Августинки Тема 2

• 24 961
  • 695
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, по- рано бяхте писали за пренаталните тестове, но тъй като момента все повече наближава и се чудя и аз какво да правя. Коя на какъв се спря?
VISION 1150 лв.

# 586
И аз съм се спряла на Вижън, още не съм решила кой пакет. Нека първо да стигна до 10гс, с това кървене не смея да планувам.

Момичета, по- рано бяхте писали за пренаталните тестове, но тъй като момента все повече наближава и се чудя и аз какво да правя. Коя на какъв се спря?

# 587
  • Пловдив
И аз Вижън, в Афродита ми е инвитрото и не съм мислила даже за другаде.Същия пакет - 1150лв.Имам час за 17.01 след прегледа при доктора.Дано резултата поне е добър... 🙄

# 588
И аз съм  избрала Вижън. Моята дата е за 19 януари. Пакета който избрахме е от 1150лв.

# 589
  • София
Аз да се оплача. С гъбички съм. Ще ги пратя в понеделник на АГ да ми каже какво да си взема.
С баткото също бях няколко пъти, явно много пада имунитета през бременността, защото като ходя на контролни прегледи нямам.

# 590
А БХС ще правите ли или само пренатест?

# 591
А БХС ще правите ли или само пренатест?
Аз ще правя и БХС въпреки теста.

# 592
  • София
Здравейте и от мен, мнооого сте писали, едвам ви изчетох. Аз съм на 28 г., последен цикъл на 13.11 и термин 20.08. Имам момченце, което март месец става на 3. #Ester Georgieva звучи ли ти познато, всичко ни е едно към едно и на всичкото отгоре се познаваме от мартенските мами.
Ходила съм един път на преглед на 22.12 и тогава бобчето ми все още нямаше пулс, другата седмица пак съм на преглед.
В 6та г. с. ми беше много лошо, виеше ми се свят, не ми се ядеше нищо, имах киселини абе пълен комплект. За щастие сега в 8ма седмица се чувствам значително по-добре, изморявам се бързо и ми прилошава от време навреме, но е поносимо.
За момента сме казали на най-близките роднини. Назначена съм на работа от септември и на всичкото отгоре съм по заместване, така че там за сега ще си мълча.
Приятно бременеене!

Ха Simple Smile много яко направо сме еднакви отвсякъде 💗

# 593
Оххх момичета да ви се оплача, аз съм с ковид. Положението е ужасно, нямам никаква сила и ужасно ме е страх дали няма да навреди на бебето. Пазете се много.

# 594
Оххх момичета да ви се оплача, аз съм с ковид. Положението е ужасно, нямам никаква сила и ужасно ме е страх дали няма да навреди на бебето. Пазете се много.
Бързо възстановяване. Постарай се да не се шашкаш много и ще мине по-леко. Търси си занимания да се разсейваш.

# 595
Здравейте момичета, и аз съм болна, незнам дали е ковид или не, но се притеснявам ужасно много. В началото на бременноста съм, хем ми с гади страшно много, пък имам главоболие, хрема, запушен нос. Не кашлям, но мисълта, че мога да съм заразена с ковид ме панира. Боли ме корема, незнам дали си развалих стомаха или е от вируса, ако е вирус. Незнам вече и аз какво да правя. Звънях на моя доктор, не ми вдигна, май ще търся друг да ме прегледа освен дали всичко е наред с бебето, докато моя се отзове.🤷‍♀️ Иначе бях на преглед миналата седмица и точно след 2 дена се рзболях.😔

# 596
  • Асеновград
Аз пренатест за сега няма да правя, но ще правя БХС на 24.01.

И аз нещо съм хремава, не точно, но съм със запушен нос тези дни, уж много се пазя но работя с клиенти.. ама то е само носа и може да е от климатиците че не ги изключваме денонощно, а много ми се запушва носа от климатика.

# 597
В начална бременност обикновенно се изкарва едно състояние като настинка, някой го изкарват по лесно, други по-тежко. На мен обикновенно ми събужда алергичната кашлица, което се оказва проблема. Не е тежко и е нормално. Като втората бременност благославях как може да се разболея пак в началото на бременността като предния път, докторката ми обясни, че всички обикновенно боледуват в началото. Било свързано с падането на имунитета за да не отхвърли организма бебето. Сега уж почнах навреме Биозин мама, но пак си се разболях. А него и първата гинеколожка и ЛЛ ми казаха, че ще си го пия поне до пролетта докато мине сезона на болестите. Ако някое от децата е болно по 2 хапчета иначе по 1, ако аз съм болна по 3. То е имуностимулатор, коластра и аз лично съм много доволна от него. Пиех го и докато кърмя, но само като усетех, че се разболявам.

# 598
Здравейте,

Аз съм бременна в 9 г.с, с термин 12.08.2022г.

Записвам се да Ви следя. Simple Smile

# 599
Здравейте,

Аз съм бременна в 9 г.с, с термин 12.08.2022г.

Записвам се да Ви следя. Simple Smile

Добре дошла 🙂🙂

Общи условия

Активация на акаунт