Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 5

• 73 988
  • 759
  •   2
Отговори
# 420
  • София
При всички положения ще ви натяква, ако нещо не й хареса, а най-много ще натяква, ако не й стигнат желанията на първо и второ и ще трябва да ходи на трето. Точно е детска работа, на всичко отгоре пуберска и няма угодия - родителят винаги е виновен за нещо.
Езиковите влизат ли в списъка? Само тях като ги пишете в началото и вече имате поне двайсет паралелки. Нито ще е първото, нито последното дете, което в началото се цупи, но после обръща на "добре че не ме послуша".

# 421
  • София
Анди, какви езикови, като дъщеря ми е с бал 377 т. Grin Няма да се добере. Пък и тя е с претенции. Само английски, испански и руски я устройват като първи езици.

# 422
  • София
Тогава претенциите си ги задържа като дойде време за университет. Сега претенциите са писане на всичко наред, пък докъдето стигне. Да, трудно решение, но не е в позиция за претенции и ще се наложи да преглътне хапа, ако не иска да се озове в някое от най-забутаните училища.

# 423
  • София
Тогава претенциите си ги задържа като дойде време за университет. Сега претенциите са писане на всичко наред, пък докъдето стигне. Да, трудно решение, но не е в позиция за претенции и ще се наложи да преглътне хапа, ако не иска да се озове в някое от най-забутаните училища.

Ами понякога и това е нужно, за да прогледне и да разбере, че реалността няма общо с претенциите.

# 424

За НФСГ се цупи, че не я устройва архитектурата на училището - било много грозно. Абе детска му работа.
                 И при нас се получи подобен проблем.Дъщерята ,като видя 32-ро,първото което каза "как детето ми ще учи в такава грозна сграда"? Внукът обаче изобщо не обърна внимание на сградата.Сега щерката е доволна ,защото младежът е отличник и тя забрави "грозната" сграда. Yum По-важни са хората в нея!

# 425
  • София
НТБГ и НФСГ също са професионални гимназии.
Ами професионални са, но не се изразих като хората в бързината. Не съм окей за Елисавета Вазова и графичния дизайн. Аз 17 години работех като графичен дизайнер и си имам едно на ум за придобиването специално на тази професия.
Кога се иска медицинско, че забравих - при самото редене на паралелки или при записването?

Тъкмо това исках и аз да напиша...
Ама ако е сигурно, че стига бала... Ти защо побеляваш? Сипвай едно и почивката да започва.
Побелявам, защото почивката ни трябва да започне веднага след първото класиране и съм на тръни дали ще я приемат в НТБГ или в 7-мо. Ако падне до 1-во СОУ, ще сме на второ класиране и майка ми ще поеме щафетата за записването. Иначе с удоволствие бих си сипала, но всичко много се протаква във времето и леко се напрягам. Blush

По мой спомен миналата година 1во беше с висок бал от 7мо. В момента не мога да отворя сайта на Дидева, за да проверя. Ако е така със сигурност ще ви приемат в 7мо щом е по-напред в класацията ви. Simple Smile

# 426
  • в очите на дъщеря ми
Скрит текст:
Ами професионални са, но не се изразих като хората в бързината. Не съм окей за Елисавета Вазова и графичния дизайн. Аз 17 години работех като графичен дизайнер и си имам едно на ум за придобиването специално на тази професия.
Кога се иска медицинско, че забравих - при самото редене на паралелки или при записването?

Ама ако е сигурно, че стига бала... Ти защо побеляваш? Сипвай едно и почивката да започва.
Побелявам, защото почивката ни трябва да започне веднага след първото класиране и съм на тръни дали ще я приемат в НТБГ или в 7-мо. Ако падне до 1-во СОУ, ще сме на второ класиране и майка ми ще поеме щафетата за записването. Иначе с удоволствие бих си сипала, но всичко много се протаква във времето и леко се напрягам. Blush

По мой спомен миналата година 1во беше с висок бал от 7мо. В момента не мога да отворя сайта на Дидева, за да проверя. Ако е така със сигурност ще ви приемат в 7мо щом е по-напред в класацията ви. Simple Smile
мммм не точно 1 во е с различен начин на оформяне на бала! 7 мо е с по висок бал.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 15:38 от Мамзел Нитуш

# 427
  • Сф
На 1 во и на 7 мо балообразуването е различно! 1 во е с 3 пъти бел .

# 428
Скрит текст:

Сайтът ѝ не работи, в другата тема писа, че прехвърля статистиките тук: https://mathtournaments.weebly.com/1058108610791080-108910901088 … 3Ajh10xj29vMPGhy0

# 429
  • София
Rodiva, паралелките от 1-во и 7-мо се "преплитат" в списъка от миналата година, но реално, както вече са писали, в 1-во БЕЛ се утроява и дъщеря ми минава с малко 400 т. Да, ще я приемат със сигурност в 1-во, но и шансовете й за 7-мо са добри, особено като гледам минималните балове на 2-ро класиране.

# 430
  • София
Само да кажа, че и синковеца не искаше 127-мо, защото не му харесваше сградата отвън, а пък видиш ли 19-то било много по-хубаво. А сега дума не дава да кажа да го местя в друго училище (по едно време мислех за смяна заради учителката по математика, както вече писах). Харесва си го, харесва си класа, локацията била ТОП и даже привиква негови приятели да се местят при него след 10-ти клас. А да не казвам какво тръшкане му удари скорпиона му със скорпион в началото - нервичките ми опъна, че ще учи там Simple Smile

# 431
Тонка,дано приемат дъщеря ви в НТБГ щом това е първото ви желание.Моята учи там и е много доволна.За резервни желания може да погледнете 12-то,18-то,119-то.Дъщеря ми има приятели по тези училища и също са доволни.

# 432
  • София
Тонке, на кое място по бал се пада детето според излезлите статистики? В кой интервал? Можеш на око да сметнеш местата за момичета по желаност на училищата и паралелките и ще видиш горе-долу докъде ще стигне балът. (примерно най-желаните правят общо 500 места за момичета, а детето Х се пада в интервала около място 600 - така има някаква идея, че няма да му стигне за някоя от тях, а за по-задните училища по бал).

# 433
Скоро бях питала за мнение за 44 су Неофит Бозвели в Сухата река с профил Софтуерни и Хардуерни  науки,но никой не изрази мнение Cry .Моля давайте мнения.Близо ни е и като транспорт е удобно и се чудя дали да го пишем. Blush

# 434
  • София
Скоро бях питала за мнение за 44 су Неофит Бозвели в Сухата река с профил Софтуерни и Хардуерни  науки,но никой не изрази мнение Cry .Моля давайте мнения.Близо ни е и като транспорт е удобно и се чудя дали да го пишем. Blush

Ами най-вероятно ничие дете не учи там, за да получите мнение. Това си е обикновено квартално училище.

Ето, според резултатите от НВО за няколко години, това училище е на 144-то място в София. Мисля, че това е достатъчно показателно за нивото.

http://alekdimitrov.com/uchilishte/rezultati-NVO.asp

Общи условия

Активация на акаунт