Време мъничко остана, през ДЕКЕМВРИ бебче ще си гушка мама!

• 24 236
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами,до сега не бях писала тук,ама хайде и аз да се отчета Laughing  bouquet.
Какво става с това момиче Маджик,никой ли няма новини все още?
И аз съм в 36 г.с.,както се вижда и от аватара.Може би от една седмица насам(май горе-долу толкова)съм с болки ниско долу.Имам и едно странно течение,не е тапата,но си мисля че е началото на падането и,или поне така се надявам.Моят термин е за 8 декември,но все ми се струва че няма да остискам чак до тогава.Пък знаеш ли,има бременности които изненадват.Аз лично се моля на Господ да не преносвам,защото вече едвам издържам физически.Непрекъснато страдам от липса на въздух,задушавам се през поголямата част от деня.През ноща-адски киселини,които ме държат будна.Ръцете и краката ми отекоха доста тези дни,въпреки че до сега не съм имала проблем с отоци на крайниците.
Днес съм решила да се разчистя ,че в нас не съм чистила пода от поне една седмица и е голяма гадост,по ъглите се търкалят цели пухчета прах а мебелите са яко побелели от необрания прахоляк.Тези дни нищо не бях правила за да не се преоморявам,че да не тръгна да раждам преди да е дошла майка ми при мен,но ты като утре пристига смятам днес да се напъна и да почистя в нейна чест.Исках да питам,има ли декемврийски мами,които вече са родили?
Аз накупих вече всичко за бебето,стегнала съм и багажа ,така че да изхвърча от в къщи без да се притеснявам че съм пропуснала да взема нещо важно.Надявам се че съпруга ми няма да реагира като този на Клемето,въпреки че доста подозирам че и той е от този тип мъже запазващи "самообладание".Дано само да не се налага аз да го карам до болницата,не той мен.Каквато е паника,може и да се наложи аз да шофирам. Confused

# 166
  • София
amymommy, добре дошла, най-накрая! Престраши се да пишеш.  Laughing
То аз нямам търпение за раждането, пък имам още към 40 дни до секциото , или 38, все едно. адски много ми се вижда.  ooooh!
Честно да ви кажа, и мене много ме мързи последно време да чистя, освен това се изморявам. А като се навеждам, докато чистя и киселините ми са  Sick, та вече май го правя най-много 2 пъти седмично това чистене, понеделник и петък.
Мажика май е родила вторник Simple Smile

# 167
здравейте и от мен. Аз днес бях на лекцията в Св. София и за първи път малко се постреснах. Май беше по-добре да не се разхождам около родилните зали без време. Надявам се да ми мине шубето. Нямаше нито една жена, която да ражда- нито в нормалните родилни зали, нито във VIP, а и отделението не беше пълно и мамчетата си бяха по 1-2 в стая. При това положение наестина не виждам смисъл да се дават пари за VIP - родилно.
zizzu, Klemy, някой друг, можете ли да ми кажете къде се намира тази борса в Люлин?

# 168
  • София
В Люлин, след Малчика /Нестле/ има една бензиностанция Шел, преди нея точно има една пресечка, която завива зад Шела, там се влиза в едно като двор, с много складове в него, за най-различни неща. Бебешкия е още в началото, няма начин да не го видиш.

# 169
Шоу рум и представителство на Авент има е тука до нас (на Иван Сусанин, в Бъкстон) , наканила съм се да ходя тези дни за биби, ако има желаещи да свиркат.
Понтес , видя ли , ако не ти беше намалявал корема досега слонче да е порасло Grinning! Майтап! Килограмите се определят по дължината на разни костици които при прегледа измерват, и след това определят приблизително, както беше при "Фекалната" морфлогия. Така че споко, ако расте така най много да ти направят секцио.
Милена, добре че не е имало раждащи че щом само от залите те е хванало шубето....
Маджеста, супер ти е лентичката. Браво. Ти да видиш смях аз като си слагах мойта , то бяха консултации, то бе чудо!

# 170
Klemy, благодаря, ще ходя да видя значи какво има там, че то и аз значи почти срещу нея живея  Grinning
ClanG , много се надявам като отида следващия път там, да ме е напънал зора и въобще да нямам време да ме хваща шубе повече, ами да съм запретнала ръкави и да се организирам по- бързо да раждам  Grinning

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 15:24 от milenah

# 171
  • сто акровата гора
Здравейте момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug направо не знам какво щях да правя без вас  Heart Eyes
Ходих днес с една позната до лекарката, която й е следила бременността и която по принцип работи в Окръжна болница. Много ме успокои жената, значи ситуацията е следната: стоя си кротко и спокойно и си чакам, все пак може и да се обърне беба, не виждала защо да се стресирам от сега (пък и съм висока с широк таз). Те така или иначе ще си ме гледат на видеозон и т.н. до термина, нали ще ходя за запис на тонове и прочее, така че ще следим положението какво е. Ако все пак принцесата ми не се обърне, изчаквали да си дойде термина и ако тръгне раждане виждат как е застанало и действат според ситуацията. Според нея от началото на контракциите има достатъчно време за да подготвят секцио без излишно напрежение и по принцип много рядко оставяли жени да раждат седалищно, още повече първо раждане и въобще не е нужно да плащам некви суми дори и тя смята че е по-добре да си отида като дойде време при съответния дежурен екип, който да си ме поеме и да си взема решения в конкретната ситуация. Ако хукна да преносвам според нея ще ми направят секцио независимо дали искам или не искам и въобще никой не поема излишни рискове при подобни ситуации
Иначе ако аз лично настоявам да ми правят секцио, да плаща се и се прави 5 - 10 дни преди термин.
Та това е новото при мен, малко дълго стана ама докато обясня всичко ...  ooooh! Да ви кажа поуспокоих се, ама от цялата история се разколебах да раждам в МД, а си мислех, че там ще е най-добре, сега се чудя  newsm78 Но ще сверя мнения, като си взема обменната карта ще ходя на място да проверя в болниците каква е ситуацията и  ще си избера. Надявам се че всичко ще е наред  Praynig
Благодаря ви пак за подкрепата  Hug

# 172
здравейте,скъпи,мамета!а аз искам по желание секцио,защото беб е доста едър,но док не се съгласява на секцио по наше желание.каза,че ще реши той дали е необходимо,а ние се бяхме настроили вече за секцио и,ако откаже твърдо не знам.

# 173
soseress , всичко ще е наред, няма страшно. Лекарите наистина не рискуват, нищо че някои са изнудвачи, други се държат дръпнато, въпреки това никой няма да остави раждането на самотек, ако бебчо е седалищно разположен. Само кураж от теб.
miamy, ако не се налага секцио няма защо да настоявате за операция. Наистина доктора най- добре ще прецени. Няма страшно - все ще излязат бебовците, няма връщане  Peace

# 174
Миленче , и аз ти го пожелавам - и да изкараш колкото се може по-малко време там!
Сорсерис, Маями, сменете си лекарите докато още има време! Много е важно да сте спокойни и сигурни с доктора дето ще раждате, а не да се оставяте той да диктува условията и да вижда във вас само банкомати. Сега вече секцио се прави по желание на пациента и ако ти - Маями си решила така да раждаш, не виждам причина да не го направиш.

# 175
.....Маджеста, супер ти е лентичката. Браво. Ти да видиш смях аз като си слагах мойта , то бяха консултации, то бе чудо!.....

Много ти благодаря ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз сега ще се боря да кача и снимка на аватара, ама този път май няма толкова лесно да стане  Wink
А за представлтелството на Avent дето казваш, дали може да се пазарува от там ? newsm78

# 176
Да , то си е шоу рум!
Поне такова име са му дали, иначе си е едно магазинче. Не съм влизала вътре - една приятелка ми каза за него, и оня ден като минавахме с колата го фиксирах и предупредих мъжо че трябва да го посетим в най-скоро време. Той сега замина командировка и го чакам да се върне и да вървим, тогава ще мога да кажа повече впечатления. От мацката останах с впечатление че и цените ще са по ниски - но дали е така - като отида ще видим.

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 15:34 от ClanG

# 177
  Здравейте и от мен  Flutter
 Леле тази Маги направо ни шашна,само дано всичко е наред и скоро се появи, аз наблюдавам дали ще си включи ISQ, но откакто е писала онзи ден тук повече, не се е появявала..newsm78
  Споделете момичета от тези които бяхте с кашлица как сте сега и колко време ви държа, че аз направо нямам сили вече от тази кашлица.  Cry Вече ме държи близо 3 седмици   #Cussing out

За помпата подучувам много добри отзиви за тези на авнт и чико...
  Аз да ви кажа как се бях навила за 100% нормално раждане, и на последният преглед лекарката се опита да ми намекне, че съм била много малка в таза и ще се види какво ще ме правят.... #Crazy Моляви стискаит палци неискам да ме кълцаттттт  smile3511

# 178
Здравейте мили момичета и от мен, най-накрая и аз да се запиша в декемврийската тема.
Не мен ми предстои да се запозная с бебчо в самия край на декември, не знам пола, но и не съм се интересувала. Нека да е изненада, най-вече за каката, която е на 9. Бременността ми премина много забавно и много по-спокойно и уверено докато ви четях последните месеци.
Пожелавам на всички да се донасладят на оставащото време до срещата с малките човечета.

Моля да ме извините, за евентуални грешки при публикуването на съобщенията, но за пръв път се включвам във форума и не съм много наясно как става всичко.

# 179
Si mama
Ами аз от вчера съм на инжекции! Gentamicin. Док каза, че след 6 месец може леки антибиотици и там други лекарства. Иначе то няма оправия, кашлям,кашлям ееееееееее. А и едно сирипче Тусипрес, абсолютно безвреден за бебо и за тебе

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 16:06 от Ekaterina85

Общи условия

Активация на акаунт