Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 359
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Много ми харесва този вариант с плот на стената без крака като цяло бюро. Някой правил ли е обаче или имате ли представа как точно се закрепя? Няма ли да е нестабилно за лаптоп + клавиатура + да се обшегне спокойно човек на него?

# 166
по принцип как се правят...

# 167
  • SF
Изглежда, че ще издържи и по-големи тежести от лаптоп, клавиатура, кана и облягане. Супер е!!!

# 168
ще издържи със съответното закрепяне в стената
зависи и от материалът на полицата
ако е само с винтове в гипсокартон....едва ли повече от снимка в рамка
слагали сме Live edge wood  като такава floating shelf, и поради огромната тежест на дървото,вкопахме цяла структура в стената- като при тоалетните чинии

# 169
Погледни само какъв лост се получава. Ще издържи лаптоп, ама сериозно облягане едва ли. Имай предвид, че едно рафтче е 20-30 см, а работен плот е 50-60 см - двойно по-голям лост.

# 170
И стената дали е тухла или итонг? Да не падне бюрото заедно с тухличките итонг от стената (лоста с рамо 50-60 си е значително, по "издърпващ" от поличката лост с рамо 20-25см) ... Аз бих се навила на конзолно бюро, само ако е закрепено и на ъгъла, не само на дългата страна Thinking

# 171
  • София/Варна
Meredith_Grey не Ви трябва чертеж, а точни сметки. Имат форма за разкрой в Роси и ако можете да я попълните вярно за всеки детайл ще си имате страхотен гардероб.
Аз проверяват тия дни за едни плоскости, ами за 7 месеца цената се е качила с 40-50%.

# 172
  • Велико Търново
Моля за идеи о предложения на какви цветове да заложа за последната спалня. Май клоня към бяло за основен цвят и черни елементи - корнизи, възглавници ТВ и пейка... Но малко се притеснявам да не стане мн стерилно

# 173
Сивичко. Simple Smile

# 174
Дограмата наи ще я покриеш със завеси? Значи можеш спокойно всякъв цвят да избереш. Или монохромно светло с нещо ярко или черно  за акцент.

# 175
  • Велико Търново
Имаме една сива Simple Smile

# 176
След като имаш черно- бяла " основа" аз бих заложила на нещо цветно - зелено, синьо, а щом е спалня и лилаво е ок.

# 177
skk007
понеже питаш ..аз , лично бих сложила някакъв бледо зелен цвят някак си ми се струва , че ще даде простор в стаята ..особенно пролет лято есен Wink

или

lydka

аз използвам Икейска маса/плот

страшно издръжлива и практична..2 ма с комп. работим на нея ..3 ма можем да се съберем и ядем Wink
https://www.ikea.bg/products/tables/dining-tables/wall-mounted-t … sht-plot/80217524

може и да се изработи от дърводелци по поръчка елементарно ефикасно и издръжливо нещо си е

# 178
Пистачиото, да.. Heart

Другите са ми студени, аз харесвам топли цветове за спалня. Иначе ми е хотелско..

# 179

Общи условия

Активация на акаунт