🤍 Ергенът 🤍

• 120 297
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 885
Допаднаха си двете. Не се познаваха.
Съмнявам се туко що запознали се, чак пък такава близост една към друга. Даже си мисля, че повечето там се познават, все пак обикалят едни и същи заведения.

# 886
Дениз ли ще се държи толкова просташки в следващия епизод? Много грозно обиждат със “стара мома”’ вече няколко пъти.

Простакеса е тази Дениз. Защо си мисли, че държанка е по-престижно?
А и без грим е доста безинтересна.
То не че другите са много повече.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 23:31 от Linda*kiss

# 887
  • Terra incognita
Ергенът според мен го гласят за кадър в Бтв- то.
Уж от предаването тръгнал, а- у.

# 888
Той отдавна е в тези среди... Явно са го оценили най-после, но заради качествата му, му трябва летящ старт и ето - voila!

# 889
Да, може да стане жури в България търси талант. След Славена, всеки би изглеждал по-адекватно.

# 890
  • Варна

Тъй, тъй, най малко синоптик, най топ на мястото на Юксел Кадриев, да чете новините, хахах

# 891
Тази, която отпадна не я помня имаше ли представяне. Тъпо решение не на всички да се дават визитки. Евала на ергена независимо дали някой му говори или не, голямо самообладание се изисква да се изтърпят част от фльорците по възпитан начин. На Благовеста не й разбрах какъв й е проблема, за какео беше това треперене, почти на рев я изби, малко неуравновесена ми се еижда. И не можах да разбера защо се вкопчи в Александра ама и Александра не разбрах какво толкова я подкрепяше. Те да не се познават отпреди? Нещо много нереалистично ми се държаха.

Явно, момичето, което не получи роза е останало незабелязано за повечето зрители. Може би, точно затова си тръгна.
В този кошер е опасно да си единак, предполагам, че Александра и Благовеста заформиха дружбата си по принуда.

# 892
  • Terra incognita

Тъй, тъй, най малко синоптик, най топ на мястото на Юксел Кадриев, да чете новините, хахах
Със сигурност би си чел аутокюто по- гладко от Юксел Bowtie

# 893
  • SF
Аз не симпатизирам на водещия и за радост, рядко се появява.
На нас не са ни показали цялата вечер. Има и доста изрезки.

# 894
Искрено му съчувствам на този ерген....такъв кокошкарник се заформи още от 1вия ден, докрая на формата ако издържи приз за най-здрави нерви трябва да му връчат. Joy

Аз си мислех, че поне ще има някакви яки мацки, ами то повечето са потресаващи.  Animal Speak No Evil Поне сеир и драма ще има на макс. Grinning

# 895
  • SF
На мен пък Александра ми прилича на Веси Бонева.

Да, микстура от Веси Бонева - горната част на лицето и Мариана Попова - от носа надолу.

# 896
Ергена е идеален за ролята на мима в
"Един за друг". Не се разсмива, даже на рев го избива. Да си призная и мен натам би ме избило виждайки "каймака" на момите борещи се за известност.. за любов, любов, любов исках да кажа. Ох, как се обърках. Пепел ми на езика. Joy

# 897
  • Terra incognita
Из ФБ групите:
Скрит текст:

# 898
Габриела и Дениз мисля,че участваха при Слави в мис Левски Г.Още тогава ми бяха много не симпатични.Най-много ми хареса художничката.

# 899
Ергена не лош, но какъв е тоя мустак? А роклите, прическите и стайлинга на дамите бяха потрес. То кич, то блясък, толкова се разсейвах да ги гледам, чак не чувах какво си говорят.

Общи условия

Активация на акаунт