Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 947
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
Здравейте,
искам да попитам дамите в моята ситуация кой от докторите биха ми препоръчали за консултация. Аз съм на 44 год и след бременности, кърмене и сваляне на много килограми гърдите ми са празни и увиснали. В сутиен седят доста зле ...сбръчкани и вече не мога да ги търпя. Вече ходих на една консултация при един от най-добрите и известни хирурзи, но това което той ми каза не ми хареса. Не ми препоръча силикон, а само реконструкция и намаляване на ареолата, но тя можело да наркотизира и да падне буквално и накрая ми каза ... защо ще се занимаваш изобщо с тези гърди... и разни такива неща. Та сега пък съм в изходна ситуация и търся и други мнения...не може ли просто да се запълни липсващата жлеза със силикон и да не ми се намаляват ареолите. В крайна сметка като е по-голяма гърдата не вярвам да изглежда толкова зле. Мола ви дайте миения и съвети.

Имай предвид, че ако птозата (увисването) е голяма, при всички случаи ще трябва да се направи и повдигане. Иначе, ако се сложат само импланти, резултатът вероятно ще е лош, защото имплантът ще си седи на мястото, а отдолу ще провисва твоята тъкан. Виждала съм такива резултати и е много грозно, повярвай ми. Някои лекари биха се съгласили на това само и само да ти вземат парите. Но ако птозата ти е от втора степен нагоре, послушай добрите лекари и направи и повдигане.

И аз имам птоза вследствие на бременности и кърмения, но мислех, че не е голяма и че би могла да се направи корекция само с импланти. Но д-р Стоянов констатира птоза 2ра към 3та степен и каза, че само с импланти резултатът ще е меко казано, смешен. За да провериш и сама горе долу колко ти е увисването, си вдигни ръцете и ги сложи на главата, така че лактите да са ти свити. Ако под зърната все още виси кожа, значи няма да стане само с импланти, защото тази кожа вероятно ще провисва отдолу под импланта.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 09:35 от Анонимен

# 331
Здравейте,аз бях на операция при д-р Кръстев,в Есте Клиник ...Страхотен лекар,операцията ми беше скоро,има още доста време докато всичко се намести и спаднат отоците,но и сега ми харесва резултатът ...Ако искате ми пишете на лично и ще ви изпратя снимки да видите как съм била и как е сега.

Честито ! Със здраве да си ги носиш !
Не съм виждала работа на д-р Кръстев до сега. Какви импланти сложихте ?

# 332
Здравейте,аз бях на операция при д-р Кръстев,в Есте Клиник ...Страхотен лекар,операцията ми беше скоро,има още доста време докато всичко се намести и спаднат отоците,но и сега ми харесва резултатът ...Ако искате ми пишете на лично и ще ви изпратя снимки да видите как съм била и как е сега.

Благодаря! Наистина няма снимки качени от негови пациенти,аз имам близки,които са били при него и затова реших и аз...При мен са кръгли импланти 350сс ,като имах доста увисване и това сложихме за да запълним деколтето,нали също и повдигане направихме...

# 333
  • Варна
Записвам се пак да ви следя, защото през Септември - Октомври, ще ходя отново да повдигам при Романски. Оперирана съм от него през Април 2019г, но три години по - късно имам нужда от обиране на кожа. Много съм доволна от доцента като отошение и професионализъм. Възстанових се бързо, без проблеми, лек дискомфорт. Така че само пак на него бих се доверила.
Ходих и при И. Стоянов. Аз лично писах запитване през сайта, обясних какъв ми е случая и след 2дни ми върнаха емейл, с две възможни дати за консулт, за след седмица. Записах единия час, вдигнах се от Вн и отидох. Не мога да кажа нищо лошо за Стоянов, но консулта беше точно 5мин и каза че по добре Римански да ме направи, защото той ме е правел и преди това. Но все можел да ми даде оферта ако случайно Романски ме откажел, ама принципно нямал такава практика. Не разбирам защо ме извика на консулт, а просто не отговориха че доктора не работи на други лекари работата. Както й да е, аз така или иначе исках да чуя мнението му. Чух го, и цената която ми даде ме втрещи. Към 7800евро само за повдигане без имплантите, тъй като си имам.
Честно казано като отношение Романски е на друго ниво, според моите разбирания Simple Smile
Успех на всички момичета, и стискам палци всяка да получи желаните гърди!

# 334
  • Бургас
Galeto, спомням си те, горе долу по едно и също време си правехме операция Simple Smile
Ти имаше ли увисване при операцията? А сега какво забелязваш? Може и на лични, ако искаш.
Иначе според мен Романски е твоят човек Simple Smile

# 335
Galeto, сигурна ли си за цената, която Стоянов ти е казал? При него повдигането е около 7800 лева, а не евро.

# 336
  • Варна
Galeto, сигурна ли си за цената, която Стоянов ти е казал? При него повдигането е около 7800 лева, а не евро.

Сигурна съм, защото ми ги смята като цената за Реплейсмънт -5600евро, т.като не съм негов пациент, плюс 1000евро за мрежа, по 2бр за всяка гърда и още към 200евро някви изсл. и сутиен сложихме. И сметката стана баснисловна за моите разбирания.

# 337
  • Пловдив
Странно, на мен на съобщение ми казаха кръгли+повдигане 7700€. Само повдигане е 3900€. Но да, знам че той не обича да работи след като други са правили нещо. Риплейсмънт не е ли смяна на импланти?

# 338
Събрахте ми погледа с тези цени. Това, което платих в Надежда за имплант + повдигане няма нищо общо с това, което пишете. Аз романски не го заменям за нищо на света ! Толкова спокойствие ми вдъхва, а аз имам нужда.

# 339
Странно, на мен на съобщение ми казаха кръгли+повдигане 7700€. Само повдигане е 3900€. Но да, знам че той не обича да работи след като други са правили нещо. Риплейсмънт не е ли смяна на импланти?

Риплейсмънт означава да се смени местоположението на импланта, от надмускулно се се слага подмускулно.

# 340
  • Варна

Риплейсмънт означава да се смени местоположението на импланта, от надмускулно се се слага подмускулно.

В моя случай реплейсмънт означаваше да се коригира джоба колкото може, защото се е разширил, може би от спортуването, да се обере кожата, и да се намалят още зърната и да се смени позицията им, идеята му да се вдигнат нагоре, защото след обирането на кожата, ще останат надолу. Да се посъберат гърдите доколкото е възможно, това ще постигне след корекцията на джоба, предвид генетиката ми. И той предложи да сложим биоразградими мрежи с цел по добра поддръжка.
Така че очевидно не винаги риплейсмънт означава смяна на импланти, или позиция от подмускулно на над мускулно.

# 341
Риплейсмънт е смяна на позицията спрямо мускула.
В сайта на Стоянов си го пише
https://aestheclinic.com/operatsii/riplejsmant/

# 342
  • Варна

Не споря какво пише в сайта на Стоянов, просто обясних мен за каква услуга ме таксува като реплейсмънт. При положение че при мен няма да се мести импланта от надмускулно, в под мускулно, защото в момента си е под мускула. А само ще се фиксира и коригира джоба.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 13:33 от Galeto..

# 343

Не споря какво пише в сайта на Стоянов, просто обясних мен за каква услуга не таксува като реплейсмънт. При положение че при мен няма да се мести импланта от подмускулно, в над мудкулно. А само ще се фиксира и коригира джоба.

Таксувал те е като поправка на незадоволителен естетичен резултат от предходна операция, тоест ревизионна операция.

# 344
  • Варна

Не споря какво пише в сайта на Стоянов, просто обясних мен за каква услуга не таксува като реплейсмънт. При положение че при мен няма да се мести импланта от подмускулно, в над мудкулно. А само ще се фиксира и коригира джоба.

Таксувал те е като поправка на незадоволителен естетичен резултат от предходна операция, тоест ревизионна операция.

Точно така, което е в ценоразписа в една графа с реплейсмънт и каза 5600евро. Плюс 2000евро за мрежи. Така че нямам грешка.

Общи условия

Активация на акаунт