Августинки Тема 2

• 24 985
  • 695
  •   1
Отговори
# 600
Момичета нормално ли е температура 37,3 в първи триместър?
В 5+2 седмица съм.

# 601
В 5+2 седмица съм.
Излезе, че да. Бременна съм за 3 път и чак сега открих, че понякое време на деня вдигах такава температура, всички вкъщи бяха болни и аз реших да си меря температурата, а и не се чувствах много добре. Като казах на ЛЛ, че имам Т 37,3(4) и съм бременна в 6 седмица, тя беше учудена, че не знам, че е нормално за начална бременност. Явно предните два пъти не съм си мерила Т.

# 602
В 5+2 седмица съм.

Мисля, че да! И при мен е така

# 603
  • София
Добре дошла, Королева.

Снощи се хвалех на ММ, че не съм повръщала през деня, а днес вече трети път. Да идва този четвърти месец и да се приключва с това гадене и повръщане, че не се търпи вече.

# 604
  • Асеновград
И аз да се оплача, от днеска ме хвана цистита, който попринцип си имам, и се пявява понякога, звъннах на лекарката каза ми какво да пия дано да ми мине бързо, че не се търпи, само който е имал цистит ще ме разбере.

# 605
Има ли дами от гр. Димитровград? Поне да се запознаем и на живо...

# 606
  • Пловдив
Цистит съм имала само веднъж преди доста години.. значи, запека колкото е гаден, предпочитам го пред ужасния цистит.Дано бързо се справиш!Съчувствам ти, Яна. 🥺

На мен кафявото ми спря 🤨 Изтича ми само Прогестана бял.Но като се бърша е леееко оцветенко.Все пак има подобрение де, доволна съм. 😄

# 607
  • София
Уф....тези уринaрните проблеми ca много гaдни. Aз кaто човек, който cи имa поcтянно тaкивa проблеми зaрaди проблемите ми c бъбреците, ще кaжa caмо, че нaиcтинa е отврaтително. Пожелaвaм бързо дa мине, Янa и колкото може по-леко.
Aз вече не повръщaм cлaвa богу. Е гaденето cи го имa от време нa време, но е доcтa по-добре от преди. Добре, че онзи aд, който беше около 2cедмици cвърши. Зaрaди товa повръщaне cъм cвaлилa 2кг. A aз cъм cи cлaбичкa (55кг бях, cегa cъм 53 вече. нa 1.70м виcочинa) Добре че cвърши дa нaвaкcaм cегa мaлко c яденето и дa cи върнa килцaтa поне, че беше зaпочнaло дa ми примaлявa кaто cе изпрaвя. От утре вече не cъм болничен и cе връщaм в офиca. Ще видя кaк ще cъм кaто зaпочнa нормaлно дa cи рaботя. Дaно нямa проблеми.
Отделно от вчерa ме понaболявa ниcко долу кръcтa, но е много леко и не cе оплaквaм. Повече ме боли коремa от гaзовете. Но общо взето тези болежки ca зa предпочитaне пред повръщaнето определено. 😁

# 608
  • Асеновград
Да ужас е, сега на всичкото отгоре е и като бях за 10-ти път да пишкам имах розово по хартията, и се чудя от какво е? Може ли да е от цистита, беше само при забърсване все едно урината ми е розова, нямаше кръв иначе. Вие какво мислите?
Освен това вчера вечерта изпих цял компот  от вишни на един път а знаете колко е кърваво червен, може ли от него да е?

# 609
  • Пловдив
Цистита ще да е..🙄 На мен си ми беше бая розовко..😖

# 610
Момичета, някоя да е имала кафяво течение? 🙄

# 611
  • Пловдив
Момичета, някоя да е имала кафяво течение? 🙄
От 18.12 постоянно до преди два дни.Мислих, че е от нисък прогестерон, но не беше.При горна граница 44, моят беше 131.Като ме гледаха на ехографа все казваха, че има течност и си мисля, че е тя.Не знам, много е неприятно.

# 612
Преди два дни и аз имах зацапване, първоначално розово, а след това стана кафяво и така до снощи. Лекарят ми каза просто да си почивам и ми изписа лекарства. Не знае от какво е.

# 613
Има ли дами от гр. Димитровград? Поне да се запознаем и на живо...

Аз съм от Свиленград, но се следя в Хасково при Честименова.

# 614
Здравейте, цял ден чета темата и реших и аз да се отбележа, въпреки че още ме е страх да кажа бременна съм. След близо 4години борба и 2 неуспешни инвитро, на 25.11 имах ЗЕТ на 4 ембриончета, 2 от които небалансирани. На 7.12 кръвният тест беше положителен, а 10 дни по-късно на първия преглед доктора каза, че са се хванали 2. На 4.01 бях отново на преглед, и двете си имат тупкащи сърчица.
Почти месец бях с ужасно гадене и без апетит, свалила съм 2кг, но аз и без това съм множко Wink В момента съм в 9гс и от няколко дни не ми се гади, хапвам си пак любимите храни и дори съм качила половин кг.
Винаги преди преглед ми е притеснена, а следващия е чак на 18.01.

Общи условия

Активация на акаунт