Августинки Тема 2

• 25 001
  • 695
  •   1
Отговори
# 540
  • Асеновград
И моя корем е доста поддут, и като хапна и ако го отпусна може да ме объркате и за бременна в 5-тия месец.. иначе не мисля че ми личи много през дрехите, на мен попринцип не ми е плосък и сега все едно е леко поддут, ако не съм яла не мога да кажа че ми личи по нещо. Ама от тази седмица всички дънки ми стягат, ходя с анцузи и клинове само. Купих си даже един анцунг за бременни на h&m, мноого удобен, той сега ми е тамън😂😅даже ми се струва че ако така продължавам до март месец вече няма да мога да го обличам.😁

# 541
Аз вече една седмица се чудя не е ли твърде рано за коремче. По принцип не съм от слабичките и си имам корем и без да съм бременна, обаче сега ми де струва по различен от преди.....или толкова ми се иска предвид постоянното кървене, че си въобразявам.
Така изглежда при мен в началото на 11г.с.

# 542
Здравейте момичета! Сигурно ме помните от преди няколко дни, когато писах, че ви напускам, защото прокървих. Е като отидох на лекар, за да потвърди и да каже какво да правим от тук нататък след 2 аборта, той видя много добре оформен сак, който си отговаря на 5 г.с +5 дни, стоях и не можех да повярвам. В момента още не мога да повярвам и това, което вече ме притеснява е, че всъщност тогава не видяхме ембрион, а доктора е с добра апаратура  ( и само да уточня овулацията не ми е късна, имах положителен тест още преди да ми закъснее цикъла). Момичета моля ви кажете вие в коя седмица и кой ден видяхте емрионче? Благодаря от сърце, че ми е много зле в момента и си мисля за кухо яйце. ❤

# 543
Здравейте момичета! Сигурно ме помните от преди няколко дни, когато писах, че ви напускам, защото прокървих. Е като отидох на лекар, за да потвърди и да каже какво да правим от тук нататък след 2 аборта, той видя много добре оформен сак, който си отговаря на 5 г.с +5 дни, стоях и не можех да повярвам. В момента още не мога да повярвам и това, което вече ме притеснява е, че всъщност тогава не видяхме ембрион, а доктора е с добра апаратура  ( и само да уточня овулацията не ми е късна, имах положителен тест още преди да ми закъснее цикъла). Момичета моля ви кажете вие в коя седмица и кой ден видяхте емрионче? Благодаря от сърце, че ми е много зле в момента и си мисля за кухо яйце. ❤

При мен в 6седм и ден, два се видя ембрион. Мисля че може да отидете след седмица и д видите ембрион. Жълтъчно мехурче имаше ли?

# 544
Мария, моят случай е такъв, на 6+0 не се видя нищо друго освен 2 плодни сака но празни. Точно този ден започна при мен и  истинско червено кървене. Така до 7+2 когато за пръв път се видя ембрион със сърдечна дейност. Седмица след това прокървих отново, на другия ден при гинекологът ембриончета беше пораснало и имаше сърдечна дейност.
Точно в навечерието на Нова година отново, червено и силно прокървяване, като менсттруялно и пак всичко беше наред. Но здраво си треперя до другия преглед дали пак ще е така.

# 545
И трита пъти като ходих в 6+2(3) дни не се видя ембрион. Сега още не съм ходила за втори път, утре влизам в 9г.с., но приемам, че всичко е наред. Днес ще говоря с моята дали ще ме запише на ЖК и кога и засега мисля тогава да ходя. Но ако е много напред във времето ще видя да мина още един преглед преди това.

# 546
Аз отидох на първи преглед в 6+4 по ПРМ, видя се ембрионче с пулсации, отговярящо на 5+6. Реално не знам дали съм била с късна овулация, не съм я засичала, но по принцип цикълът ми е 28,29 дни. И при втория преглед ПРМ и ехографа се разминаваха с 4 дни. Стискам палци да е било рано и ембриончето да е с няколко дни назад, успех 🍀

# 547
На 24.01 ще се записвам на ЖК, както се и очакваше моята каза, че ще ме вземе. Не ме е преглеждала само ме пита имам ли оплаквания и ще пускаме ли болничен като ме запише. Смя се, че най-обича бременни без оплаквания.

# 548
Момичета, колко беше опасна шарката. През цялата бременост или само в първия триместър.?.

# 549
  • Пловдив
Аз за ЖК ще се записвам или края на месеца,или началото на другия..Тогава ще ми пусне изследвания..Като се сетя,че всеки месец пак ме чака това..А ми прилошаваше от жегата,1 път пребледнях,,добре,че моят беше с мен,та ме сложиха да легна..Аз вече ще се побъркам с това въртене нощем..Дано скоро приключи..А и ставам по няколко пъти нощем.Със синът ми не беше така..

# 550
Момичета, колко беше опасна шарката. През цялата бременост или само в първия триместър.?.
Принципно е опасна през цялата бременност. Най-опасна е до 22г.с за детето, после опасността намалява, като 5 дни преди раждането отново е опасна. Но това е ако ти не си я карала като дете. Ако си я карала няма проблем. В групата на сина ми имаше варицела като бях в начална бременност и докторката ми обясняваше това, преди да успея да я прекъсна, че съм я карала. Той тогава не се разболя. Обаче се разболя като малката беше на 35 дни.

# 551
  • Асеновград
Момичета, някоя от вас пътувала ли е със самолет в 5-6месец, много ми се искаше да идем до Гърция това лято, по-рано де, не баш лятото че там на тия жеги няма да издържа, може би май месец, или най-късно юни. Ние с мм много пътуваме но сега ще трябва да се ограничим само с колата, а до Атина не ми се ходи с кола, мисля че ще ми е по-комфортно със самолет. Но от друга страна се притеснявам, той полета не е дълъг но все пак. Ще видим и как ще се чувствам де.

# 552
Така като ви гледам коремчетата и моя е горе долу същия в 10г.с ( 9 + 4) , само че не стои съвсем опънат.С дрехи си приличам на бременна , а без дрехи на дебела 😀
И мен вече не ме болят гърдите .Прочетох безброй статии , в които намалената чувствителност се обяснява с достигането на пик на ЧхГ и съответно неговия спад , понякога с повечето приети течности или с отрегулирването на хормоните след 3тия месец(въпреки , че аз сега съм в началото на 3тия) и смятам да им повярвам и да си чакам прегледа спокойно.Иначе и моите са по- топли , което пък предполагам е свързано с повишения кръвоток.Manoela сърбежа мисля е от разтягането на кожата  ,при предната Б ме сърбеше.Най - добре се мажи по - начесто Simple Smile
Mariya.7777 Дано това е добър знак и всичко да е наред.Аз видях ембрион със сърдечен ритъм в 6+2

# 553
Момичета живи и здрави, ако всичко е наред, мисля да не се връщам на работа. Инвитро съм, работя с клиенти и е супер динамично и стресово работно ми място.
От коя седмица мога да ползвам болнични от клиниката, за да ми стигнат и го раждането.
И този болничен от Личният лекар, в който съм сега дали влиза в тези определени дни за бременност.

# 554
Момичета, дали новият Омикрон е опасен за бебето, мисля да ходя да си пусна един тест

Общи условия

Активация на акаунт