На пазар във Варна - тема 67

• 43 050
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, къде да намеря боя за кожено яке?

# 46
  • Варна
Здравейте, къде да намеря боя за кожено яке?
Аз си взех черна боя от Елитис. Марката е силвър.

# 47
Аутлета на Адидас на Чаталджа не е преместен никъде.Затвориха магазина,а стоката качиха в другия аутлет срещу Парк Март.

# 48
  • Варна
Привет! За много години и за изобилие от разнообразни и полезни препоръки!

Някой с отзиви за ветеринар (за кастрация на женска котка). Отношение и цени търся. На връх Нова Година се разгони за първи път и сега проучвам кабинетите.

# 49
  • Варна
Хора, трябва ми магазин за Крафт бира. Този на центъра до дупката го знам, но не ми е твърде удобен. Алтернативи?

Срещу китайският ресторант Чжоу, след фурна при "Кокалчето".

Скрит текст:

# 50

Някой с отзиви за ветеринар (за кастрация на женска котка). Отношение и цени търся. На връх Нова Година се разгони за първи път и сега проучвам кабинетите.

За 100тен път го пиша, ама пък като съм доволна пак ще кажа Grinning Преси вет, бившето Ултра вет. Д-р Жеков е супер професионалист и много мил човек. До колкото знам има котка и е голям любител, винаги се радва на нашия котарак от сърце. Цените мисля, че са нормални за услугите. Конкретно не мога да кажа за кастрация.

# 51
През септември, ако не се лъжа, бяхме питали за нашата котка,и тя на нова година се разгони ,цената беше 100 лв.Говоря и аз за Жеков, разбира се- на никой друг няма да я закарам.

# 52

Ние останахме доволни от клиника Елпида във Владиславово, но кастрирахме мъжки котарак. Успех!

# 53
Къде се изкупуват орехи ?

# 54
Момичета, отчаяно търся вече много дълго време увеличително огледало х20 Навсякъде срещам десетократно увеличение, търся двадесеткратно. Майка вижда само с него, но се счупи и се мъчи с едно малко квадратче 😭Искам да я изненадам и да я снабдя с такова. Разбирам, че търся нещо специфично и на прима виста едва ли някой би се сетил, но горещо ви моля, ако се сетите и влизате в подобни магазини, хвърлете едно око 🙏

# 55
Къде във Варна правят читаво рамкиране на нестандартни (форма/размер) неща?
(имам една арт географска карта почти метър на метър)

# 56
  • В центъра на моретата
Има един нов магазин, който се намира на Червения площад, зад ОББ във вътрешния двор на гърба на единия от блоковете, но е на подземно ниво и много не се вижда. Там мисля, че рамкират.

# 57
Имаше и едно ателие в района Окръжна болница. На улица Кюстенджа. Виж картата. Ателието прави рамки и рамкиране на картини,гоблени и няма да ти откажат.

# 58
  • Варна
Има един нов магазин, който се намира на Червения площад, зад ОББ във вътрешния двор на гърба на единия от блоковете, но е на подземно ниво и много не се вижда. Там мисля, че рамкират.
И аз щях да кажа за него. То не е ново - дълги години беше до съдебната палата, но скоро се преместиха на това ново място. Иначе лятото рамкирах две големи картини там. Имат богат избор от рамки и т.н.

# 59
  • ВАРНА
Да препоръчате къде могат да отпечатат тениски по индивидуален проект ? С надпис и картинка, хубаво качество на материята , да нямат проблем с прането и цена евентуално ? В МолВарна ги знам - 25лв, но не ми харесват буквите как стоят залепени, а картинките не са с най-добрия образ сякаш ... става въпрос за отбор от няколко класа деца, така че бройката ще е 50+ и ще се ползват/ перат често 😊

Общи условия

Активация на акаунт