🤍 Ергенът 🤍

• 120 467
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Цитат:
"22 вълнени тарлъка се борят за един пилешки кренвирш"

# 721
Дамата с аеца изглежда земна, естествена и интелигнетна на основния фон. Браво, че Виктор я забеляза.
А не мислите ли,че това е по сценарии

# 722
Къде е Наум и защо е оставил тази Виктория да се прави на водещ и да задава въпроси?

# 723
Капитонова много настоятелна. И като някаква организаторка на конкурс ги разхожда напред- назад.
Е, тя сигурно за това е там … социални контакти и бъдещи клиентки Simple Smile
Някой беше казал , че си има приятел … не е влязла за ергена !!!

Тя уж тогава била скъсала с приятеля си.
Според мен ергенът й се дразни на плоската настъпателност с тия въпроси тип тийн предаване.

# 724
Има само 2-3, които изглеждат нормални жени - земни, красиви и възпитани. Всички ми изглеждат по-възрастни. Включително самият Виктор. Вчера слушах интервю, в което той разказваше, че когато е бил дете не е имало компютри. Зачудих се на колко години е, но със сигурност не е на 31 години. Изглежда поне на 40.

# 725
  • Terra incognita
Дамата с аеца изглежда земна, естествена и интелигнетна на основния фон. Браво, че Виктор я забеляза.
А не мислите ли,че това е по сценарии
Вероятно всичко е по сценарий, но коментираме това, което виждаме.

# 726
Това с алкохола си е част от шоуто, нарочно им пълнят чашите, доколкото знам и почти няма храна осигурена по партитата/срещите, за да се напиват по-лесно и да става сеир.

# 727
  • SF
Определено вкара драма с първата роза Joy

Някои неща са и по сценарий, да знаете!!

"Значи съм като бяло платно за тебе", означава, че тя гледа и не вижда нищо. А той се притесняваше да не е обратното, защото тя е психолог.

Има и дубли! Обицата на Психоложката беше закачена на единия кадър, на следващия беше оправена.
Както и при запознанствата, дамата с розовата рокля, си я беше застъпила, а в следващия момент всичко беше наред.

Не мисля, че Весела и Виктор биха били хармонична двойка.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 23:35 от Esmee

# 728
  • София
На хипнотерапевтката роклята ми харесва, но тя изглежда доста стара.
Не мисля, че днес ще разберем на кого ще даде розите, а това запознанство ще трае още един епизод.

# 729
И според мен си е по сценарий този ход, хем драма да се вкара вътре, хем да се хареса на публиката, че не външността му е водещото и т.н.

Габриела е противна, дано тя да си ходи.

# 730
Сега ми стигна до съзнанието как мис мандарин му даде една сладка и си прибра кутията….

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 08:32 от victoria vassileva

# 731
  • София
Тая Габриела що не се гръмне? Присмял се хърбел на щърбел.

# 732
  • софия
Много грозни коментари от Габриела. Елементарни като нея

# 733
  • Вестерос
Хахахаха тази Габриела искам я аут

# 734
Олеле, Габриела ще прави големите скандали. Много злобно почва

Общи условия

Активация на акаунт