🤍 Ергенът 🤍

• 120 578
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 675
Хора, само на мен ли ми се струва, че лъжат за годините..
Някои от дамите са над 35

# 676
Капитонова много настоятелна. И като някаква организаторка на конкурс ги разхожда напред- назад.

# 677
Тия момичета сигурно цял ден не са яли нищо, за да изглеждат добре в роклите и ей ви на резултата

# 678
Шоуто има потенциал да се превърне в разкошна простотия.. ще го следя известно време.. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мога само да сваля шапка на колегата, имало още корави копел@та.. JoyJoy

# 679
Такива не им е неудобно да се показват, на мен ще ми е неудобно да ги гледам, друг път. Изглеждат като зле написани анимационни геори, пародия пълна, освен да им се смея, друго какво. Кухи лейки говорят за интелект, крокодили искрено вярват, че са топа на топа Laughing

# 680
  • на село
Въобще не таях надежди, че това предаване ще си заслужава вниманието.
Самата мисъл за 20 жени борещи се за един мъж ми е...кошмарна и не нормална.
Та кое момиче с всичкия си ще приеме доброволно да се излага там?!

Сега загледах и Satisfied
Голяма сбирщина, потрес.

# 681
Капитонова много настоятелна. И като някаква организаторка на конкурс ги разхожда напред- назад.
настоятелна,  чак жалка.

# 682
Коя е тази Парова, която е бившата приятелка на Ергенът? Видях някакво изрусено, фитнес момиче Християна Парова в нета. Тя ли е?
Тя, да
https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/074/Image_10052074_128_0.jpg

# 683
Ще се връщам да ви чета, но първо да си кажа първите впечатления.
Приятно изненадана от Виктор. Определено човек в действие и като си отвори устата можеш да добиеш представа.
Най-красива ми е Марта-художничката, но без професия, разпиляни интереси и май най-голям ѝ интерес е да стане известна.
Втрещиха ме, Венета с простотията си (и се напи вече) и Габриела с вулгарността си и стряскащият си вид.
Служителката в АЕЦ ми прилича на 45 годишна.

# 684
Коя е тази Парова, която е бившата приятелка на Ергенът? Видях някакво изрусено, фитнес момиче Християна Парова в нета. Тя ли е?
Да. Мисля, че за връзката с нея говореше, когато обясняваше, че връзка с жена с дете е сложна и за двете страни. Тя има момче от предна връзка.

# 685
Ако го чуя още един път да ги нарича ДАМИ, ще отида и ще го халосам JoyJoyJoy
Покрай детето се научих да гася тв в 10ч. Но днес реших да рискувам съня си и да ги догледам. Като ме събуди малкия в 5 ще умирам от яд Joy

# 686
Ще се връщам да ви чета, но първо да си кажа първите впечатления.
Приятно изненадана от Виктор. Определено човек в действие и като си отвори устата можеш да добиеш представа.
Най-красива ми е Марта-художничката, но без професия, разпиляни интереси и май най-голям ѝ интерес е да стане известна.
Втрещиха ме, Венета с простотията си (и се напи вече) и Габриела с вулгарността си и стряскащият си вид.
Служителката в АЕЦ ми прилича на 45 годишна.
Аааа, моля, моля, 45 годишните изглеждаме мнооого по-добре 😉

# 687
  • SF
Тоя ще ходи да вземе розовата роза.

# 688
  • Пловдив
Харесва руси каки Викторчооо . Но поне с мадам АЕЦ може да си приказва спокойно.

# 689
Ето за коя дама ще е първата роза Smiley

Общи условия

Активация на акаунт