🤍 Ергенът 🤍

• 120 187
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 440
И къде ще хойка, тя живее в село.

Ще има продължение "Бивш инструктор стана фермер, след като си намери жена" Joy Има да кОси трева по цял ден - ама по плочкииии Joy

# 1 441
И ва всичкото отгоре ще живее в къща с градинка...
Ще коси моравата и ще ходи на скъпи почивки...
АЕЦ  каза във визитката , че досега никой в тази къща не е приютявала...

# 1 442
И къде ще хойка, тя живее в село.

Абе като има желание, има начини. Тъкмо ще се уговорят, че ще се виждат уикендите само, и на него седмицата ще му е свободна. Ще я омайва, докато тя го запознае с нейните среди. После ще си хареса “софиянка”.

# 1 443
  • Тра-ла-ла
Ще има продължение "Бивш инструктор стана фермер, след като си намери жена" Joy Има да кОси трева по цял ден - ама по плочкииии Joy
И пръскачката да мокри загорялото му тяло.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 444
Ох ..ама какви танци,чупки в кръста,ръкомахане 🤣🤣🤣🤣😃😃😃Дали няма да го пуснат в предаването този клип 🤣

# 1 445
  • София
Джорджано ти ли си, ве брат? 🤣🤣🤣

# 1 446

Всички му направихме трафик.
А с тази снимка май наистина подкрепя клюката за Капитонова.
Това според мен не е Капитонова.
Да, грешката е моя, че не увеличих снимката преди да я сложа тук. Не е тя.
аз се чудя кое ли е това момиче Grinning

# 1 447
Сега прочетох визитката на Виктор - хубавец, софиянец, републикански шампион по академично гребане, в националния отбот по гребане, завършил НСА, фитнес инструктор..... Във втория сезон значи да очакваме Финдо от Съвайвър - разликата само е, че той е кануист. Другото е 1:1 Grinning

# 1 448
Разочароващо е, ако както казвате, Виктор е точно толкова меркантилен, колкото и жените. Което най- вероятно е така, предвид хонорарът, който взима, за да се подложи на това, и прочие. Просто е хубав, привлекателен мъж. Щеше да е добре да си тежи на мястото, да търси равностойна, себеподобна, а не жена, от която да търси изгода. На практика, за шоу или не, той не се различава от участничките вътре. Просто е по- обигран и по- добре прикрит, по- добре говорещ. Свят, в който мъжете се изнежват, стават меркантилни кучки, ми не- мерси. Надявам се Ергенът да не поема по този път в предаването. Май има известен плюс, че сме си на Балканите и за нашите мъже да си конте е все още срамно.

# 1 449
  • София
Изгледах и аз този Ерген. Принципно не следя подобни формати, но предвид, че нявсякъде се обсъжда днес, реших да му дам шанс.
Всички участници са добре подбрани за формата, в който участват.
Начело с главния герой. За мен мъж, на когото любима дестинация за пътуване е Малдивите, веднага кара някаква сигнална лампа да ми светне. Не защото Малдивите са лошо място, но е пропуснал Италия в развитието си. Колкото и да ги харесвам и аз островчетата по Малдивите, не мога да отрека, че там основната красота е за гмуркане, но пък хората с възможности не отиват на Малдивите за тази цел, а във Френска Полинезия(например).

Женската част на шоуто - търсено е да има някаква разнообразие, да има интрига и да се поддържа зрителския интерес.
Не вярвам, че има нормална жена, която ще очаква да се влюби в кандидата, или пък нещо сериозно да се случи пред всички камери и обслужващ персонал.
Всички жени са там да се популяризират и да си повишат цената - някои като финанси, други като търсене, трети като бизнес/работа. Има и 1-2 по-нормални, които ще трябва да заместят масата обикновени жени, но няма какво да се лъжем, обикновена жена няма да влезе в такъв формат.

Ще изгледам още един епизод, да видя накъде ще тръгнат да развиват предаването.

# 1 450
Каза,каза тя. Била балерина, модел и т.н.  Това с рисуването е от скоро, иначе художествено училище била завършила.
Тази Зори на клипа изглежда доста по-приемливо от снощната и вамп визия.

# 1 451
  • Варна
тъкмо гледам рекламата за четвъртък , крясъците, тази вярно ли е Дениз, аз без грим не мога да я позная.Александра психоложката си е същата, обаче и без грим.

# 1 452
Другия път като ги дават да изписват по едно име,че не можем да ги познаем 🤣🤯

# 1 453
Дениз е, да. Като махнат 3те тона грим и картинката става друга...

# 1 454
  • София
Най-хубавото в клипчето на Зари са кадрите от Азербайджан, където е снимано. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт