Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 5

• 73 953
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • Все на втория етаж
А за 55то имате ли отзиви?

И аз събирам и моля за отзиви за това училище ? Мъж ми така ги е подредил, че май там ще бъде приет сега на първо класиране. За предишните желания няма голям шанс се оказа. Ние сме от Нови Искър, а то е в Дървеница. Ще ми се да си заслужава пътуването.

# 541
Добре е училището. Нашия английски беше на ниво първата година, сега също. Втората година имат преподавател от университет по спецялен предмет. Дисциплината мисля, че е добре. Имат и 8/9 момичета за цвят Simple Smile +двама изгонени от класа калпазани.

# 542
И моята дъщеря се беше насочила към ФЕГ, въпреки всичко, което пише във форума за гимназията. Обаче отидохме при личната й лекарка и тя като разбра, че ще кандидатства във ФЕГ, започна да плюе. Имала две пациентки там и двете стигнали до психиатър в това училище. Децата били много лоши там и още подобни коментари. Сега дъщеря ми отказва да кандидатства във френската. Аз смятам, че никъде няма гаранция на какви деца ще попадне и не може да се лепва етикет толкова лесно и категорично, но решението си е нейно.
Е, точно децата на ФЕГ са най-прекрасното! Умни, артистични и можещи! Дъщеря ми е щастлива във ФЕГ, защото обича езика и има невероятни съученици. И въпреки  проблемите мястото, в което може да се научи френски на добро ниво е ФЕГ.

# 543
  • София
Кога излиза първо класиране?

# 544
  • София
Излезе току-що.

# 545
  • В царството на игрите:)
Дъщеря ми е приетав 1 СУ /ИЕ + АЕ/ с 411 бал. /Май баловете хич не са ниски тази година Simple Smile  Има ли някой приет в 32 СУ, за да знаем дали да участваме на второ, защото се чудя...

# 546
Дъщеря ми е приетав 1 СУ /ИЕ + АЕ/ с 411 бал. /Май баловете хич не са ниски тази година Simple Smile  Има ли някой приет в 32 СУ, за да знаем дали да участваме на второ, защото
Здравейте, дъщеря ми е приета в същата паралелка. Това й е 3 желание.

# 547
Milmich,
моята дъщеря е в най-високата паралелка на 32-ро, английски и испански, с 442.5. Ще чакаме второ класиране, че първото желание е друго. Училището има доста широка ножица между различните паралелки и най-висок/най-нисък бал, та според мен имате шанс...

# 548
Дъщеря ми е приетав 1 СУ /ИЕ + АЕ/ с 411 бал. /Май баловете хич не са ниски тази година Simple Smile  Има ли някой приет в 32 СУ, за да знаем дали да участваме на второ, защото се чудя...

Ще излезе справка за мин и мах бал.Задължително пуснете за 32-ро ако иска детето.Мястото ви в 1-во ви е гарантирано.

# 549
Лошото е,че между 32 и 1во е 31во като желание и въпреки, че там балът е по висок се надявам да не стане. Лошото ще е ако запецне на 31во. Ох , ще я оставя 2-3 дни да мисли Simple Smile

# 550
А какъв е проблемът с 31-во?

# 551
А какъв е проблемът с 31-во?
              32-ро е в пъти по-добро от 31-во.Според нас.Нашият младеж ще е 11 клас в 32 - ро и не сме имали никакви проблеми.Негови съученици от 7 клас в 31-во не са доволни,но това си е субективно мнение и може други деца да са доволни от 31-во.Така,че единствено milmich  си взима решение как да действа.

# 552
Въпреки,че балът в 31во май е по -висок, определено отзивите зя 32ро  са по -добри и не толкова противоречиви.

# 553
Въпреки,че балът в 31во май е по -висок, определено отзивите зя 32ро  са по -добри и не толкова противоречиви.
                    Ако балът в 31-во е по-висок,а 32-ро с по-нисък бал и е на по-висока позиция системата ще ви класира в 32- ро.Например 32-ро е на трето място,а 31-во на 4 място при по-висок бал в 31-во системата отива направо на третото място - 32-ро.

# 554
Объркахте ме за 31 и 32. В крайна сметка сме сложили 31 по-напред защото по резултати от ДЗИ е по-напред от 32 и е с немски. Приета е в 31 по 3-то желание. Чакаме за 1 и 2 желание, но се притесних дали не сбъркахме, ако не мръдне нагоре...

Общи условия

Активация на акаунт