🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 283
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 800
Супер беше вечерята, ама май компанията през цялото време си говореха само за ястията .. явно не намират друга тема, та даже монтажистите няма какво друго да монтират.

# 1 801
Хубаво сготви жената, но дървена и скучна като всички гимнастички...!

# 1 802
Така да говориш за златното момиче, ако те чуе Раева Wink

# 1 803
Така да говориш за златното момиче, ако те чуе Раева Wink
Евала за таланта й, но просто не стават за компания и трудно общуват! Това е от дългото стоене в залата, развиват се едностранчиво!
Има съдове на Таперуеър...и аз съм им фен!

# 1 804
Те общуват в много ограничен кръг от малки, животът им е дисциплина, залата, тренировки, състезания, диета и после сякаш трудно се вписват в обществото. Разбира се, не всички, но според мен е трудно да си живял по този начин през целия си съзнателен живот и после изведнъж те завърта реалността.

# 1 805
Много ми хареса вечерята, менюто, това, че тя го приготви, как сервира. Всичко.
Много монотонно обаче говори. По някое време имах чувството, че ще се хипнотизирам.
Компанията е тегава, но и честно казано не виждам, кой и как може да я оживи.
Хубаво момиче, успешно. При положение, че цял живот е била на режими и ограничения много ми хареса, че може да готви и й се получава. Нямаше зелена салата с авокадо и чери домати, сьомга и цедено кисело мляко със сладко. Дано тя да спечели.

# 1 806
  • Пловдив
Те общуват в много ограничен кръг от малки, животът им е дисциплина, залата, тренировки, състезания, диета и после сякаш трудно се вписват в обществото. Разбира се, не всички, но според мен е трудно да си живял по този начин през целия си съзнателен живот и после изведнъж те завърта реалността.
Не зная дали помните участието на Християна Тодорова, но тя нито беше скучна, нито дистанцирана, нито невписваща се. Не ми беше любимка, че и тя е болна от звездомания, но поне е общителна и приказлива. Най-големите хора се държат семпло и естествено, независимо с кого говорят.

# 1 807
Мислех в горния пост да пиша за нея, мисля, че е тя. Нали е това момиче, с пухкавкото лице Християна? Та за нея щях да напиша, че ми се вижда някакво изключение тя, ама ме домързя, ето че сега го казвам вече, защото стана дума.

# 1 808
  • Sofia
Нямаше зелена салата с авокадо и чери домати, сьомга и цедено кисело мляко със сладко.
Имаше цедено мляко със сладко от рози 😁

# 1 809
Хареса ми много вечерята, свястна жена, ценна и талантлива! Браво. Мисля, че тя ще спечели...

# 1 810
М-да спортист човек. Цял живот в залата. Даже се учудвам на наситеният ѝ любовен живот.
Като всички спортисти научени на дисциплина си личеше, че се готвила за предаването.
На някои неща беше направила заготовки и четеше от тетрадка отстрани как го е направила.
И друго, което ми направи впечатление, че е искала да участва в предаването, което вече предполага сериозна подготовка.
От мен има адмирации.
Другото сте го написали, за чашите, мънкането пред камера, но човек не може във всичко да перфектен...
Иначе не могат да стиковат като компания.
И ако не е храната няма тема за разговор.

# 1 811
  • София

Михаела Маевска - помощник-треньор
на националния ансамбъл по художествена гимнастика

Черешката на тортата (09.02.2022)
Сезон 16 Епизод 88

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 03:54 от Mari_Mar

# 1 812
Михаела май е единствената гимнастичка, която не е била на диета и дори са я карали да яде насила. Simple Smile

# 1 813
Не мога да разбера защо слагат зърна от нар на всичко. На мен ми харесва вкусът на нара, но тия семки ми идват в повече. Не би ми било приятно да ям салата и да ги гоня из устата си.

# 1 814
  • USA
Всичко беше толкова вкусно.Не помня да съм яла ливанска кухня,аз и не обичам храни с много подправки,но нейните ястия с удоволствие бих опитала.
Не ми пречи,че говори бавно и притеснително.

Сега ще си пусна останалите 2 вечери,които изпуснах. Мила Роберт на предното си участие беше жив зян,явно се е понаучила щом има 38т.

Общи условия

Активация на акаунт