Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 459
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ето на какво попаднах
Цитат
Третата част от популярния филм на Йълмаз Ердоган „Организирани дела“ ще бъде излъчена по Disney Plus. Има и слухове, че в сериала ще участват Ръсел Кроу, Анди Гарсия и Джем Йълмаз.
Ръсел не помня само режисьор ли беше или е играл с Йълмаз в неговия филм, Джем е играл в ОД 1, само за Анди Гарсия се съмнявам, ама кой знае Thinking Къванч дали би играл отново Сарухан се чудя Smiley
И на мен тази Шайма не ми е по вкуса на снимките, но не съм я виждала в действие, може пък и да ми хареса Thinking
Гости Flowers Hibiscus Не съм гледала отдавна сериала, но много от подругите пишат, че Акън преиграва безобразно, дори някакъв откъс са споделили, дето трябвало да е драма, а то излязло забавно и смешно. Има ли нещо подобно според теб ? И възможно ли е това да е причината за ниския рейтинг в АВ групата или по - скоро сценария е взел да издиша, както често се случва с тези техни наистина безкрайни серии ? Аз ще си го изгледам наведнъж после, дано не ме разочарова сценария, актьорите ми харесват.
Хубава вечер! Hug

# 661
  • Плевен / София

Гости Flowers Hibiscus Не съм гледала отдавна сериала, но много от подругите пишат, че Акън преиграва безобразно, дори някакъв откъс са споделили, дето трябвало да е драма, а то излязло забавно и смешно. Има ли нещо подобно според теб ? И възможно ли е това да е причината за ниския рейтинг в АВ групата или по - скоро сценария е взел да издиша, както често се случва с тези техни наистина безкрайни серии ? Аз ще си го изгледам наведнъж после, дано не ме разочарова сценария, актьорите ми харесват.

Акън не може да избяга от образа на Миран....Същите жестове и мимики, няма я тази многопластова изразност....Виж образа на Асие е друга работа....Не можеш да я сравниш нито със Зейнеп, нито с Джемре...Йойкю просто е друга вселена....Относно сценарият....Не е нищо особено така, че рейтинга е добре за това, което предлагат...
Виж Ебру е съвсем различна в образа си на Акъз/Легенда/

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:43 от gostenka68

# 662
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Може ли някой да ми каже кои са хората около Къванч? В един от коментарите пишеше нещо от сорта, че са другия тесен приятелски кръг.
Айре, благодаря за пролетното настроение. То при нас през прозореца изглежда също пролетно, но навън щипе от студ.
Чакам и Мави малко да се активизират.
В ИГ следвам няколко руски профила и всички се сбогуват или дават линкове за някакъв Телеграм, но въобще не ми е ясно за какво става въпрос.
Винаги съм се възхищавала на момичетата, които превеждат. Разбирам, че това е огромен труд. Но до преди три години въобще си нямах и на представа , че съществува такава нещо.
Фени, благодаря за превода на интервюто. Дано дочакаме и ново. На ИГ страницата на ELLE пише, че в мартенския брой ще има качени снимки и част от интервюто и е даден линк. Отваря се броя и Демет е на корицата, но не мога да разбера дали има нещо с Къванч. Айре, можеш ли да попиташ някой. Ако има мога да поръчам, излиза около 2-3 лева.
Йелмаз Ердоган игра заедно с Ръсел във филм за битката при Дарданелите и мисля, че Ръсел Кроу беше и режисьор. Не мога да се сетя името на филма сега. Според Инеса Йелмаз Ердоган и Ръсел Кроу са близки приятели и било , че ще се включи. Но както си написала интереса ми е свързан единствено с евентуалното участие на Къванч.
Гости, дори и аз видях въпросната сцена. 🤫 . Няма да коментирам. Но със сигурност Ойкю заслужава много повече.
Диве, много въпроси си задала за КСШ ще ми се да прочета и твоите отговори, поне на някои.
Това ми хареса

Надписът гласеше "Сега не могат да им платят бюджета"

Предполагаемата нова партньорка нищо не ми говори. Но прочетох хубави отзиви, което разбира се е много относително.
За Краля, на моменти си мисля, че ще стане, на моменти, не.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 663
Какво ми попадна
Снимаме на сета на NUH BOĞULDU. Къванч и Фунда са в главните роли. Те снимат в красива среда
https://twitter.com/QguzDURMAZ/status/1502683255186804738
във видеото аз лично не ги видях.
Гости Hug
+1 за мнението ти за Акън и сериала.
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Може ли някой да ми каже кои са хората около Къванч? В един от коментарите пишеше нещо от сорта, че са другия тесен приятелски кръг.
Скрит текст:
Айре, благодаря за пролетното настроение. То при нас през прозореца изглежда също пролетно, но навън щипе от студ.
Чакам и Мави малко да се активизират.
В ИГ следвам няколко руски профила и всички се сбогуват или дават линкове за някакъв Телеграм, но въобще не ми е ясно за какво става въпрос.
Винаги съм се възхищавала на момичетата, които превеждат. Разбирам, че това е огромен труд. Но до преди три години въобще си нямах и на представа , че съществува такава нещо.
Фени, благодаря за превода на интервюто. Дано дочакаме и ново. На ИГ страницата на ELLE пише, че в мартенския брой ще има качени снимки и част от интервюто и е даден линк. Отваря се броя и Демет е на корицата, но не мога да разбера дали има нещо с Къванч. Айре, можеш ли да попиташ някой. Ако има мога да поръчам, излиза около 2-3 лева.
Йелмаз Ердоган игра заедно с Ръсел във филм за битката при Дарданелите и мисля, че Ръсел Кроу беше и режисьор. Не мога да се сетя името на филма сега. Според Инеса Йелмаз Ердоган и Ръсел Кроу са близки приятели и било , че ще се включи. Но както си написала интереса ми е свързан единствено с евентуалното участие на Къванч.
Гости, дори и аз видях въпросната сцена. 🤫 . Няма да коментирам. Но със сигурност Ойкю заслужава много повече.
Диве, много въпроси си задала за КСШ ще ми се да прочета и твоите отговори, поне на някои.
Това ми хареса

Надписът гласеше "Сега не могат да им платят бюджета"

Предполагаемата нова партньорка нищо не ми говори. Но прочетох хубави отзиви, което разбира се е много относително.
За Краля, на моменти си мисля, че ще стане, на моменти, не.
Хубав ден 🤗🤗🤗
много добра приятелка на Башак-Танем Сивар и мъжа й-Едхем, наистина са близки на КБТ. МНого са близки и с Йозге и Бурак.
Танем от тук >>

Бяха двете в Париж през 2019, споделяхме снимки.

Телеграм май е нова СМ, не съм запозната.
Списанието с Демет излезе вече, ако имаше нещо с Къванч щеше да се разбере.
А Йълмаз, Джем Й и Ръсел Кроу са наистина близки, покрай филма който Ръсел снима с тях в Турция.
в началото на видеото са и думите на Ръсел за Киво- да, той е страхотен Hands Ok Hand

Но ме съмнява нашия да играе в новите проекти на ЙЕ за Дисни.

..................
какво ли не видяхме от сета, мисля, че е време и за Къванч Wink

лека!!

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 22:31 от Airra

# 664
Айре, благодаря 😍
Да, сега се сетих за снимките от Париж и интервюто, но не мога да запомня всички им приятели.
Това видео с Ръсел Кроу го виждам за пръв път, но съм гледала друго , където ако си спомням правилно казваше, че майка му харесва Къванч 🤔
На видеото и аз нищо не виждам, но снимката е страхотна. Наистина е време за снимка на Къванч.
Лека 🤗🤗🤗

# 665
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Ох, видях на една от снимките кучетата на Танем и Едхен и пак ми стана мъчно ...
Гости Hug, благодаря за отговора! Kiss Аз не съм гледала Вятърничавия, та за това не мога да преценя дали се повтаря в играта си Акън. Ще го изгледам заради Ойкю, а и Сарп е добър, не бях го гледала.
Пепи Heart Eyes, благодаря! Kiss Да, сега се сетих, че и Ръсел играеше в този филм, но не съм го гледала целия. Не съм чела и майката на Ръсел да харесва Къванч, но помня, че го каза Енис /Музо / в едно предаване, където си говореха с Ураз за Къванч, даже го сънувала често и тогава щяло да му върви  Smiley
Цитат
Знаете ли, че някои турски актьори са постигнали признание от световни звезди?

Така носителят на "Оскар" Ръсел Кроу, впечатлен от филма "Сънят на пеперудата", написа в своя Twitter през 2013 г.: "Какъв разкошен филм! Отлична режисьорска работа!".
Докато промотира филма си „Търсачът на вода“ (в който участват Джем Йълмаз и Йълмаз Ердоган), Ръсел Кроу гостува в Tv8, където го попитаха кои други турски актьори може да открои, освен Джем и Йълмаз.
Без да мисли нито за секунда, Ръсел отбеляза Къванч, като каза, че в бъдеще много би искал да работи с него. По-късно актьорите дори прекараха време заедно в Съединените щати. И няколко години по-късно, през януари 2018 г., когато чу, че Къванч ще играе Ататюрк в един от филмите за него (с този филм обаче не се получи), Ръсел отново подчерта отношението си към Къванч като актьор, пишейки в Twitter "Kъванч !!! Страхотен актьор!"

Известната американска актриса и певица Амбър Скай Нойс ("Красавицата и звяра", "Закон и ред", "Специално звено за жертви", „Черният списък“) през 2017 г. на нейната официална страница в Twitter отбеляза нашия „KСШ“:
„Единственото нещо, което ми помага да остана със здрав разум тези дни, е да гледам развълнувана до безумие Kurt Seyit & Schura в Netflix. Те ми напомнят, че любовта все още съществува.“ Един от абонатите попита как е Фарах според нея в ролята на "Шурочка", Амбър отговори: "Тя беше феноменална във всеки кадър! Колко много плаках!"
Ех, искаше ми се някаква подобна снимка и от  КБТ, както на Танер и жена му, но нашите не желаят да покажат по този начин щастието си от очакването на детето, такива са си, какво да ги правиш ... И все пак ме е яд! Smile

Киво обеща, че ще каже всичко пред журналистите, когато разбере повече, обаче йооок! Кой знае, може така да е и по-добре, ако са суеверни. Само да са здрави и всичко да е на 6, все ще ги видим.
Пожелавам ви прекрасна неделя! Hug

# 666
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, страхотна си 😍
Видеото, за което говоря с Ръсел Кроу беше снимано навън, може би, когато е пристигнал в Истанбул, но имаше доста журналисти. Той и тогава се затрудни да каже името на Къванч.
Много се радвам за успеха на Фарах. Надявам се, че ще можем да гледаме филма.
Едже и Танер са много сладки. Но тя сигурно всеки момент ще ражда и затова са качили тези снимки. Миналата седмица тя беше качила снимка с летящ щъркел и надпис "скоро" . Надявам се, че като наближи момента и нас ще ни зарадват Къванч и Башак. Трябва само търпеливо да чакаме. То ние и друго не правим😀
Има новина за нова реклама за лятото, сега за някаква напитка. Разбира се и сумата е посочена 6 мил. турски лири. Не знам дали Къванч има друг период с толкова много разнообразни ангажименти. Ако за рекламата е вярно. Аз още си чакам рекламата на Мерцедес. Сега видях, че вчера са били три години от онова незабравимо парти на Мави, когато Къванч много пя.
Пожелавам ви красива и споделена неделя. Слънцето се показа и времето е чудесно.

# 667
Хубава неделя!!
и при нас слънцето се показа Blush

Пепи, и аз това гледам.....
https://www.magazinburada.net/magazin/kivanc-tatlitug-servetine- … tacak-h28107.html

Tatlıtuğ, който е на път да сключи споразумение за реклама с компания за напитки, която ще бъде заснета през лятото, ще подпише споразумението за 6 милиона TL.

Снимката с Танем и Едхем е точно от купона послучай 10 год. на Къванч с Мави.
Танем я беше споделила в ИГ си.
От Къванч и Башак не очаквам такава снимка, не е в стила им...всъщност Башак споделяше в ИГ си през тези месеци точно така, както очаквах от нея, нормално сега в 9 месец да се покрие.  Важното е на финала-да си имат здраво бебче .Flowers Four Leaf Clover
За първи път чувам такова нещо за майката на Ръсел Thinking
може би това видео имаш впредвид....

но също се сетих за Енис/и майка му/ и Езги Мола, които си правеха лайфове в ИГ по време на първия локдаун.
https://www.youtube.com/watch?v=-iVTajhrET4

Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното!! този превод от къде го изрови? Blush
Цитат
Киво обеща, че ще каже всичко пред журналистите, когато разбере повече, обаче йооок!
какво очакваш да каже повече?? Wink
въобще не съм си и помисляла, че ще говори повече за бебето...и по-добре да си траят!
той поне за проектите си да казваше нещо...затова очаквам пресконференция при Мави, ама май ще се забави, заради снимките на Ной/Нух.
..................
По Нова ще повтарят Една жена с Йозге
Драмата стартира на 21 март (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 12:30 до 13:30 ч. по NOVA.
http://tvnovellas.blogspot.com/2022/03/blog-post_32.html
може, ако ви е любопитно да я погледнете в тази й много силна роля, за която взема Златна пеперуда.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 12:00 от Airra

# 668
Айре, благодаря. Знаех си, че ще се сетиш, за кое видео става на въпрос. Гледала съм го с някакъв превод и от там ми се струва, че имаше нещо за майката. Но това не е толкова и важно.

# 669
Здравейте Благодаря за всичко споделено

https://www.instagram.com/stories/enginaltintass/2792958837628469675/

И една стара снимка септември 2021 г

# 670
Терзи, благодаря 😀
Поне дават знаци, че снимат.
Фунда и тя качи

Истанбул е побелял от сняг, а те какво синьо небе имат. Много хубава жена е Фунда и много талантлива. Дано им се получи с филма. Отражението в очилата не ви ли прилича на Къванч? Сигурно вече ми се придвижва 😂

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 17:32 от pe04

# 671
Терзи, благодаря 😀
Поне дават знаци, че снимат.
Фунда и тя качи

Скрит текст:

Истанбул е побелял от сняг, а те какво синьо небе имат. Много хубава жена е Фунда и много талантлива. Дано им се получи с филма.
Отражението в очилата не ви ли прилича на Къванч? Сигурно вече ми се придвижва 😂
привижда ти се Laughing
обаче Фунда е снимала и любимците на Киво: ))

Жалко, че той не споделя в ИГ, както беше в Карс.
не познах за Мави Frowning1

Терзи, шашна ме с първата снимка, помислих в първата секунда, че Къванч е на нея Satisfied

лека вечер Hug

# 672
Добро утро! Hug

Благодаря за всичко споделено! Kiss
Каква хубава маца си имат само на снимките!

Романчо Heart Eyes

Интересно
Цитат
Британският вестник The ​​Guardian съобщава, че тази година Нобеловата награда за литература може да отиде при турската писателка Елиф Шафак. Изданието прогнозира, че фаворити са трима писатели от Европа и един от тях е Елиф Шафак, която има общ тираж от 100 милиона книги. Един от нейните романи дори беше закупен от Netflix, за последваща адаптация като телевизионен сериал.
Друго интересно няма, само дето много се смях на ето това  Smile
Цитат
Кенан Имирзалыоглу является самым популярным рекламным лицом бренда в Турции. За ним следуют Энгин Акюрек и Бурак Озчивит

Нашия хиич и го няма тук, нищо, че два пъти ли, три пъти печели наградата за марка, не, че ми пука, ама е смешно Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 673
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Спокойна и позитивна седмица 🍀
Не знам защо Къванч реши да мине в нелегалност, но Фунда се активизира и пак е качила снимки. Почвам да си мисля, че е свързано с външния вид. Дали наистина не е с мустак? То ще стане като мода сред турските актьори.
Айре, е все ще я пуснат рекламата на Мави. Имам спомен, че и миналата година доста почакахме.
Диве, Али , надявам се, че сте добре и само липсата на новини ви кара да не пишете 😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 674

Фенче Kissing Heart
Пепи Hug
аз нямах впредвид реклама, а снимки от пролетната колекция.
на черно бялата снимка от миналия ден ми се видя, че Къванч е и с брада.
Дива, Алинка Kissing Heart надявам се сте добре!!
То и аз нямам настроение днес Head Band, ама минавам по навик....

Здрава и позитивна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

........................
от понеделнишките новини на Бирсен>>
https://www.tv100.com/demet-ozdemirin-yeni-dizisine-flas-isimler-makale-598963

Изненадващо име за филма на Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ играе главната роля в „Noah Boğuldu“ на Ay Yapım/ след филма „Lovers’ Day“ на OGM Pictures/ за Netflix. Филмът, режисиран от Онур Сайлак и е дело на силната писалка Хакан Гюндай. Татлъту ще очарова публиката с ефектната си игра във филма, заснет в Асос. Филмът, в който също участва Funda Eryiğit, ще се включи и  друг известен актьор- изненада; Гюрген Йоз... който ще даде живот на специален персонаж в "Nuh Boğuldu".

Гледала съм го...има комедиен талант.
а Фунда се е снимала на интересно място

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 12:34 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт