Кокоши трън - отново

• 8 632
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Веднъж съм имала кокоши трън, преди може би 15 години, когато единствения вариант да се отървеш от него беше  да отидеш на лекар и там да се погрижат за теб.
При мен махането му се случи буквално с издълбаване на тръна от ходилото ми (там се намираше) от кожен лекар.
След процедурата част от ежедневието ми известно време бяха промивки, и превръзки с йод.

# 16
Здравейте,
На жената се появи преди около месец дадения проблем на големия пръст. В момента вече доста боли докато в началото не болеше толкова много. Не е твърдо а си е нормално меко по целия пръст и проблемната зона. Въпроса ми е дали според вас това е кокоши трън и дали да се обърнем към лекар че гледам коментарите има доста хора които не са доволни от лепенките по аптеките. Дерматолог предполагам.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 21:27 от bubanka

# 17
  • Русе
Изобщо не ми изглежда да е кокоши Трън. Не знам какво е, но изглежда доста възпалено.

# 18
Имам кокоши трън от няколко години ,но не ми е създавал проблеми . Преди 2 месеца се случи да ме заболи ,опитах да го махна с лепенки ,стана бял, поразчоплих съвсем малко ,защото не посмях да дълбая много и нищо не успях да отстраня . Има една черна точка и мястото е втвърдено . От 3 дни отново се болка,но в крака . Самото място ,където е трънчето ме пари и не знам дали не кривя походката ,че да ме боли крака. Именно това ми е питането ,възможно ли е болката да не е в самата точка, в самия трън,а да се разпростира по крака ?

# 19
  • Русе
Здравейте, според мен е възможно. Особено ако стъпвате неусетно накриво или се засягат нерви от кокошия трън. Според мен посетете лекар да ви го премахне.
Аз изстрадах много от един кокоши трън на крака, имам неприятни спомени от болката и кръвта след човъркане. Имах късмет само да ми мине след време, но определено не ви съветвам да чакате.

Общи условия

Активация на акаунт