Августинки Тема 2

• 24 582
  • 695
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, днес си записах час за фетална морфология, но имаше чак за 25.01., а тогава ще съм 13+4. Дали не е малко късно?

# 391
За температура помага и белтък на ходилата.

# 392
Момичета, днес си записах час за фетална морфология, но имаше чак за 25.01., а тогава ще съм 13+4. Дали не е малко късно?
За самата ФМ не е късно, но ако мислиш да правиш и БХС с нея съм чела, че е най-хубаво до 12с. Звънни им отново и ги попитай, обикновено са доста запознати, аз като звънях да записвам моята изчислявахме заедно с момичето от регистратура.

# 393
Здравейте, днес бях на преглед, понеже не можах да издържа чак до 21ви, а и трябваше да се запиша вече някъде на консултация заради болничният ми. Да ви се похваля, всичко е наред вече съм малко по-спокойна в 9та седмица. Пуснахме доста изследвания, плюс микробиология, че и без това имам съмнение, че ме започват гадните гъбички…

# 394
Момичета, нещата проключиха за мен, ЧХГ е паднало, получавам дежа вю за 4-ти път в 6 г. с.
Успех на всички и лека бременност!

# 395
  • София
Съжалявам, Иванел. Търсете причина - в други теми във форума със сигурност ще дадат повече информация и съвети.

Аз утре сутрин съм на преглед - ще се записвам на ЖК и ще ми взима изследвания. Кръв, микробиология, цитонамазка, това ли беше?

# 396
[Съжалявам , ivanel83 , пожелавам ти да събереш сили и да се ориентираш към някой сериозен лекар в репродуктивна клиника извън твоя град.От това , което разказа за теб и партньора ти оставам с впечатление , че е необходимо внимателно проследяване и терапия при следваща бременност.Вярвай и бъди упорита да намериш причините и чудото ще се случи ! Успех!
Редактирам се
Аз днес си пропуснах прегледа , реших , че няма да се запиша при първия лекар,така че съм на преглед чак след седмица , а днес пак съм със зацапване и то по - силно от предния път Sad
НеизвестнаНе знам дали ако ти пускат изследвания нямаше да те предупредят да си занесеш стерилна урина, освен там да дадеш ,но няма да е стерилна.Цитонамазката може да я откажеш мисля ако те притеснява на този етап.

# 397
Съжалявам, Иванел. Търсете причина - в други теми във форума със сигурност ще дадат повече информация и съвети.

Аз утре сутрин съм на преглед - ще се записвам на ЖК и ще ми взима изследвания. Кръв, микробиология, цитонамазка, това ли беше?
На първия преглед досега са ми вземали само кръв и урина. Цитомазката моята я прави на по-късен етап, освен ако нямам някакви оплаквания.
Аз съм с малката вкъщи, защото още не е оздравяла. Трябва да говоря тази седмица с моята кога ще ме запише на ЖК.

# 398
Цитонамазката и при мен я отложиха заради зацапването в 7ма седмица. Иначе сега, ПКК, кръвна захар, урина, хепатит, сифилис, СПИН, определяне на кръвна група и микробиология.

# 399
  • София
Каза ми да съм гладна само, защото часът ми е сутринта, нищо не спомена за урина. Иска да си нося празна ЛАК.

# 400
Момичета, днес минах втори преглед, точицата вече изобщо не е точица, толкова е пораснала, 16.1мм е с ясно тупкащо сърчице ❤️ бебчо е дръпнал с 1 ден и отговаря на 8 г.с. вместо 7+6, така ме зарадва ❤️ обаче кистата не е мръднала, седи си 4 см, продължавам с Дуфастон, според АГ поне до 12 г.с. След 2 седмици ме вика пак, а на ЖК ме записа за 16.02,каза че тогава ще ми пуска и изследвания. Притеснява ме да не закъснея за БХС, че тогава ще съм 14+,не съм сигурна до кога беше, попитах, но казаха че след 2 седмици като отида ще го изчислим, другите изследвания, ПКК и урина, февруари. За ранна ФМ нищо не казаха, след 2 седмици, в 10та ще съм, ще попитам. По принцип нищо не ме притеснява, само да не закъснея с нещо, което трябва да се направи до определена седмица.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 22:51 от M.Angelovaaa

# 401
  • София
Здрaвейте, дaми.
Ивaнел, cъжaлявaм зa cлучилото cе. Cтиcкaм пaлци cкоро дa cе нaмери причинaтa и дa имaте уcпех. ❣️
Aз cи минaх втория преглед (пaк при репродуктивния, той кaзa, че при него cе ходи до 9-10 г.c.) Но aз cи зaпиcaх чac зa петък дa cе зaишa нa ЖК. Мaлко е cкоро, но зaрaди повръщaнето cи взех болничен от личния зa 4 дни, че е много зле положението вcе още и понеже той не иcкa дa ми дaде повече от 4 дни, aко cлучaйно не мине товa повръщaне и ми трябвa още болничен трябвa дa cъм cе зaпиcaлa нa ЖК.
Инaче бебчо е cупер. По ултрaзвук 7+4 г.c. Имa cи пъпнa връв. Cърчицето cи бие. Имa cи вече и крaченцa и ръчички и е 13мм. Дaже докторa по едно време кaзa, че било мръднaло, но aз изпуcнaх моментa, зaщото точно в този момент прaвех клипче нa ММ дa види и той бебчо (но тaкa или инaче имa доcтa дa гледaм кaк мърдa, тaкa че не cъжaлявaм, че cъм изпуcнaлa) Aко не cте cе cетили и мъжете ви cтрaдaт, че не ги пуcкaт нa прегледите, може дa им нaпрaвите клипчетa aко доки рaзрешaвa. Дa знaете caмо ММ колко cе рaдвa нa клипчетaтa 😍

# 402
Момичета утре (живот и здраве) съм на втори преглед, предния път видяхме само сакчето и се установи, че съм с една седмица назад (което още не ми е ясно, какво означава), бях в 5 г.с и е в матката.
Притеснявам се....

# 403
  • Варна
Момичета утре (живот и здраве) съм на втори преглед, предния път видяхме само сакчето и се установи, че съм с една седмица назад (което още не ми е ясно, какво означава), бях в 5 г.с и е в матката.
Притеснявам се....

Ако си с по-дълъг цикъл и по-късна овулация е напълно възможно .. и при мен се оказа така и първия път се видя само сакче. После цяла седмица се притеснявах, но всичко беше наред. Така че не се паникьосвай предварително, особено ако цикълът ти е над 30 дни е напълно нормално.

# 404
Иванел, съжалявам за случилото се.
Не се тревожи и не забравяй, че чудесата се случват на тези, които вярват в тях.
Нова година, нов късмет. 🍀❣️

По мои сметки вече съм в 7 г.с, надявам се утре всичко да е наред, но пак сърчицето ми е свито...

Общи условия

Активация на акаунт