ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 344
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да почиват в мир, светъл път на душите им Cry Дано семействата им успеят да съберат сили, за да продължат напред.

VIKI3, дано се възстанови бързо наборът и да не се разболява повече Kissing Heart

# 166
Съжалявам за загубата и за мъката на тези, които остават!

VIKI3, сила и здраве на момчето!

# 167
  • България, София
Много тъжно Cry Светлина и покой за душите им! Много сили на семействата и близките им!

При нас бройката на боледуващите се увеличи. Мин. седмица ММ, в събота проявих  симптоми, в неделя и наборката. Още две седмици остава у дома, ако не намалят карантината. Но няма как да се върне утре на училище, след като е с + тест.
Не мога да се оплача, че го караме тежко. Дано минава леко при всички, които боледуват.

Вчера трябваше да имат класно по математика, но госпожата отсъствала.
Тъпо ми е, че още 2 седмици няма да ходи на училище. При тях неприсъстващите се обучават асинхронно, т.е. сетете се. Но нямам сили и нерви да се ядосвам и вълнувам. Каквото - такова. Да сме здрави, да мине бързо и леко и това е.

Добри, и аз на опашката за снимки, пък и разказче, ако ти се пише.
Много разумно са постъпили при вас. Да да имаше и тук повече разум ...

Вики, дано се закрепи детенце и не боледува.
Това с лекарството е голямо предизвикателство. Добре, че се намира начин, макар и от Турция.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 15:51 от velina_v

# 168
  • София

Вики, много кофти... пак добре, че се е намерила помощ за осигуряване на лекарствата, това е... ултра супер лошо с липсващите лекарства...

# 169
  • София
velina_v, бързо и без последствия да минава болестта при вас Kissing Heart

Това, с липсващите лекарства, е кофти работа - приятелка ми се обади да купя вентолин за инхалации от Турция, че тук липсвал. Скоро търсих капки, но ги нямаше - след време пак се появиха. Дано е моментно това, че в сезона на настинките изобщо не е приятно, още повече ако е за по-сериозно лечение.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 17:47 от beb4o_fb

# 170
  • София
Вчера пристигна писмото за прием на Набора в колежа. Не знам къде се е запиляло, но датата на плика беше 29.07. Точно преди 3 дни прибирах разни грамоти, медали и видяхме писмото на брат му. И Наборът въздъхна, че той даже и такова си нямал. Ей, на, дойде! Grinning Grinning Grinning

# 171
  • София
aunt Ogg, то са Ковид-времена, не можеше да се пътува свободно, та и писмото е изчаквало Joy

# 172
  • София
Желая бързо възстановяване на болните 🤗
И ние да не останем по-назад - девойката от понеделник е с адска кашлица, раздират й се дробовете. Доктора беше категоричен - задължително АБ и вентолин. И да, няма вентолин за инхалации в аптеките, затова е на сироп. Точно в края на срока…
Омръзна ми вече от болестии

# 173
  • България, София
desita_g, бързо да оздравява госпожицата.
Освен вентолин, мисля, че за инхалации и пулми корт се ползва, но аз никога не съм ползвала. Само съм го чувала.
Ако може да ви е алтернатива. Но нека лекар да каже.

Относно училище и край на срока, налагам си да не мисля, за да се съхраня.
Да са ни здрави децата!
Тая лудост не се знае кога ще свърши. Трябва да си опазим нервите.
Сега не смея да пия алкохол, даже и вино, та това ми е вариантът. Оммммм ...

# 174
Няма Пулмикорт никъде от много отдавна и това е страшна драма за децата с ларингиални пристъпи и бронхеолити.

# 175
  • София

Дай малко Оммм насам. Аз съм след бустер, също не мога да пия (и не помня колко дена точно??), та ще ми дойде добре.

# 176
  • България, София
densi, ужасно просто Disappointed Relieved

Кати, пращам ти виртуално Simple Smile
И бързо да отшумят неразположенията от бустера. Днес говорих с една колежка и тя вчера си сложи бустер.
През нощта започнала такава криза, каквато не е имала с предните две дози. Разказала й се играта.
Но то при всеки е различно.

# 177
  • София

ММ е с 37.5 днес, вчера се бустерирахме. При предишните се жалваше, че го боли ръчичката, но Т не е имал. Само Врячо вдигаше Т, и неразположение имаше, най-вече след 1-вата доза. Той (ММ) даже се притесняваше да не е от друго, прибра се като е вдигнал, ама пък сега май по-скоро нищо му няма (е, освен много оплакване, ама... те, мъжете, са си такива. Няма да забравя една съфорумка от месечната група, която разказваше как и тя, и децата (доста малки тогава) са с висока Т, ама стискат зъби, а мъжът й имал "смъртоносна хрема" и какво голямо мрън било... Ама тая мъжка смъртоносна хрема си ни остана като лаф в семейството от тогава).

# 178
  • София
Да се похваля и тук - с две деца вкъщи сме.
Едното в карантина, другото 3 дни (за сега, но ми мирише на начало на друго) всички 5-12класове на ОРЕС, заради "извънредната ситуация в училище - огромен брой заразени учители и брой карантинирани класове"...
имам дежаву, в старото и училище това бе точно преди да ги пратят всички в ОРЕС Sad

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 15:13 от Desem

# 179
Имам някакви количества вентолин и пулмикорт,  ако мога да помогна пишете ми на лични.

Общи условия

Активация на акаунт