Новата година носи нов късмет - през ЯНУАРИ чакаме нетърпеливо малкия човек!

• 39 505
  • 551
  •   1
Отговори
# 180
При мен е нещо подобно, аз започвам 38 седмица. През деня се търпи, вечер направо е някакъв ужас. Така се мята бебка,  че имам чувството че ей сега ще излезе от някъде Grinning А докторът вчера каза, че няма изгледи.

# 181
  • Ботевград
И при мен е така.. Аз съм започнала 39 седмица🤣🥴 Не мога да спя от нея.. Все нещо се намества,но явно им е тясно вече и на тях😌 Остават броени дни.. Дръжте се 🤣
smiley, Честита София💖 Нека бъде много здрава, много щастлива и с много късмет😘На теб бързо възстаноняване 💐

# 182
Същото е и при мен, бебка започва някакви луди гимнастики всяка нощ веднага щом си легна и приключва около 4, както и да застана ме ръчка и имам чувството, че не й е удобно. През деня е спокойна. Луда работа. Аз много се изнервям, че не мога да спя и ходя като зомби, но все си повтарям, че мъничето ми не е виновно, и на нея вече й дотежава сигурно.
На мен днес ми е термина, но въобще нямам никакви признаци за раждане, контракции никога не съм имала.

# 183
И моят термин е днес... преди малко се върнах от преглед. Разкритие няма, признаци почти никакви... от време на време имам по някоя контракция, но рядко и изобщо не са регулярни. Явно ще си почакам, а уж вторите деца се раждали по-рано...

# 184
И аз не купувах гащи.
3 чифта ползвах от Лидл- безшевни. Това за престой 2 нощувки- 3 дни. Първия ден нямах сили да се изкъпя , само втория и третия.
Welt, знам че каквото и да ти кажем тук ти имаш усещанията в себе си, но наистина важен е животът и именно че точно теб е избрал малкия човек. Секцио или не това няма значение.
И мен ме коси дали.го слагам правилно на гърда, чудя се защо изцеждам едва по 20-30 мл и трябва АМ. Човешките мнения понякога са доста потискащи.
Но с всеки ден си давам сметка, че най-важното е да расте здрав и обичан, да кърменето е по-добре, но ако не успея няма да се гръмна. Искам детето ми да има адекватна майка.
Хайде чакаме следващото бебе, днес е празник. Честито ако има именици.
Аз черпя виртуално за моето малко Ивче.

Обещах да ви кажа и за болничния-от болницата ми дадоха 42 дни. В моя случай до 12.02 и след това има едни 48 дни от ЛК и най накрая се издава изравняващ от 42+48+ ако сте родили преди термин(врмоя случай 18 дни по -рано). За тези 18 дни в моя случай не знам дали ще взема, защото аз отказах и не излязох в 45-дневен, а те не се натрупват. Губят се. Така ми казаха от НОИ.

# 185
И при мен признаци нулеви, а уж доктора беше много сигурен, че ще тръгне тия дни. Имам още време, но това чакане и следене за най-малкия знак направо ме убива. 😣 Много тегави дни. Вчера се късах от болки в срамната кост и помислих, че наистина момента идва, но днес болките изчезнаха и контракции бих казала, че почти нямам.

# 186
Хаха, момичета усещам че кой с какъвто и термин да е, накрая тука в темата ще изсипем всички едновременно Simple Smile
И при мен последната седмица или две нощем сякаш ме буди повече, а през деня е по неактивен.
Пожелавам на всички по едно еднорогче като големия ми син, който спеше от 21 вечер до 9 сутрин с няколко будения за храна, ама не драматични.

# 187
Тези от вас, които са по запознати 😃 Слагат ли торбичка с пясък все още след раждане?

# 188
Зависи от болницата вероятно, в моята не слагат (Тина Киркова, София).

# 189
На мен не са ми слагали

# 190
Момичета, вчера си родихме Аделина - в болница Св. Лазар с татко й, Оля Дукат (акушерка), Яница (дула). Естествено след предишно секцио. Много бързо стана разкритието и в болницата пристигнах на 4 крака с пълно разкритие, но напъните отнеха 3 часа. Роди се в басейна, беше прекрасно Simple Smile

Пожелавам и вас да ви се сбъднат мечтаните раждания и да имате здрави и спокойни бебоци!

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 16:23 от pokita

# 191
Да е жива и здрава Аделина и много радост да ви носи! 🌺

# 192
  • Пловдив
smiley-girl, честита да е София! Да е жива и здрава и на теб бързо възстановяване!

pokita, честита да е и Аделина! Да е жива и здрава, всичко най-най-хубаво! И на теб бързо възстановяване!

Dimsito, ти как си? Как вървят нещата при теб?

Хем ме е страх, хем вече нямам търпение и аз, а за момента никакви индикации.

_Didi_ , Eli, вие как сте момичета? Надявам се вече се чувствате по-добре?

# 193
Добре дошла на Аделина Simple Smile
Varki , благодаря, от вчера съм съвсем добре, все едно не е било нищо...
В понеделник ще си направя още един бърз тест за мое спокойствие. Вторник и сряда имам по един преглед на жк и майчин дом и в четвъртък ме приемат, ако няма глава надолу. От вчера се гъзя по- упорито хаха.

# 194
smiley-girl , pokita Честити да са София и Аделина ❤ Да са живи и здрави, да ви носят много радост и усмивки 😍❤ А на вас бързо възстановяване 🍀❤

varki добре съм, снощи правихме кекс и днес имам малко болки, но не регулярни 🤣 надявам се днес или утре да реши да излезе вече, че ще е най-удобно 😁 иначе ако не тръгне на 11 трябва да отида до болницата за преглед 🤗

Общи условия

Активация на акаунт