🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 508
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Не съм сигурна, че точно Манчев избира участниците в предаването.

# 1 576
Много свежа седмица беше, с готини участници. Съжалявам за Гергана, тя трябваше да спечели. Не че Искра не се постара. Орлин - пълно разочарование в кухнята. Личи му, че за пръв път се захваща с готвене.

# 1 577
  • София
Орлин? Кой Орлин?
Беше приятна седмица.

# 1 578
Дадоха днес двесекундно промо. Стори ми се единият да е този, който играе главната роля в сериала Братя. Другите не ги разпознах.

# 1 579
Леле, ако е пак кукувицата мила роберт.... харесвам арт хора, над нещата, ама последното й готвене граничеше с нечистоплътност! Маза, клепа, стърга тигани. Дано сега се е пооправила, майка й е факир в кухнята!

# 1 580
Дадоха днес двесекундно промо. Стори ми се единият да е този, който играе главната роля в сериала Братя. Другите не ги разпознах.
И на мен ми се стори, че видях Владимир Михайлов ако за него говорите.

# 1 581
Тя тази Мила е нещо между плеймейтка и …как да прозвуча по-умерена в изказа…хваната от гората. Че тези два вида поведенчески маниери са несъвместими. Общо взето, не е хванала точната посока.

# 1 582
Изобщо не ми прилича на плеймейтка, камо ли пък красавица.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 13:53 от SSll

# 1 583
Мислех да не повдигам този въпрос, но сега, като заговорихте за маниери, ме окуражихте да си кажа - забелязахте ли колко мъчително се бореха с приборите някои от участниците тази седмица? И въобще колко бяха зле на масата? Особено младежът! А като научих от вас, че е роден и израсъл на пъпа на София, с родители и баби и дядовци от старата генерация, пък съвсем се "впечатлих"...

# 1 584
Да, забелязах, че две от жените държат ножа с лявата ръка, режат странно и си се хранят с вилицата в дясната ръка. Мислех си, че са левичари, Маги специално всичко правеше с лявата ръка. На мен с нож и вилица ми е трудно ако ножът ми е в лявата ръка. Направи ми и впечатление Алек как си тъпчеше бузите и колко невъзпитано се храни. Мисля, че на вечерята на Гергана тъпчеше огромни парчета хляб, общо взето няма кой знае каква култура на хранене.

# 1 585
Потресе ме вчера видяното от промото - Мила Роберт подреждаше масата с някакъв ужасен розов анцуг. Направо тръпки ме побиха. Иначе се радвам, че Искра спечели менюто й беше най-добро, въпреки че не ни е много симпатична. На Гергана тези уши и изиграха лоша шега.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 14:36 от daisy12

# 1 586
Много добре знам как да се храня, като дете доста съм тормозена от една не много добронамерена роднина, която ме съсипваше от забележки. Но по никакъв начин не мога да се храня с вилица в лявата ръка. В лявата държа ножа и ми е много удобно. Не съм левичар, лявата ми ръка е много по-слаба и неточна от дясната. Случвало ми се е да нося две кафета в двете ръце, от това в лявата ръка няма начин да не разлея малко. Предпочитам да се храня по-неправилно, отколкото да се капя непрекъснато. Затова, когато съм вкъщи си сервирам ножа отляво, когато съм другаде дискретно разменям местата на ножа и вилицата.

# 1 587
Мислех си, че са левичари, Маги специално всичко правеше с лявата ръка.
Маги е левичар, тя си го каза.

Шеф Петров се вихри в коментарите. Joy
Скрит текст:

П.П. Наистина ли са набутали Владо Михайлов в една компания с бездарната Мила? Е това няма да им го простя никога. Joy

# 1 588
Маги и музиканта са левичари, споделиха.
Да, Алек отвратително се хранеше. Бетер маймуна, с извинение към примата.

# 1 589
Точно затова и не коментирах ножа в лявата ръка. Аз например не мога да държа с лявата ръка нож, камо ли да отрежа.

Шеф Петров не му прави чест да се прави на "и...от". От Манчев какъвто и да е, не съм чула лоши коментари за други негови колеги, както и от други шеф-готвачи, така както шеф Петров го прави, чак ми е жал за него. Явно ужасно му липсва светлината на прожекторите и му харесва да си мисли, че е важен и е фактор за спечелването на плакета.

Общи условия

Активация на акаунт