Ще имам близнаци ! Тема с продължение 38

• 57 167
  • 934
  •   1
Отговори
# 195
Никак ...няма как. С домоуправителя говорихме да измислим нещо като рампа ( дъски) да слизам по нея, но после се отказахме. Много страшно ставаше. Да я друсам нагоре и надолу по стълбите също беше тегаво и недобре за децата...пък дори и да бяха в раниците накичени по мен ( така ги свалях в асансьора, в две ергораници , а преди това в кошниците за кола. ). Така че количката в държах в една обща стаичка долу, но само лятото. Зимата се събираха съседите да играят карти и пушеха вътре...тъй че зимата я държах в колата. Голяма хамалогия, но се свиква.  Много пъти за бързо ходене до някъде се окичвах с двете раници.

# 196
Имаме 9 стълби след асансьора и си свалям количката с децата вътре стълба по стълба на задните гуми. Така я качвам също. Вече ми е малко трудно, защото са по 15 кг, като сложа нещо и в багажника, взема и кухнята.. Но след 2 години имам тренинг 😀
Стрии имам от пубертета още, през бременността не съм се мазала нито 1 път и нямам никакви стрии.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 08:57 от Hope90

# 197
Аз не мога да намеря на разумна цена количка  (да не е 2-3 хиляди лева образно казано) такава, която и аз и количката да сме в асансьора -старо строителство 80-90години.
Дори не държа да е нова може и втора употреба 😕

# 198
Joy Joy, а харесала ли си модел? Ако имаш възможност ходи и виж на място.
Тепърва ще има и промоции.

Нас ни изненадаха колегите на мъжа ми / може би, защото са изцяло мъжки състав в обществен сектор, където разчитат един на друг в работата и са по сплотени/, решили са да съберат символично пари и поне половината сума за mountain buggy duet е платена от тях.
Не очаквахме, защото и от управлението в работата му отпуснаха по над 1000 за дете.

# 199
To  не намирам такива в интернет,  които аз да вляза и количката в асансьора...какво остава да имам право на избор... Живеем на 5 етаж и нямаме гараж и в квартала не се отдават под наем Sad
Имаме един автомобил и ММ ходи с него на работа така, че не е опция да я държим в колата.

# 200
Joy joy, нашият асансьор е същият, не се събира дори бъгито /за няколко см, ама не влиза/. Взехме Дроджан с кошовете за новородени и с тях си ги качвах и свалях с асансьора. Ама рампата имах опция да стои в мазата. Не знам дали би ти било опция. Също така може и в кошовете за кола, на този модел пасваха на рампата. Ама това си е временно решение де. Ние се преместихме после, та не мога да споделя опит след 6ти месец.

# 201
Количките на кика бо и лорели са евтини, но не съм ги виждала на живо, майка ми работи в бебешки магазин и казва, че хората са доволни...

Аз не мога да намеря на разумна цена количка  (да не е 2-3 хиляди лева образно казано) такава, която и аз и количката да сме в асансьора -старо строителство 80-90години.

# 202
Нашата количка не влиза в асансьора. Имаме общо помещение на приземния етаж малко преди входа и там държа количката. Като бебета ги слагах в кошчетата за новородени и така ги свалях, като пораснаха и натежаха едната в слинга/раничката, а за другата ползвах старата количка на кака им. Излизах много, лятото по два пъти. Взимах каката от градина, тичах да оправям документи, не съм се спирала с тях.

# 203
Ние сме в блок с малък асансьор, като тези в панелите. Премерих вратата на асансьора и се оказа, че само Бъгито влиза. Взехме втора употреба, много запазена, на ниска цена. Много съм доволна🙂

# 204
Аз си взех Mountain buggy duet втора ръка доста запазена. До колкото разбрах е най-тясната, която се предлага на пазара и би трябвало да влиза в старите асансьори.

# 205
Да, и ние сме в панелен блок, само Бъгито се събираше като мерихме. Baby monsters бяха с 1-2 см по-широки. За да има място и за мен вкарвам количката назад. В началото ми беше много трудно да се съберат вътре. Вече така съм задобряла, че дори и за баща им има място в асансьора.

# 206
Още един въпрос към по напредналите 🙃 днес влизам в 4 месец и още повръщам, днес ядох само препечени филии и пак повръщах, снощи не можах да заспя до 3:00ч заради гадене.
До кога ви се гадеше на вас?

# 207
To  не намирам такива в интернет,  които аз да вляза и количката в асансьора...какво остава да имам право на избор... Живеем на 5 етаж и нямаме гараж и в квартала не се отдават под наем Sad
Имаме един автомобил и ММ ходи с него на работа така, че не е опция да я държим в колата.
Продавам нашите две колички, ако искаш пиши ми... ще ти обясня как и по какъв начин излизах на разходка.
Заради асансьора се спрях на бъги. Само то влизаше в него. Но с летните седалки. Аз като спайдърмама се гънех и катерех.  С кошовете за новородено май не влизаше или имаше цака... Играх го два три пъти и приключих цирка. Блока е от старо строителство и тесен асансьор...много тесен... На другата количка после ѝ намерих цаката, но нея рядко съм я ползвала. Косато Дито Рейнбоу.

# 208
vartoglava, писах ви.

А аз с още един въпрос. Не разбирам какви са реалните размери  на разгъната т.е количка.
пише: Супер компактен - само 63 см широчина в основата на колелото.
Размери: широчина – 63 см, сгъната и изправена – д32 х ш63 х в96 см; височина на дръжката - 78-106см.
https://www.hippoland.net/mountain-buggy-kombinirana-kolichka-za … -v3-black-pt-0225

Да разбирам изправена, че е разгъната ли ?
изправена – д32 х ш63 х в96 см
Това Д не го разбирам какво искат да кажат ...дебелина ли...?

# 209
Дължина - д , ширина - ш , височина -в

Общи условия

Активация на акаунт