Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 281
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Търсих някаква тема направи си сам, за тази за мебелите не знаех.
Ще попитам там, благодаря.

# 511
Търсих някаква тема направи си сам, за тази за мебелите не знаех.
Ще попитам там, благодаря.
Тази е, намерих я:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1296056.msg42284254#msg42284254

# 512
  • sofia
Skk, много ми харесват тези мивки 🤍 Страхотен акцент са!

# 513
Skk, сега разглеждах каталога на Бриколаж и попаднах на тези кърпи

Пише че има и черно

# 514
  • Велико Търново
Благодаря ви! Поръчах от си сей вече. Няма м. Бриколаж и икеа тук, за моя радост Simple Smile

# 515
  • Майничка
Тук също има черни кърпи
https://www.domko.com/product/4143-krpa-mikaexclusive-new-black-10/

# 516
За кърпите, понеже съм малко маниачка на тема кърпи и спално бельо, Мика като марка са топа на топа.Страхотно качество, ужасно издръжливи във времето, не си променят цветовете при пране, абе супер са!
Гаргамела е споделила линк Simple Smile

# 517
Vervam Попиват ли добре кърпите на Мика? Имам други хавлии, които са микропамук - много меки и приятни на допир, но не попиват добре след баня.

# 518
Тези, които аз ползвам попиват чудесно.
Имам една за косата(която е дълга и мноооого мокра след баня) и една за ръце.
Халатът ми е на друга фирма, защото не ми се даваха 80-100 лв за Мика Simple Smile

# 519
Здравейте, при подобна цветова комбнация в кухня, която е свързана с хол, какъв цвят за римски щори мислите, че ще отива? Не обичам много смелите цветови комбинации, но съм отворена за идеи.

Включвам се със закъснение, цветовата гама много ми харесва, но лично аз бих сложила цветни щори в помещението, за да вдъхнат малко живот Simple Smile

.
Skk, страхотна баня, много ми харесва- със здраве да си я ползвате и да се кефите!

# 520
Харесват ми цветовете на втората снимка, но аз не бих сложила щори на цветя, не е такъв стилът на апартамента, лично аз не си представям помещението, което е свързано с дневна по този начин. Е, ако беше тип Лаура Ашли интериорът, може би става, но не мисля, че в съвременна сграда този стил е подходящ. Уважавам мнението Ви, но не е за мен.

# 521
Алиа, щорите пак могат да бъдат в тези цветове, които са ти харесали, но примерно с геометрични мотиви, така повече би паснало на стила на кухнята. Можеш да се обадиш на няколко фирми за щори, да отидеш да разгледаш на място, сигурна съм, че ако видиш нещо подходящо, веднага ще го познаеш. Аз имам в офиса щори роло, абсолютно едноцветни, но на едни много дискретни дребни листа, като бродирани са. Вечер на лампа въобще не се виждат, само през деня, като са пуснати. Изключително ненатрапчиви са. Но ги избирах по реална мостра, а не от компютър. Вдигах парчетата тъкан срещу светлината, гледах, чудих се...така стана и съм доволна.

# 522
Да, непременно ще отида да разгледам. Искаше ми се да чуя мнения за цветовата комбинация, за това попитах как си го предствят дамите (и господата, да не ги дискриминирам!) тук. Опитвам се да напасна и визулаизирам цялата картинка.

# 523
За първи път идеята на Natt не ми харесва. Бих оставила покупката им за последно- след избор на килим, дамаска на столове и т.н. После бих помислила дали да ги свържа с цвета на стаята, дамаска или да ги направя акцент. Моят съвет е да изчакате, да наредите мебелите и тогава щорите.

# 524
Аз лично, бих взела щори в същият цвят като на стената. В помещението вече имате 3 цвята, не е много добра идея да се въвежда още един. А защо в света на стената, защото акцента в това помещение е кухнята и ако на прозореца се сложи каквъто и да е цвят, ще се отклонява вниманието към него. Вече на место в, мострена зала (или те си носят мострите), можете да прецените каква ще е степента на прозрачност

Общи условия

Активация на акаунт