Отговори
# 45
  • София
Търсих работа над 5 години, така че писах от личен опит. Накрая се преквалифицирах.
Ако някоя от потребителките, търсещи работа реши, може да ми пише на л.с. да не разводняваме темата.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 00:29 от nimfi4ka

# 46
  • SF
Малко особен съвет даваш. Ако проучванията им покажат, че се търсят АйТи-та, програмисти, лекари и преподаватели, треньори..., как точно да си доучат 1-2 годинки? И ако са на възраст с деца или пък децата им вече учат, а те не работят, средствата за доучване са проблем.

# 47
Научих, че не винаги тези които смятаме за близки заслужават доверие. Лошото е, че съм била сляпа дълги години и чак сега всичко ми се изясни. Имаше една приказка, нещо такова: "Ако се довериш напълно на някого ще спечелиш или  приятел доживот или урок за цял живот". Ами, аз спечелих второто.

# 48
  • SF
Историята учи, че никой не се учи от историята.

# 49
За мен годината беше спокойна и безинтересна. Отново отложих някои неща, които се надявам да довърша през 2022 най-накрая. И аз съм в групата на търсещите работа - опитвам се да сменя посоката на развитие, но все още безуспешно.

# 50
Намерих си няколко много готини сайта да си купувам някои хубави неща онлайн.  Много им се радвам , проверявам ги и си пазарувам от тях ако има нещо интересно за мен.

# 51
Намерих си няколко много готини сайта да си купувам някои хубави неща онлайн.  Много им се радвам , проверявам ги и си пазарувам от тях ако има нещо интересно за мен.

Това като обобщение и хайлайт за 2021ли? Сигурна ли си, че си в правилната тема? :Д

# 52

Това като обобщение и хайлайт за 2021ли? Сигурна ли си, че си в правилната тема? :Д

Ами да. Тъкмо си поръчвам коледните шоколадени изделия на Линдт на намаление и в същност само си гледам за оферти и си поръчвам много различни супер шоколади. Затова се сетих да го напиша. А за другите сайтчета имам си сега едно ново за поръчка на мед имам и още някои , специфични и много им се радвам. Но също имам и нови любими продукти от тази година. Например няколко вида чай. Него си го взимам от магазините ., не онлайн. И т.н.
Мислих , мисли дали да напиша нещо друго, но освен че имахме гости за Коледната ваканция и си изкарахме супер, че си изкарахме и лятната страхотно ... а и изобщо добре си караме , ами друго няма. Какво да напиша?

# 53
Звучи като приятна и лека година тогава Simple Smile

# 54
ами отказвам да се занимавам само с корона . гледам да игнорирам . затова като разкараме тъпата корона се получава това Simple Smile

# 55
  • Sofia
След всичко, което ми се случи през 2021 се радвам, че приключи и дано новата е по-добра. Един съсед подлуди цялото ни семейство, друг мен и съпруга ни - на косъм бяхме от съд и му се размина за малко, но втори път компромиси няма да правя. Болници, институции, луди съседи..писна ми. Раздам се, че приключи.

Момичетата търсещи работа - какви умения имате? В кой град те? Може тук някой да помогне ако споделите. Повелавам Ви успех!

# 56
След всичко, което ми се случи през 2021 се радвам, че приключи и дано новата е по-добра. Един съсед подлуди цялото ни семейство, друг мен и съпруга ни - на косъм бяхме от съд и му се размина за малко, но втори път компромиси няма да правя. Болници, институции, луди съседи..писна ми. Раздам се, че приключи.

Момичетата търсещи работа - какви умения имате? В кой град те? Може тук някой да помогне ако споделите. Повелавам Ви успех!
И нас ни подлудиха съседите, разправяхме се с полицията.

# 57
2021 година беше най-ужасната в целият ми живот. Мъжът ми почина от много агресивен рак, само 10 дни след като беше диагностициран. Оттогава изминаха почти 8 месеца, но с децата все още не можем да се отърсим от шока от внезапната му смърт. Скапан живот!

# 58
2021 ще остане за мен годината, в която си купихме мечтаното жилище и най-накрая се върнах към живота на къща. Смених и работата, като попаднах на кошмарно място, на което едвам изкарах два месеца, докато намеря друго.

# 59
  • София
Приложих в действие "Понякога седя и си мисля. А понякога просто си седя."

Общи условия

Активация на акаунт