Августинки Тема 2

• 24 949
  • 695
  •   1
Отговори
# 570
Момичета много съм притеснена.
Прокървих на работа имаше и съсирек.
Прибирам се да почивам в къщи и излизам в болничен от понеделник. Аг ми увеличи дозата на 3*2 утрогестан и да лежа.  Ако спре до ден два в понеделник съм на прегред. Ако се увеличава в болница влизам. Ох как мразя това кървене. Моля се всичко да е наред.

Здравей 🙂И при мен днес стана по същия начин.Знам какво ти е и какво ти минава през главата ,но трябва да мислим позитивно 😘

# 571
Gabriela1g, Sparrow86 стискам ви палци да спре бързо и да не се налага прием в болница!
rosinkaaa дано лекаря ти изпише нещо   което помага , защото сигурно е мн трудно а и не особено полезно да я караш само на това.

# 572
Ами и с предната бременност бях пак така,бях все в болница😔

# 573
Момичета много съм притеснена.
Прокървих на работа имаше и съсирек.
Прибирам се да почивам в къщи и излизам в болничен от понеделник. Аг ми увеличи дозата на 3*2 утрогестан и да лежа.  Ако спре до ден два в понеделник съм на прегред. Ако се увеличава в болница влизам. Ох как мразя това кървене. Моля се всичко да е наред.

Здравей 🙂И при мен днес стана по същия начин.Знам какво ти е и какво ти минава през главата ,но трябва да мислим позитивно 😘

За сега е спряло да тече обилно, само по 1-2-3 капки  и при забърсване на харнията, но пък е ярка червено-розова кръв. Лежа и почивам в понеделник реших да отида да ме види АГ.
Надявам се всичко да е наред с теб! ❤

# 574
Минах днес на преглед.
Благодаря за стиснатите палци и двечките са с тупкащи сърца и ги видях как мърдат Simple Smile.
Оказа се, че имам отлепване на единият сак. АГ каза, че е старо и най-вероятно затова съм кървяла.
Тоя дето ме преглежда по спешност изония дни как него е видял и не искаха да ме приемат, защото съм нямала отлепване Sad ...
Не ми изписаха лекарства. Аз пия но-шпа 3х1 след като прокървих и сега забравих да питам до кога ще го взимам но-шпато.
Следващата седмица съм пак на преглед до тогава проблем ли ще е ако го продължа?

# 575
Минах днес на преглед.
Благодаря за стиснатите палци и двечките са с тупкащи сърца и ги видях как мърдат Simple Smile.
Оказа се, че имам отлепване на единият сак. АГ каза, че е старо и най-вероятно затова съм кървяла.
Тоя дето ме преглежда по спешност изония дни как него е видял и не искаха да ме приемат, защото съм нямала отлепване Sad ...
Не ми изписаха лекарства. Аз пия но-шпа 3х1 след като прокървих и сега забравих да питам до кога ще го взимам но-шпато.
Следващата седмица съм пак на преглед до тогава проблем ли ще е ако го продължа?
Едва ли. Има хора, който го пият през цялата бременност. Сестра ми и го бяха изписали за 1м. Аз го пих 14 дни заедно с Магнерот, а после при нужда но-шпа, а Магнерот през цялата бременност.

# 576
  • Асеновград
Да и аз знам че но шпато се пие през цялата бременност, отпуска коремната мускулатура, и после не се усещали контракциите при свиването на матката след раждане, или поне не толкова болезнено. Сестрата на мъжа ми го е пила цялата бременност с близначките, и каза че след секциото не е усетила грам контракции, най-вероятно и някакво болкоуспокояващо се слага в системата, но и от други съм чувала че го пият през цялата бременност.

# 577
Здравейте и от мен, мнооого сте писали, едвам ви изчетох. Аз съм на 28 г., последен цикъл на 13.11 и термин 20.08. Имам момченце, което март месец става на 3. #Ester Georgieva звучи ли ти познато, всичко ни е едно към едно и на всичкото отгоре се познаваме от мартенските мами.
Ходила съм един път на преглед на 22.12 и тогава бобчето ми все още нямаше пулс, другата седмица пак съм на преглед.
В 6та г. с. ми беше много лошо, виеше ми се свят, не ми се ядеше нищо, имах киселини абе пълен комплект. За щастие сега в 8ма седмица се чувствам значително по-добре, изморявам се бързо и ми прилошава от време навреме, но е поносимо.
За момента сме казали на най-близките роднини. Назначена съм на работа от септември и на всичкото отгоре съм по заместване, така че там за сега ще си мълча.
Приятно бременеене!

# 578
Здравейте и от мен, мнооого сте писали, едвам ви изчетох. Аз съм на 28 г., последен цикъл на 13.11 и термин 20.08. Имам момченце, което март месец става на 3. #Ester Georgieva звучи ли ти познато, всичко ни е едно към едно и на всичкото отгоре се познаваме от мартенските мами.
Ходила съм един път на преглед на 22.12 и тогава бобчето ми все още нямаше пулс, другата седмица пак съм на преглед.
В 6та г. с. ми беше много лошо, виеше ми се свят, не ми се ядеше нищо, имах киселини абе пълен комплект. За щастие сега в 8ма седмица се чувствам значително по-добре, изморявам се бързо и ми прилошава от време навреме, но е поносимо.
За момента сме казали на най-близките роднини. Назначена съм на работа от септември и на всичкото отгоре съм по заместване, така че там за сега ще си мълча.
Приятно бременеене!
И моя последен цикъл беше на 13.11. и на 22.12 бях на преглед и още нямаше пулс. И аз трябваше да ходя другата седмица на преглед, но тъй като тази при която ходих нямаше часове реших направо при моята си на 24.01 да ходя. Живот и здраве значи ще се движим заедно.

# 579
  • Пловдив
Преди малко повърнах за първи път.Ужасно е..Дано не повръщам повече.Но вчера хапнах същото ядене,не знам какво стана.Добре,че моят си е у нас,та поне са си играе с малкия.Отделно и вода нямаме и ..

# 580
И аз идвам да мрънкам Grin ММ излезе с детето, за да си почина малко, че напоследък само го овиквам горкото Sad Много ме дразнеше елхата напоследък и реших да я прибитам. Такава борба падна, че не е истина...едвам успях да я извадя от стойката. Дърпах, бутах, удрях, въртях, пристиках елхата между краката ми, ама истинска борба ви казвам... И сега се чудя дали не си докарах нещо от толкова напъване. Май ще взема едно но-шпа... А ръцете ми са като надрани от котка от тъпите клонки. Продължавам да чистя и прибирам, че във всички стаи е невероятен хаос, който допълнително ме изнервя и напряга и ми тежи. А с дребното не успявам да свърша нищо. И сега вместо да си лежа и да почивам, аз трябва да вършея като хала из всички стаи Unamused

# 581
  • София
За колко време стандартно излиза микробиология? На 05.01 пуснах всички изследвания.

# 582
Зависи от лабораторията. По принцип ако всичко е наред до 3 дни си излиза. На места казват, че ако се изолира нещо може и да се забави. Аз пуснах днес и ми казаха уж за сряда.

За колко време стандартно излиза микробиология? На 05.01 пуснах всички изследвания.

# 583
Барбалена, и аз днес прибирах коледната украса 😁 мен обаче хормоните ме удариха на една свръх сантименталност, мислех си как като я изкараваме следващия път ще сме с бебе, ще го обличаме като джудже, ще го сложим в коша под елхата 😁😁 по принцип чак толкова чувствителна не съм, ама май всеки ден нещо ново и нетипично изскача 😁😁

# 584
Момичета, по- рано бяхте писали за пренаталните тестове, но тъй като момента все повече наближава и се чудя и аз какво да правя. Коя на какъв се спря?

Общи условия

Активация на акаунт