЛС.

# 226
  • София
Опитвайки се да се приуча да чета на маса /не в легло - доспива ми се често а и не е полезно за очите/ - се замислих какво да си взема или направя  (имам пдч-та) за четене, писане чат пат на разни идеи... и евентуално лаптоп , учене на език.
В момента основната ми маса /с ПС и т..н./  - масивна - е в стаята и не мога да се съсредоточа там.
Нещо леко и лесно за местене, но и стабилно. За другата ми стая.

Сгъваемите струват ли си?

Предпочитам готов вариант, но ако ще правя... има ли смисъл от такава накланяща се плоскост за четене - мисля ще облекчава врата...
Скрит текст:

# 227
Най-удобно за четене е на кресло или пуф (висок), така че глава да е облегната и врата да не е под напрежение. Офис стол с висока облегалка и "люлеещ ефект", т.е. да се облегнеш назад и така да четеш, също става.
Четене на маса не бих си причинила Hands V

# 228
  • София
Направо едно такова или подобно, и готово.

# 229
Здравейте,
От чисто практична гледна точка съм в чудене какво килимче да сложа пред мивката и съдомиялната?
Колебая се между нещо неутрално и едноцветно като плота или...
Да сменя покривката с червена и да сложа червено килимче за цвят, имайки предвид че и кафемашината е червена.
Мнения?

# 230
Като плота или сиво от мен.

# 231
  • София
Ей, какъв красив под! Толкова ми харесва - не само пода, цялата кухня - че изобщо не бих го закривала с килим...
Ако все пак се налага - дюс пътека от този тип в черно, сиво или бяло.

# 232
Здравейте,
От чисто практична гледна точка съм в чудене какво килимче да сложа пред мивката и съдомиялната?

Никакво.

# 233
Нали са плочки? За  какво ти е килим?
Прекрасна е кухнята, поздравления!

# 234
Здравейте,
От чисто практична гледна точка - никакво. Ако ти е студено на краката, стоейки пред мивката - само пред мивката едно малкo килимче като за баня (да не се хлъзга) в максималко близък цвят до плота Hands V
Скрит текст:

или ,
а защо не и такова

# 235
  • Велико Търново
Аз бих заложила на текстил - покривка, тишлайфер, подложки и килимче в един цвят. Но не и червено Simple Smile
Супер хубава кухня, все едно от пин интерест е извадена Simple Smile))

# 236
На този под никакъв килим ако питаш за декорация.Но дори да е , за да не ти е студено- дебели подмвтки на пантофите.
Всякакви килимчета ще стоят като кръпка.

# 237
Благодаря за отговорите.
Искам килимче, защото гранитогреса се оказа доста капризен.
Всяка капка става на петно, което ме дразни, а не ми се пие пода всеки ден.
Пробвах  да пускам с моп прахосмукачка робот, но и тя не се справя.

ПП Тъй като е бюджетен вариант, при първа възможност ще заменя шкафа на кафемашината и мивката с Бяла от порцелан-тогава вече ще е това, което си представях.

# 238

Всяка капка става на петно, което ме дразни, а не ми се пие пода всеки ден.

Аз какво правя по въпроса - откъсвам едно листче от рулото домакинска хартия, сгъвам го на две и го пускам на пода. И ако покапя веднага застъпвам с крак хартията и придърпвайки я с крака попивам. И всичко си е пак сухо без килимчета.

# 239
  • Велико Търново
Полине777, браво на теб! Изобщо не изглежда като бюджетна кухня, а напротив!
Това винаги ми е било супер впечатляващо - нещо не много скъпо да изглежда като индивидуално изпълнено!
С голям бюджет, всеки може да сътвори чудеса, с ограничен само ние Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт