На пазар във Варна - тема 67

• 43 066
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, за мн години!
Антицелулитни масажи къде? На нормални цени и ефикасни, имам спомен, че на генералите ми хвалиха едно момче, ако някой се сеща?!...

# 61
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да препоръчате къде могат да отпечатат тениски по индивидуален проект ? С надпис и картинка, хубаво качество на материята , да нямат проблем с прането и цена евентуално ? В МолВарна ги знам - 25лв, но не ми харесват буквите как стоят залепени, а картинките не са с най-добрия образ сякаш ... става въпрос за отбор от няколко класа деца, така че бройката ще е 50+ и ще се ползват/ перат често 😊
Питайте в Декатлон. Преди 6 години исках да щампиран името на дъщеря ми върху халат за плуване. В Мол Варна ми отказаха с аргумент, че щял да се стопи халата, цената няма да коментирам, но беше същата, като при вас. Питах в Декатлон и там за 4лв.ми го щампираха, само че трябваше да изчакам 3 дни. Вече 6 години не е мръднала щампата. Знам, че там щампират и на клубове по балет. Не ви пречи да попитате. Успех.

# 62
В рекламната агенция срещу Гардъна правих тениска .
25 лв струваше,човекът си я облича от време на време като се събираме ,не е мръднала .

# 63
  • Варна
iv.elina, точно за халат, ако знаеш колко търсих щампа. Изобщо не съм знаела, че в декатлон правят.Само на стока от тях или?

Магазин само за щампи(тениски, маски, стикери..) има и в Гранд Мол ниво -2, точно срещу Булмаг. Не съм купувала или поръчвала, но си е специализиран само за това.
Името беше нещо Wild Art.

# 64
Затварят Фиолата на Чаталджа (бившето Пикадили), За сега казаха, че не се очертава да отварят друга.

# 65
За рамките: Империал ул. „Кюстенджа“ 3, 052 634 107

# 66
Писах и в темата за стоматолозите, но ще пиша и тук понеже мисля, че има повече четящи.
Интересуват ме отзиви за зъболекар Ивайло Цонев. Благодаря!

# 67
В Палах център има ли йога или някъде в близост до Брегалница?

# 68
В Палах център има Yoga Burn. На Брегалница 10 има(ше) студио за Бикрам Йога, трябва да проверите дали все още съществува.

# 69

Atma yoga.bg е на Селиолу 48А. Възнамерявам да ходя много скоро. Много ми го похвалиха. Аз съм абсолютно начинаеща, не знам дали имат такива групи, понеже все се каня и все ме се обаждам да питам. Simple Smile

# 70
  • ВАРНА
Някакви отзиви за тренировки по художествена гимнастика за момиче 1ви клас ?

# 71
Много моля ,ако някой има опит с агенция "Аблена " да ми пише на лични!

# 72
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някакви отзиви за тренировки по художествена гимнастика за момиче 1ви клас ?
Грация на Спартак при Соня.

# 73
Бобчи, ти ли бе търсила тук от патета с плат за торбички,че видях в една група благотворителна във фб

# 74
Аз.Но поръчах от Купи подарък от майка на дете с увреждане.И изобщо мисля там да си давам парите ,вече ползвам ФБ .Чакам снимки на хартия от майка от групата за 0.15 лв бройка,и на вайбър се пращат .Което е удобно за 500 снимки.Знам,че не е по темата,но подкрепя добра кауза,затова споделям.

Общи условия

Активация на акаунт