Августинки Тема 2

• 25 092
  • 695
  •   1
Отговори
# 435
Към девойките от Варна - кой и къде ще ви прави феталната? С първата бременност ходих при Яков в Майчин дом, но сега не искам и да чувам.

# 436
Аз съм записала час на 25.01 при Красимира Желязкова във Виталити. Чух много добри отзиви за нея. Била много внимателна и подробно оглеждала всичко и апаратурата и е една от най-добрите. Изпращала снимки после по имейл.

[b[/b]
Към девойките от Варна - кой и къде ще ви прави феталната? С първата бременност ходих при Яков в Майчин дом, но сега не искам и да чувам.

# 437
Предния път ходих при д-р Цонев в Темелков, мисля пак при него да отида. Ще питам пак моята кой ми препоръчва. Предния път ми каза проф. Балев или д-р Цонев. Само като разбрах как се записват часове при Балев и се отказах от него.

# 438
И аз първоначално бях се насочила към Балев и точно по същата причина се отказах.

Предния път ходих при д-р Цонев в Темелков, мисля пак при него да отида. Ще питам пак моята кой ми препоръчва. Предния път ми каза проф. Балев или д-р Цонев. Само като разбрах как се записват часове при Балев и се отказах от него.

# 439
Много стремглаво си вървим към трета тема, юлските мами ни коментираха, че вече сме на 2ра тема, а те тъкмо бяха преполовили първата. 😀 Завиждат ни, че сме по-активни от тях и казват, че като си направим фейсбук група, ще спрем да си пишем тук. (Вече има 2 за августови) хаха
Пп: всичко е в кръга на шегата разбира се.

# 440
  • Пловдив
Много стремглаво си вървим към трета тема, юлските мами ни коментираха, че вече сме на 2ра тема, а те тъкмо бяха преполовили първата. 😀 Завиждат ни, че сме по-активни от тях и казват, че като си направим фейсбук група, ще спрем да си пишем тук. (Вече има 2 за августови) хаха
Пп: всичко е в кръга на шегата разбира се.
За ФБ съм съгласна,че после основно там ще е.Там ще качваме снимки,клипчета.Но има и доста мами,които не знаят за групата

# 441
На мен си ми харесва тук и дори да се присъединя във фб по някое време пак ще си пиша тук Simple Smile

# 442
Може би защото съм по-възрастна, но имам едно наум с публичността в интернет пространството.
Не бих се включила във фейсбук група.
Дори и темата да опустее.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 17:00 от Joy Joy

# 443
Я някой да каже как се казва групата 😊

# 444
  • София
Има две групи - едната е видима и достъпна, а другата е нашата. Аз съм админ на нея и приемам само момичета от тук.
Не мисля да я правя публична именно заради дискретността. Е, ако някоя от нас има приятелка с августово бебче, не мисля, че е проблем.
Ако някой иска да го добавя, да ми пише как е профилът му и снимката (със скрийншот става по-лесно) , за да изпратя покана за приятелство. След това добавям в групата.

# 445
Изпращам ти на лични скрийншот 😊

Има две групи - едната е видима и достъпна, а другата е нашата. Аз съм админ на нея и приемам само момичета от тук.
Не мисля да я правя публична именно заради дискретността. Е, ако някоя от нас има приятелка с августово бебче, не мисля, че е проблем.
Ако някой иска да го добавя, да ми пише как е профилът му и снимката (със скрийншот става по-лесно) , за да изпратя покана за приятелство. След това добавям в групата.

# 446
И аз от суеверие мисля по- късно да се включа във фейсбук, а и обмислям дали да не си го махна, така че за сега, тук😊

# 447
На мен лично много ми харесва комуникацията тук , по-свободна е някак. Иначе сестра ми и приятеля ми много ме бъзикат за тая бг мама. Особено той, защото мъжете  имат малко по-различна представа от женската за този форум.

# 448
Моят мъж пък е много любопитен какво си пишем, пита ме често и повтаря "всички сме бг мама" 😁 😁 когато му кажа, че сега активно обсъждаме ФМ и БХС е "уау, говорите със сложни термини" 😁 пита ме какво е, обяснявам му, и след 2 дни пак "какво беше това" 😁 😁 😁

# 449
Моят мъж пък е много любопитен какво си пишем, пита ме често и повтаря "всички сме бг мама" 😁 😁 когато му кажа, че сега активно обсъждаме ФМ и БХС е "уау, говорите със сложни термини" 😁 пита ме какво е, обяснявам му, и след 2 дни пак "какво беше това" 😁 😁 😁
Хахахахах, много са смешни така като си мислят, че са някакви космически неща и моя разправя на сестра си как в кабинета с доктора той нищо не разбирал, че само някакви термини дето му експлодирала главата и не можел да запомни 😄😄😄 после ме пита мен това какво е, онова какво е😄😄😄 че и доктора прекъсва да му пояснява😄

Общи условия

Активация на акаунт