🤍 Ергенът 🤍

• 123 007
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 345
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз ще дам шанс на предаването. Предвид това, че всичките кандидатки са омесени от едно и също тесто за кифли и че ергенът хал-хабер си е нямал, че е самотен, преди от продукцията да започнат да му звънят и да настояват, че си търси половинка, предполагам, че ще е страшен сеир и излагация цялото начинание. Joy
Жалко, че ергенът е толкова антипатичен. Поне да бяха избрали някой приятен за гледане.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 12:23 от Reinа

# 346
Гледайки му последните интервюта и следвайки Инстаграма му се убеждавам че нищо не е станало 🤣 продължава да е ерген според мен 🤣 може би кифлата като е видяла че в реалния живот е обикновен човек 🤣 и не е някой милионер да я развежда и да и купува неща и го е зарязала 😀 но пък ся някой милионер търсещ златотърсачки може да ги е харесал от предаването

# 347
Е, дори и да е с някоя от кандидат момите, едва ли ще я обяви публично, преди финала на шоуто.

# 348
  • Sofia
Разпознах Ева Георгиева/певица/ и Виктория Капитанова от МШ...и Дениз Х.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 15:56 от Doli

# 349
КапитОнова е.

# 350
Хвърлих око на руския ерген ..ами доволно фалшиво и изкуствено, но няма какво друго да е . Още на трети епизод ми се прииска да го ошамаря ергенина , предполагам и тук ще е същата пародия . Значи настройвам се за режисиран сериал и не мрънкам по повода , който иска нещо естествено ...да си купи бинокъл и да зяпа в съседите

# 351
  • Sunshine state
Такова е и при америкаснкия формат. Не очаквам кой знае какво така или иначе, просто нещо да се гледа.

# 352
  • Варна
Направо ме отказахте. Ако мога ще гледам първия епизод... ама като чета.. май няма да си губя времето с повече..

# 353
Хвърлих око на руския ерген ..ами доволно фалшиво и изкуствено, но няма какво друго да е . Още на трети епизод ми се прииска да го ошамаря ергенина , предполагам и тук ще е същата пародия . Значи настройвам се за режисиран сериал и не мрънкам по повода , който иска нещо естествено ...да си купи бинокъл и да зяпа в съседите
Аз изгледах 8-ми сезон. Момичетата ми харесаха.
Обаче пуснах 6-ти сега, с този другия руски рапър... ей, майкоууу.. събрани са там от кол и въже. Направо на Тимур девойките бяха диаманти пред тези 😂
Не го знам този какво е избрал. Нарочно не ровя в нета.

# 354
Аз изгледах 8-ми сезон. Момичетата ми харесаха.
Обаче пуснах 6-ти сега, с този другия руски рапър... ей, майкоууу.. събрани са там от кол и въже. Направо на Тимур девойките бяха диаманти пред тези 😂
Не го знам този какво е избрал. Нарочно не ровя в нета.

И от това става ясно, че е много важно какви ще са момичетата. Те всичките са моделки, ама от 6ти сезон са от селяндурка нагоре масово Grinning Но пък в 8ми сезон става ясно, че има и нормални и културни моделки. Ще ги видим нашите, скептична съм..

# 355
ей аз пък какъв късмет , точно 6 ти сезон включих

# 356
Пускай си направо 8 Satisfied
На мен  6-ти направо не ми се гледа, но понеже започна с един клип, в който бяха събрани моменти от целия сезон, а последващо видях участничките, чудно ми стана с коя се целуваше певецът. Имаше 1-2, които визуално ми допаднаха. Ще видим.

# 357
Пускай си направо 8 Satisfied
На мен  6-ти направо не ми се гледа, но понеже започна с един клип, в който бяха събрани моменти от целия сезон, а последващо видях участничките, чудно ми стана с коя се целуваше певецът. Имаше 1-2, които визуално ми допаднаха. Ще видим.

Ако се интересувате какво се случва с двойките след предаването, пишете на ЛС, да не спамим тука Wink

# 358
Гледахте ли новата реклама на ергенът 🤣 фалшименто отвсякъде 🤣 как си личи че е по сценарий още от рекламата се спуках от смях 🤣 какво му вика имаш хубави очи 😀🤣 още от първи епизод ще си оскубят косите за мистър мустак 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 359
  • Далечният изток
Чакайте сега... Едно тв предаване и вие искате да е истинско... Ми естествено, че е по сценарий, божееее.

Общи условия

Активация на акаунт