Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, благодаря за интервюто на Фарах😍
Отивам на обучение и довечера ще коментирам .

Хубав ден и дано има някаква изненада днес.😍

# 646
Здравейте! Kiss

Благодаря ви за всичко споделено, момичета! Heart Exl Жалко, че няма нищо ново за патрона, но и това ще дойде скоро, надявам се. Снимките на Ной вървят, радвам се, но наистина голяма секретност... няма нужда чак толкоз, но те си знаят.

Продължават да го слагат в краля.

Цитат
Шейма Коркмаз, исполняющая роль Мари в сериале Основание Осман, ведет переговоры на участие в новом сериале Кыванча Татлытуга "Если король проиграет"

Приятен ден в четвъртък!

# 647

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното и превода!! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
и , че ме светна за някои факти.....
и аз не се справих много добре на теста, Пепи ни засрами Wink

Айре, стана ми малко смешно като видях Къванч между двете колежки. С тази разлика, че и двете са с актуални , от миналата седмица проекти, а нашия с актуален от преди 3 години.😀

да вярно, че е м/у 2 колежки,. тая класация нямам представа как я определят, нещо със социалните медии е свързана.
По моя план график Wink, Мави трябва сега през уикенда да почнат да пускат нови снимки от пролетната колекция.

Снеже Hug
Цитат
Снимките на Ной вървят, радвам се, но наистина голяма секретност... няма нужда чак толкоз, но те си знаят.
абсолютно..голяма тайнственост. Head Band Феновете се чудят каква е историята, какво снимат на това море, няма кой да ни каже.
тая актриса Шейма....ми е непозната,  но има интресна визия.
.............
моделска красотичка...Heart Eyes

за хубав ден!

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 11:44 от Airra

# 648
Здравейте Благодаря за всичко споделено

https://twitter.com/ELLETurkey/status/1501857584965296128

# 649
Терзи Flowers Hibiscus
от ELLETürkiye

•Март 2013 г. Преди девет години се връщаме към една от най-специалните и незабравими снимки на корица за #ELLETürkiye. KıvançTatlıtuğ каза в интервюто: „Най-голямото ми богатство е моята интуиция“. #ELLE Няколко кадъра и откъси от снимките на корицата от март 2013 г. в нашия мартенски брой! @kivanctatlitug

припомням и видеото>>

# 650
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

За анкетата за ЗП. Много интересна.
Постигнах 14 верни отговора. Всъщност 13.
Един от въпросите просто го налучках - за цената на бижутата.
На първия въпрос за цвета не се замислих, защото лилавото беше мото на сериала.
На въпроса за Арсен ми е грешката, но направих справка и видях,
че официално е вписана Ахсен.
От там нататък, където се съмнявах правих справки, като
за точните дати на започване и свършване на сериала.
За в коя серия Нихал и Бехлюл обявяват, че ще се женят.
Знаех, че е след 55-та и след справката разбрах, че е 57.
За мястото където щеше да бъде сватбата на Нихал и Бехлюл,
проверих всичките опции преди това, за да избера верния отговор.
За чифлика знаех, но за малко да ме подведе снимката от Рива.
Другите въпроси не ми бяха проблем.
Постигнах този резултат, защото скоро гледах и най-вече писах за ЗП.
Открих много нови неща, на които не съм обръщала внимание  при предишни гледания.
Но по важното е, че имаше обсъждане в темата на Берен, в което участвах.
Доста от отговорите в анкетата знам и от там.

Днес разсъждавам на тема КСШ.

Зададох си въпросите
Защо заглавието и на книгите и на сериала бяха преведени на български С Русия в сърцето?
Къде живееше семейството му? Защо Сеит носеше този орден с георгиевската лентичка?
В чия армия служеше офицерът Еминоф?
Защо преди представлението на балета беше на ауденция при цар Николай II ?
Защо Педро и другите казаха, че Сейт ще се бие срещу своите?
На кой фронт се биеше? За коя родина беше мощният му призив към войниците?
Къде географски беше фронта? Защо пропадна с коня в битката?
Защо Сеит във втората част се зае с опасната задача
да обучава турските момчета да стрелят,
да участва в саботажите против окупаторите,
да попадне в затвора, заемайки се с да достави оръжие за Ататюрк?
Има и още, но друг път ще продължа.
Та в този ред на мисли, смятам, че да се знае историята е много важно,
за да можем да разберем героите във филмите и сериалите.
Браво на Керем Чатай, че отиде да снима в С.Петербург.
Къванч и колегите му бяха потопени в руската атмосфера,
за да пресъздадат с таланта си това, за което преди това са се готвили.
Спомням си, че Биркан сподели, колко е чел за дворянството,
дори само заради това да му стои добре цилиндъра.
А колкото до ниския рейтинг, ами той дойде именно от незнанието на историята.
С какви ли не обиди беше наричана Шура и тук във форума.
Това попречи много и на възприемането на втората част с Мурка.
Та ...

Скрит текст:
В момента в света, не е необходимо само един да се вразуми.
Всички трябва да се вразумят!!!
Всеки трябва да признае и понесе последствията от грешните решения!!!
Всеки трябва да понесе отговорността да хвърля в бой млади войници!!!
Всеки трябва да си дава сметка на какво подлага милиони невинни хора!!!
Всеки трябва да понесе последствията от лъжите!!!
Какви са тези лаборатории, които сега излизат на яве.
Къде е бил разумът им да ги правят там,
а на собствената си територия да ги забраняват със закон.
Всъщност защо налагат демокрацията със информационно затъмнение,
анти пропаганда и  биологично оръжие,
а не със свобода на словото, здравна и социалната система.
Нетфликс, Кола Кола и Макдонълс ги забарабаняват санкциониращите и "не се сещат",
че това ще има ответна реакция с нефт, газ, и ...  от санкционираните.
И като няма да има руски превод, според мен е време да се научи турски.
Във всеки превод от турски на руски са вложени знанията на преводача,
не само като език, а и като история и култура.
Лесно се превеждат романтичните сцени, лесно се мери, колко трае целувката, ...
Но то другото е важното, защото животът не е само романтика,
не е само черно и бяло дори в дизитата.
Защо пък на подругите този път ние да не им превеждаме.
Лека полека, заедно,  започвайки от историята, ..., минавайки през английския, ...
Извинете!!! Така виждам нещата.
Не мога да забравя, че Петър Велики се учи на строене на кораби и корабоплаване в Холандия.
Не мога да забравя, че Анна Паловна става кралица на Холандия.
Не мога за забравя къде са преминали руските войски през 1877 г.
Не мога да забравя О, Шипка, улиците на София, носейки имената на руски генерали.
Не мога да забравя кой руски граф подписва Санстефанския мирен договор.  
Не мога да забравя, че не турци, не украинци, а българи  
ме биха и скъсаха цветята и венеца, които носих да поднеса на 9-ти май,
за загиналите на паметника, който искат сега да премахнат.
Не мога да се съглася, че защото гледам турски сериали, съм ниско интелигентна.
Извинете още веднъж!!!

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 20:38 от * Diva *

# 651
Привет, момичета 🤗🤗🤗

За хубав ден и спорен ден 😍

Айре, много ще се радвам да познаеш за Мави. Поне те да се отчетат. Нетфликс "спи"😥
Снежи, наистина е голяма тайнственост с Ной. Имах надежда поне някакви снимки от жителите на Асос да видим.
Междудругото попаднах на някакви снимки в ИГ , че в района на града има някакви протести или нещо подобно, заради разкопаване на някакви скали, за строителни материали. Зачудих се дали пък сюжета не е свързан все пак с спечелената награда в Берлин. Дали е възможно всичко да е толкова тайно точно заради евентуално изискване от спонсорите 🤔 Но пък снимката на Аристотел малко ме обърква.
Фени, радвам се за успеха на Фарах и аз със удоволствие бих гледала филма. Но.....  честно казано въобще не можах да разбера какво послание изпрати тя с начина, по който изглеждаше на премиерата на филма. Малко ми влезе в противоречие с историята, която разказва.
Диве, и аз сбърках името на Арсен. Честно казано някой въпроси налучках.😀
Айре, вчера и Башак беше качила стори. Американките са направили цяло разследване. Къде видяха едни голи крака не ми стана ясно, но някои от тях смятат, че са на Къванч. А това детенце, което е качила, знаеш ли кое е? Но кучетата са големи сладури.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗
Чакам Мави😀

# 652
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Спрях да споделям информация за Игра на съдбата ми, защото не съм сигурна дали още се интересувате от сериала....
Възхищавам се на постоянството на Къванч относно поддържането на тялото...за духа също...не се съмнявам.

# 653
Привет! Heart Exl

Айрре, Терзи, Диве, Пепи, Гости, Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Цитат
Из интервью, где Нермин отвечает на вопросы читателей и зрителей "Куртика":

Читатель: это лучший сериал, который я когда-либо видел. У Вас были на примете актёры, которых Вы хотели бы видеть в образах Сеита и Шуры? Какое влияние Вы оказывали на процесс создания сериала? Все актёры были подобраны просто идеально.

Нермин: я не хотела вмешиваться в кастинг. Ай Япым - очень серьёзная, профессиональная, престижная продюсерская компания. Кроме того, я не смотрю сериалы, поэтому не имела никакого представления о том, кого нужно утверждать. Я просто должна была довериться продюсеру. Но, честно говоря, я с ума сходила, пока не узнала имена актёров. Потому что я знала, что не хочу в своей истории актёров со скандальной репутацией или неестественной внешностью. Но все они были совершенны. Каждый полюбил своего персонажа и каждый совершил путешествие в прошлое, дабы самым совершеннейшим образом прожить свои роли.

# 654

за пролетно настроение Blush хубав петък!!
Пепи Hug
вижда се крак, дали пък Къванч не се е върнал вярно в Ист? Thinking

Детенцето е на братовчеда на Башак-Murat Bür.

Дива Hug браво за теста Hands V
Със сигурност актьорите от КСШ са били много въодушевени и амбицирани, приемайки да снимат в Русия, този различен, нестандартен , а и скъп сериал.
Въпреки, че турците не го разбраха...компенсацията дойде от излъчването му по НФ, където много чуждестранни зрители са се запознали за първи път чрез него с турската драма и турските сериали. Чела съм много такива коментари във англо-ФБ групи.
Спомних си и това видео от Вашингтон...

за спойлара ти...
не разбрах кой да учи турски??
и как ние ще превеждаме на рускините, като те не разбират български.
Но знам, че ти владееш много добре руски, та ако искаш може да се включиш към нас за преводите на проектите, които чакаме.

Гости Hug, аз още гледам сериала, но съм изостанала с 2 серии. Pensive
Къванч си спортува, но не е като някои, да се вманиачава с  фитнес тренировки за да извайва мускули и баклава Mr. Green
Снеже Hug, мерси!
....................
от днес ще си гледам и Джесур по Дизи канала Stuck Out Tongue Winking Eye
цък

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 14:34 от Airra

# 655
Здравейте

https://www.instagram.com/p/Ca9xMtCt1pN/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:12 от dterziiska

# 656
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Е, днес Онур се е отпуснал. Благодаря, Терзи. Самата снимка много ми хареса. Поне виждаме , че снимат. Да бяха написали името на героя на Къванч.
Гости, а аз след като прочетох едно интервю на Къванч, което Фени беше превела бях впечатлена, че той обръща толкова внимание за поддържане на външния си вид. Но тези грижи му се отплащат очевидно 😍
Айре, много свеж, пролетен колаж си направила. Студът вече ми идва в повече.
Не разбрах последната новина от Бирсен за Йелмаз Ердоган и договор с Дисни. Три сезона ли ще снима на Организирани работи или трети сезон. Споменаването на Ръсел Кроу и Анди Гарсия също повдига въпроси. Логично е да мисля, че Къванч може да се включи, но в момента предпочитам да видя нещо, отколкото да мисля за евентуален нов проект. Тези в момента ми стигат.
Лека 🤗🤗🤗

# 657
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви на всички за споделеното вчера! Kiss
Терзи  благодаря! Flowers Hibiscus Интересно, дали Киво е още с мустаци, далече е и не се вижда много от лицето му Thinking

Айре Heart Eyes допълвам с нещичко споделеното от теб от статията на ЕЛЛЕ
Цитат

Ние все още не сме пресметнали колко "първи" сме направили до този момент. Защото всеки път, когато се появи нещо специално, започваме да мислим за следващия голям проект. Все пак броят от март 2013 г., който държите в ръцете си, е най-специалният „първи“ и определено архивен. Това беше първият път, когато мъж е бил  на корицата на ELLE, единствената корица! Още повече, че този човек е Къванч Татлъту !
Интересно, колко читатели биха искали да бъдат с нас за тази снимка на корица. Къванч Татлъту... Какво каза, в какво беше облечен, как разсмя целия екип, ще прочетете всички подробности на тези страници. Ще споделим „резултатите“ от двудневната снимка на нашите Elle.com и Facebook страници.
Също така мислим, че ще ви хареса гледането на видеото. Как известния италиански фотограф Рикардо Тинели, който засне първата мъжка корица на ELLE, разказва за таланта на Kъванч Taтлъту, въпреки че не е гледал сериалите или филмите му. Решете сами от снимките. Няма какво повече да се каже, това специално издание е за вас.
Казах му: „Имаш нещо общо с Робърт де Ниро“, а той : „ Да бе, добре …“ (като да се опитва да каже „Да видим каква е уловката“). Все пак казвам: „Чух, че Робърт Де Ниро също не обича да дава интервюта. Казва: „Аз съм актьор, ти ме виждаш постоянно, какво те интересува? “
Къванч се смее. „Ами и аз мисля така ...“ Както и да е, разговорът ни продължава повече от 2 часа. Единственото нещо, което искам да добавя за Kъванч Taтлъту, на когото всички ние се възхищаваме за неговата игра, че след като похарчи 2 дни във фотосесия и след това ни даде това интервю, е следното : когато работата опре до разговор, той не знае как да  "действа“ . Той просто говори това, което иска да каже. Кристално чист!
Останалото интервю го имаме на 1 стр. та няма да го превеждам отново.

Цитат
В мрежите се появи информация, че Шайма Кормаз, която играе ролята на Мария в сериала „Kurulus: Osman“  е получила предложение да играе главната женска роля в новия проект на OGM Pictures „If the King Loses“ / "Kral Kaybederse" и ще стане партньор на Kъванч Taтлъту.
Засега всичко е на ниво слухове, както за участието на самия Къванч в този проект, така и новините за бъдещата му партньорка.

На тази снимка все едно е друг човек, извинете, че повторих инфото, не запомних името, реших, че е нова кандидатка Smile

Честно казано, вече не вярвам в това, че Киво ще има време да участва в Краля ... А и не вярвам да се освободи скоро от договора си с Нетфликс Thinking Дано поне това инфо е вярно!

Снеже Flowers Hibiscus
Диве, благодаря ти за споделеното! Flowers Hibiscus Аз предпочитам превода да си остане така, както е до сега, така се учи то турски Smile  Щом за толкова години не вдянах нищо от него, значи не мога да го науча. А и ако ще уча език на тези години, по-добре да е английски  Smile
Пепи, аз попаднах на този превод. Не зная за какви сезони говорят, нали е филм ? Thinking А ако става въпрос за части, 1 и 2 вече са снимани, остава само 3. Но, щом не се споменава името, което ме вълнува, много,много не ми е важно.
Цитат
Още една бомба от Disney Plus… Йълмаз Ердоан ще заснеме Организационни работи за платформата!
Споразумението включва 3 сезона на Организационни работи и 2 игрални филма. В проектите ще участват не само турски, но и чуждестранни актьори. Ръсел Кроу, Анди Гарсия и Джем Йълмаз са някои от неочакваните имена в сериалите и филмите на Ердоган..
И на края нещо сладко за добро настроение, пожелавам ви хубава събота!

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 08:53 от queen_fenka

# 658

пролетно настроение в събота от мен.....Flowers Leaves
А какъв голям сняг е в Истанбул  Scream

Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното!
Нали имаше инфо, че ЙЕ ще прави мини сериал Organize İşler, та явно е сключил договор с Дисни.
и аз така си го превеждам с Гугъл....
Цитат
Йълмаз Ердоган се ръкува с Disney Plus. Споразумението включва 3-сезонен телевизионен сериал "Organize İşler" и 2 игрални филма. Проектите ще включват не само турски, но и чуждестранни актьори. Ръсел Кроу, Анди Гарсия и Джем Йълмаз са сред изненадващите имена в сериалите и филмите на Ердоган.
честно казано не вярвам за Ръсел Кроу и Анди Гарсия, ама хич Wink
Къде ще играе Къванч....времето ще покаже, но тая Шайма Кормаз  не ми харесва.
на снимката ми се вижда, че има и брада Thinking

Пепи Hug Hands Plus1

като за Тодоровден...
цък

И последно за преводите.....
Момичетата от преводаческите групи, които превеждат тия дълги серии на български безвъзмездно Hands Plus1/ за разлика от рускините, които взимат пари за тая работа/ като отделят от личното си време за да правят едни доста добри и грамотни преводи и да радват толкова много фенове на турските сериали в България...... мога да кажа само-Поклон пред труда ви!! Hands ClapHeart

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 13:53 от Airra

# 659
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Общи условия

Активация на акаунт