Отговори
# 15
Детето порастна с още една годинка. Relaxed Малко ли е? Sunglasses
Беше спокойна година.
Според фън-шуй хороскопа ми следващата ще е много интересна. Чакам я с нетърпение.

# 16
Не знам дали научих нещо ново, но знам че трябва да променя много неща в живота си, за които няма смелост. Отдавна знам кои са важните неща, но не всичко зависи от нас.
Днес дъщеря ми има рожден ден и ми се иска и тя да разбрала за себе си кое е важно... Да го е отсяла  от незначителното, да си е научила урока за хората, които нямат стойност или са я загубили с предателствата. Всичко това да я направи по-силна и устойчива. Да не се гневи на нещата, които не зависят от нея, това е много трудно.
Надявам се новата да донесе повече щастие и позитиви...
Да завърша успешно започнатото!
И да сме ЗДРАВИ!

# 17
Честита ти рожденичка. Здрави да сте.

# 18
Успях да изляза от зоната си на комфорт, да си купя ново жилище, да организирам ремонта му и да се пренесем.

Превъзмогнах страха си и за първи път взех кола под наем в България. И всичко мина чудесно.

Детето е щастливо, защото беше одобрено за отбора по хокей, вече е картотекиран играч и ходи по официални мачове.

Всъщност беше добра година за мен и семейството ми. Без сътресения и всички сме здрави. Имам още да работя по проявяването на търпение, най-вече към детето, но новата година предстои.

# 19
Открих колко е забавен този форум и колко време може да се загуби в него 😂Но пък научих толкова много неща и букмаркнах поне сто рецепти Hands Plus1 Дамите от цветарския форум ме вдъхновиха да си поддържам градината така, че винаги да е достатъчно спретната за  показване Flowers Sunflower Благодаря на всички пишещи и пожелавам весели празници! Hug

# 20
Научих че когато си мислиш, ще живота не може да бъде по-гаден, той ти показва, че може. Научих че може да те предаде най-близкия ти човек и колко голяма е  болката. Научих че късметът ми съвсем ме е изоставил. За мое съжаление не съм стигнала тази духовна извисеност, че да приемам ударите на живота като уроци. За мен са си удари, докато съм паднала. Да видим каква ще е следващата година, но не ми се вярва да е по-добра Grinning

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 16:07 от Minnie.Mouse

# 21
Научих/макар и късно/ ,че колкото и добро да правиш,може да ти се отвърне с лошо.Сблъсках се с последиците от някои грешки в младите си години.
Благодарна съм,че сме горе-долу здрави.това е най-важното.

# 22
2021 ми даде и ми отне! Май месец се роди вторият ми син, а на Коледа почина баба ми!
Та ще остане винаги в съзнанието ми тази година!

# 23
В съвсем личен план-взех С1 по английски,(на млади години като съм учила нямаше "нива", пък и до С1 не бях стигнала) спечелих един семпъл, но интересен литературен конкурс, (номинация), но в други 3 не спечелих дори номинация, важното е, че за първи път се престрашавам.
Разболях се от Ковид, 2 мес след завършена ваксинация и след като 15 години не съм боледувала от нищо. Чувствах се зле физически и психически от това. Сега, още 2 мес по-късно съм отново болна, още по-зле, но не се оплаквам, защото все пак поне съм у дома и много се надявам да ми излезе отрицателен резултат.
Започнах все по-малко да се гневя на несериозно то учене на сина ми, все по-малко да го равнявам по постиженията от "учебните" теми тук и искрено да му се възхищавам на иначе дребните неща, които прави, но влага в тях много умение и сърцатост. Това ми е урокът от тази година.

# 24
Беше ми успешна във финансов план тази година. Почти на финала на ремонта на апартамента, който купих в края на 2020 година, съм. Не така стояха нещата в здравословен. Болестите ми много ме тормозят, всеки ден ново 20. Осъзнах ,че ще имам нужда от помощ в не много далечно бъдеще, а няма на кого да разчитам. Който прави всичко за другите, рядко намира същото в отплата.
През тази година започнах все по-често да се питам какъв е смисълът от всичко? От всички усилия, жертви, труд, който хвърлям за нещо? Отговорът не ми харесва. Урокът ми от тази година е, че трябва да бъда повече егоист, да си гледам спокойствието и да се грижа за себе си.

# 25
  • SF
Вече съм сертифициран астролог. Имам два сертификата за 2 различни астро специалности! Simple Smile Продължавам да уча и да практикувам, разбира се!

# 26
2021 ми показа истинските лица на много хора.
Повече почивах и правех любимите си неща от много години назад.
Започнах и почти свършвам една нова квалификация, която ще спомогне за бъдещите ми начинания.
Прекарах повече време със семейството си.

# 27
  • СОФИЯ
Научих плюсове и минуси на възраст 70+ От юни до декември включително, всеки месец пътувах до различна държава с възрастната ми майка. Наваксахме с общуване, ограничено от мен в годините заради служебни ангажименти.

# 28
Аз през 2021 г. научих, че "общата култура" и придобитите дипломи, сертификати и професионална реализация могат дълго време да прикриват бездънна простотия и липса на всякаква критична мисъл, и че много повече хора нямат акъл за две стотинки, отколкото съм допускала, че е възможно.

# 29
През 2021 загубих най-стабилният стълб в живота си- моят баща. От тогава усещам как потъвам все повече и повече. За жалост, децата ми много боледуваха тази година, загубих много близки и любими хора. Моля се Новта година да не отнема никого. беше тежка година.. и дълга.

Общи условия

Активация на акаунт