🤍 Ергенът 🤍

• 120 206
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 945
  • Terra incognita
За женски дрехи
Бутик за парцалки от Алиекспрес... Хъхъ

# 946
Аз се фрапирах, че всъщност са доста млади жени, а изглеждат толкова захабени и амортизирани - мръсно кафяв тен, гето татуси, напомпани физиономии.
Но най-впечатляващото за мен е лъхащата простотия - това са някакъв уайт траш, а си мислят, че са хай лайф. Нямам думи.

# 947
Туркинчето на Ицо много злобничко излезе и как се надушихах със сливенската перла, пардон амеба. Много ниски топки и двете .
Неслучайно захапаха психоложката, тя каза на висок глас нещо за клюкаренето и гузен негонен бяга, махленските клюкарки се припознаха.
Тия двете сигурно ще ги държат дълго да всяват интриги и да ръсят простотия на поразия.
Стори ми се, че имаше приятни момичета не само по външност, дано да имат шанс сред тия пирани за изява.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 00:45 от романтик

# 948
  • Някъде там
Бившата му ми напомни на Габчето. 🤣
Дано не го налегне носталгия...😀

# 949
Коя от всичките е Марта?

# 950
  • Terra incognita
Оо, не. Тази Христина ли беше (?!) има толкова студено излъчване. Изглежда суров и свръхамбициозен човек.
Но май само по прическите си приличат. Габриела е като размазана на асфалта жаба.

# 951
Някой определи тия оръфляци като дами. О, Боже. Какви дами са тия, бе. Пък и както казват Галена и Гъмзата:
"В леглото дами няма, те са само в обществото!" А, тия от кревата не са ставали. За тях Обществото е като в оня виц: "Аз пък ще напиша на таблата на кревата какъв си, та цяло село да те разбере що за стока си!!!" Joy

# 952
  • София
Леле леле,
Много страшни тия моми, особено онази гротеска с джуките и огромния нос. Посмяхме се с глас.
15-годишният ми син заяви, че повечето са грозни, защото били с изкуствени мигли.

# 953
Добре де, изкрънкала от някого стотинки да си надуе джуките, а като е такава работничка, защо не припечели да и издялкат поялника? Така е просто... гротеска!

# 954
  • Някъде там
Коя от всичките е Марта?
Тук има има визитките на всичките.
https://ladyzone.bg/laifstail/vizitkite-na-vsichki-dami-uchastva … liti-ergenat.html

# 955
  • Terra incognita
Ако спихне джуката, няма да изглежда като гротеска. Според мен при някои жени несъвършенствата на носа могат да бъдат дори чаровни.

# 956
  • Някъде там
Ако спихне джуката, няма да изглежда като гротеска. Според мен при някои жени несъвършенствата на носа могат да бъдат дори чаровни.

Но определено имат прилика с бившата.
Може и за това да я е оставил.

# 957
  • Terra incognita
По- скоро трябваше да я махне.
Но така или иначе всичко е по сценраий. Ще държат Сид възможно най- дълго, за да прави панаири.
Всяко риалити има своя придворен шут, който да весели народа.

# 958
Качен ли е вече някъде епизодът?
Аз гледах до шпагата...както беше писала една друга съфорумка, чак на мен ми стана неудобно. Grinning Искам да догледам епизода.
Има го в playtube.tv ергенът

# 959
Някой знае ли къде мога да го гледам онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт