🤍 Ергенът 🤍

• 120 296
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 930
Е... то... и той умря!

# 931
# 932
Боже, какво видяха очите ми, Боже!

Що за хора са повечето? Да има три нормални и другите са… ку@воляк.

# 933
  • Terra incognita
Тъй де, ама доживя старини!

# 934
Сички ше умрат един ден. Сал силиконовите джуки и импланти ше достигнат вечността. Joy

# 935

Той е хапвал повечко чесън против вампири

# 936
Дениз си е ескорт. Имаше снимки по яхтите с още две три като нея.
На мен ми е симпатична Ева певицата. Калинина и художничката.

# 937
На мен ми направи впечатление възраст на тези същества.,не казвам дами....Защо , аджеба,са сингъл на по 30+ години?Да кажеш да са правили дотук кариера,ама те са нищоправещи,ненужни на обществото!Да,имаше и по-млади,но масово са "стари моми".

# 938
Ергенът, със или без слушалка в ухото, беше добре. Приятно модулиран глас, чаровна усмивка, добра визия. Обаче, доста еднотипни комплименти, не умее да се шегува, леко спечено присъствие, малко немотивирани и неадекватни реакции. Бива.
Дамите - някои ме стресираха с размаха на простотията си, други - с визията. Не, че нямаше и комбинация при някои. Харесах художничката, но съм любопитна кой финансира щастливата ѝ безработност.

# 939
  • Варна

Той Хю Хефнър  беше накрая като мумифициран. А и от притеснение на кой ще остави милионите го крепяха много.

# 940
На мен ми направи впечатление възраст на тези същества.,не казвам дами....Защо , аджеба,са сингъл на по 30+ години?Да кажеш да са правили дотук кариера,ама те са нищоправещи,ненужни на обществото!Да,имаше и по-млади,но масово са "стари моми".
Ма кой ще ги вземи тези крокодили? Тъпи, нищо-неможещи и със самочувствие...

# 941
Защо , аджеба,са сингъл на по 30+ години?
Ти сериозно ли питаш това? Няма чак толкова богати ненормални мъже, за да има за всяка от тези бръмчалки!

# 942
  • Terra incognita
Вече така ли му викат на професия държанка- имам онлайн бутик?!

# 943
Бутик за парцалки от Алиекспрес... Хъхъ

# 944

Общи условия

Активация на акаунт