Августинки Тема 2

• 24 479
  • 695
  •   1
Отговори
# 150
И аз винаги съм била като пъпчив тинейджър.
Сега кожата ми е гладка пу-пу. И косата спря да ми пада.

# 151
Момичета аз ви напускам. Вече не знам какво грешно правя.. Втора загуба за тази година за 2 месеца по-скоро. От бледо зацпване вече стана кръв, доктора каза, че по-добре на този етап отколкото пак манипулация… но вече ношраво нямам сили да чувам тези думи “по-добре в началото”. Вече се чудя съгрешила ли съм някъде, не знам.
Желая ви на вас лека и безпроблемна бременност  и на финал здрави бебчета!❤

# 152
Мария, много съжалявам! Тези ранни загуби, колкото и да са незначителни за повечето хора, само ние си знаем какво ни е... При едни следващи две чертички не можеш да се зарадваш, страх те е да се похвалиш, трепериш при всяко забърсване дали няма пак кървене. Стискам ти палци третата бременност да ви е на късмет и на финала да си гушнете бебчето!

# 153
Mariya.9777 , много съжалявам.. дано бързо откриете причината и скоро да гушкаш бебче ❤ стискаме ти палци!

# 154
bolibon и аз си имам 🦂... Може да се знаем от групата във фейсбук, но така не мога да се сетя само по възраст.

Mariya.9777  Много съжалявам, дано скоро да намерите решение и това което искаш да се сбъдне!

# 155
  • София
mariya.9777, много cъжaлявaм зa товa, което преживявaш. Cтcкaм пaци cкоро дa нaмерите причинaтa и третия път вече дa имa пухкaв финaл🤞. Изпрaщaм топлa прегръдкa 🤗❣️

# 156
  • Пловдив
Mariya.9777,много съжалявам за загубата ти!Стискам палци скоро да си имате бебче!
Аз съм с постоянно гадене,дано скоро приключи..Тази бременност ям много странни неща/.Снощи ядох филии с лютеница и сирене,хаха...Със синът ми нямах такива проблеми..АЗ на 4 съм на преглед,дано всичко е наред!

# 157
Mariya.9777 съжалявам за случилото се, но сега колкото и тежко и банално да ти звучи наистина е по-добре в ранни седмици да се получи. Аз имам загуба в 8ма седмица и се възстанових за 4 месеца. Имам загуба и в 22 седмица и се наложи спешно секцио и след това ми забраниха 5 години да забременявам. Наистина е тежко.. и двете загуби ги изживях доста трудно, но бъди силна. Сега и важно семейството ти да е до теб и да те подкрепя. Прегръщам те и скоро отново в отчетните групи.

# 158
bolibon и аз си имам 🦂... Може да се знаем от групата във фейсбук, но така не мога да се сетя само по възраст.
Възможно е ако сме в една и съща група, че бяхме обсъждали, че са поне две групите. Моята е Сияна.
Десислава филия с лютеница, масло и сирене ми е любима закуска от детството. Бях злояда и буквално само това ядях.
Mariya9777 съжалявам за загубата ти. Дано третия път е на късмет и пухкаво бебче на финал. Не се отчайвай.

# 159
  • София
Мария, съжалявам за загубата. Търсете причина, две загуби не са случайност. Късмет и стискам палци за трета успешна бременност!

# 160
Момичета аз ви напускам. Вече не знам какво грешно правя.. Втора загуба за тази година за 2 месеца по-скоро. От бледо зацпване вече стана кръв, доктора каза, че по-добре на този етап отколкото пак манипулация… но вече ношраво нямам сили да чувам тези думи “по-добре в началото”. Вече се чудя съгрешила ли съм някъде, не знам.
Желая ви на вас лека и безпроблемна бременност  и на финал здрави бебчета!❤

Много съжалявам,Мария! Колкото и да те отешаваме само ти си знаеш какво е вътре в теб. Като жена преминала през две подобни бременсоти и на мен докторката ми казваше по добре е началото,природата си зНаела работата!😥Съвет търси причините. За да се случва има проблем. Аз неспрях даже сама си назначавах изследвания и в един  момент понеже бях уж при мн добри специслисти,които всъщност  бяха пропуснали мъжа ми. Пуснахме спермограма и лъсна че и в нея имаме мн голям проблем. Беше им чудно че забременявам с такава спермограма. Няка мъжа до теб пусни спермограма,а ти хормони и имунологични.. Ранните загуби се дължат на некачествен ембрион,който се получава от лош сперматозид или лоша яйцеклетка. Прегръщам те силно,наплачи се и следващия път нека бъде твоя❤

# 161
Mariya.9777 Съжалявам , че отново преминаваш през загуба.Моят съвет е да не се обвиняваш , а да търсиш лекар , който ще обърне внимание на загубите и ще търси причините.Тромбофилии, инфекции, спермограма, имунология, провери си ги тези неща.Вкарай и щитовидната в норми и най - важното - Намери си занимание , нещо , което да ти отвлича вниманието , за да се възстановиш по - бързо психически. Стискам ти палци и пращам виртуални прегръдки!

# 162
Мария съжелявам за загубата ти... Дано се случи чудото следващия път!!

Исках да ви попитам има ли значение какъв вит Д  се приема, преди да забременея почнах този на капки по схема за месеците, защото имам дефицит и сега се чудя мога ли да го пия, прикачвам снимка.

# 163
Мария съжелявам за загубата ти... Дано се случи чудото следващия път!!

Исках да ви попитам има ли значение какъв вит Д  се приема, преди да забременея почнах този на капки по схема за месеците, защото имам дефицит и сега се чудя мога ли да го пия, прикачвам снимка.

Здравей, не мога да ти кажа дали е ок този витамин Д, но знам със сигурност, че трябва да е комбиниран с витамин К2 за добро усвояване. Беше свързано с доброто разграждане на калция, който без К2 се отлагал и създавал проблеми (нещо такова). Каква доза трябва да пиеш?

# 164
Аз трябва да подновя приема на Вигантол, преди това бях със спрей на БетърЮ. Но Faja е права, че трябва да се пие с К2. В момента приемам само Неофолик мета, но по принцип съм с дефицит на Б9, Б12 и вит. Д. Спряла съм Б12 заради изследванията, че от февруари не съм правила и ще искам да проверя нивата. В същото време ми е притеснено да чакам на този етап и с предполагаем дефицит.

Днес ми е кофти ден, не можах да отида на работа. Стана ли, повръщам... гади ми се от всичко последните дни. Мислех, че е рано за тези екстри.

Общи условия

Активация на акаунт