🤍 Ергенът 🤍

• 120 470
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Да им спрат пиенето и им вземат гримовете и ергенът ще си остане ерген
Аз не знам каква е концепцията на предаването, ама те няма ли да живеят някъде накуп и да свалят маските, щото тогава ще стане страшно...
Силно се надявам да имат какво да свалят, че иначе ергенът е за оплакване, завалийката!

# 706
Очаквам момента на истината - без грим и засукани рокли. Благовеста ми е най-симпатична

# 707
Тия като ги погледнеш са само джуки, нокти и мигли. Отврат до Отврат.. Тая Габриела трябва да плаща на някой да е с нея, не да търси тя пари у мъжа Joy Зорница е избрана по шаблон - грозновата, но интелигентна, с много висши. Имам чувството, че има дадени шаблони, по които са ги избирали - с дете, драма куин, простакеса, нахална, алкохоличка и тн...
Засега симпатични  са ми Марта и психоложката.

# 708
Айдеее розата за АЕЦ.
На всички джукли трябва да им стане ясно, какво предпочита този мъж

# 709
  • SF
Видяхте ли!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 710
Мис Аец си заслужи розата. Не е първа хубавица, но е хм...   нормална жена в сравнение с другите свраки.

# 711
  • София
Виктория е потресена...

# 712
  • София
Деница ще си тръгне след няколко предавания, но добре се получи, че той я извади от курника

# 713
  • Terra incognita
Дамата с аеца изглежда земна, естествена и интелигнетна на основния фон. Браво, че Виктор я забеляза.

# 714
Помислих че последната Виктория става за Виктор,ама само съм се заблудила...като влезе той при всички момичета тя едно пъчене,лигавене...майкооо..

# 715
  • Вестерос
Падам от смях как завиждат другите на АЕЦ Simple Smile радвам се за нея

# 716
Александра събра смелост Simple Smile

# 717
Тия кокошки въобще, не само тези в предаването, а и в реалния живот, кога ще разберат, че мъжете - нормалните, възпитани мъже, предпочитат нормални естествени жени?!

# 718
Определено вкара драма с първата роза Joy

# 719
Кукумявките са в шок. Надявам се това да не е някакъв сценарий, който цели да го покаже като човек, който не гледа само външността.

Общи условия

Активация на акаунт