Фени, благодаря за интервюто на Фарах😍
Отивам на обучение и довечера ще коментирам .

Хубав ден и дано има някаква изненада днес.😍

Жалко, че няма нищо ново за патрона, но и това ще дойде скоро, надявам се. Снимките на Ной вървят, радвам се, но наистина голяма секретност... няма нужда чак толкоз, но те си знаят.

мерси за споделеното и превода!! 

, Мави трябва сега през уикенда да почнат да пускат нови снимки от пролетната колекция.
Феновете се чудят каква е историята, какво снимат на това море, няма кой да ни каже.

хубав петък!!

браво за теста 
, аз още гледам сериала, но съм изостанала с 2 серии. 
, мерси!

Интересно, дали Киво е още с мустаци, далече е и не се вижда много от лицето му 

допълвам с нещичко споделеното от теб от статията на ЕЛЛЕ

Дано поне това инфо е вярно!

Аз предпочитам превода да си остане така, както е до сега, така се учи то турски
Щом за толкова години не вдянах нищо от него, значи не мога да го науча. А и ако ще уча език на тези години, по-добре да е английски 
А ако става въпрос за части, 1 и 2 вече са снимани, остава само 3. Но, щом не се споменава името, което ме вълнува, много,много не ми е важно.

благодаря за споделеното!

/ за разлика от рускините, които взимат пари за тая работа/ като отделят от личното си време за да правят едни доста добри и грамотни преводи и да радват толкова много фенове на турските сериали в България...... мога да кажа само-Поклон пред труда ви!! 
Препоръчани теми