ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 340
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЧНГ и от мен, дами Wink Да сме здрави, търпеливи и доволни от живота (и младежите;)!
При нас старата година приключи с едно бързо пътуване до Истанбул, а новата започна с ходене на ски с приятели и … карантина за почти всички от тайфата. И как не, като нашите кресливи ресторантьори и хотелиери никакви мерки не спазват - няма искане на сертификати, няма дистанция… нищо. А сега, заради тяхната печалба по празниците, естествено ще затворят училищата Sad  Надявам се, че вече го преборихме тая гад и последствия няма да има.
Тази седмица беше важна за младежа- имаше поправка на една оценка, ама он- лайн не ставало. Другата седмица имат контролни, но според мейл, който той получи, всички, които са ДО нямат право да се явяват. А по- следващата им почват файналите… Не ми се мисли как и по колко контролни ще прави, когато му свърши карантината.

аunt Ogg, и младежът днес писа есе по същото време Simple Smile и е баскетбудалист (основен мотив за ходене на училище)… ще се окажат “френдове” с твоя, усещам Wink

# 151
  • София
Честито на всички именици от вчера и днес! Да са здрави и щастливи! Flowers Four Leaf Clover

На болните - бързо и леко възстановяване! Hug

Искрено се надявам да не се стига отново до затваряне на училищата. Предстоят класни и изпитвания на синковеца, който пък нямал нищо против да ги пуснели онлайн... нещо не му се учи напоследък, не ми се вижда мотивиран и не знам да има причина.

# 152
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания за рождения ми ден 🤗 Половината да се сбъднат, ще бъда много щастлива, но истината е, че искам само да съм здрава, за да отгледам децата си.

Rodiva, честити да са ти имениците, здрави и обичани ❤
Честито и на всички, които празнуват днес имен ден и рожден ден. Бъдете здрави!

# 153
  • София
Деси, честит рожден ден! От здраве да не се отървеш! Много щастлива и успешна лична година ти пожелавам! 🤗

# 154
  • В светлината на слънцето
Позакъсняло ЧНГ, момичета! Нещо ми се губят дните и не помня честитих ли ви новата година. Та да се повторя или попървя: Бъдете здрави и много щастливи, а децата да се радват на много успехи! Heart

# 155
Честита Нова година и от мен.
Честито на всички празнували имен или рожден ден. Flowers Hibiscus
Съболезнования за семействата, загубили близки. Heart

Ние се завърнахме от Велинград, където по подразбиране няма ковид и поради тази и много други причини си изкарахме страхотно.
Младежът е добре, очакват го класни и контролни тези дни и седмици, както и всички осмокласници предполагам.
Вече не ми пука особено, когато пак масово се заговори за затваряне на училищата. Попретръпнах откъм подобни изказвания. Някои хора обичат са са затворени, някой друг да се грижи за здравето им и да всяват страх.
Относно тетсването, в нашето училище по предложение на ръководството децата се тестват 2 пъти седмично, а на 4.01 бяха тествани всички деца, включително и тези със сертификати.

# 156
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честита нова година, момичета. Simple Smile
честити имени и рождени дни на нас и на дечицата ни.
нямам големи пожелания, само да сме здрави и живи, добри хора да срещаме по пътя си.

поизгубих се, защото следновогодишно бяхме на екскурзия по Нил. Simple Smile прекрасни места, невероятно запазени изключителни храмове и гробници.
от вчера пак сме "на тръстиката" Simple Smile
тук празнуват две Коледи и нова година и ваканцията беше по-дълга. както се очакваше всеки тръгна към дома, а тези домове са в различни държави. опасявах се, че с това може да се "донесат" изненади в първия учебен ден и го бях споделила с един от учителите на коледния празник.
навярно не съм била само аз или някой от ръководството е мислил в същата посока, но вечерта преди първия учебен ден получихме съобщение, че първата седмица ще ни е "карантинна" и присътвено ще се започне другата седмица.
Simple Smile хареса ми. така има време да се прояви каквото ще се проявява и ще започнат начисто.
дано всички да са здрави и да няма повече карантини.
аз съм оптимист, както се вижда.

# 157
  • София
Браво, все по такива хубави поводи да отсъстваш. 😃

# 158
  • София
Честити да са всички именици от отминалите дни Kissing Heart

Добри, пусни някоя снимка да изплакнем очи Kissing Heart

# 159
Бързо оздравяване на всички болни. И покрай мен много болни, много нещо. Отразиха се празниците и събиранията, определено. Ние поне засега се държим. Набора вече няма да го хваля. След шестицата по немски, 3ка, по БЕЛ 2ка на класното, абе пълно омазване. Аз побеснях, сега е в немилост. Не му говоря, не искам да го виждам, казах му да не се и прибира, но цаща му нали пък да се прави на добър го прибра. Та е седяр целия уикенд карциран в една стая. С брат си се праха, сушиха, гладиха. Ядене не съм им готвила за Ловеч. Дано се постреснат, че и баткото се провинил миналата седмица. Не искам да се ядосвам вече, но като ви светне Школото, сърцето ми подскача от страх. Да свършва тази година малко да си почина психически.

# 160
Здравейте момичета, и ЧНГ! Само здраве ни пожелавам!

Влизам да питам, дали някой има миналогодишни олимпиади по БЕЛ от общинския кръг.
Девойката се е записала, нали, нашата олимпийка.
Обещах че ще потърся, но нищо не откривам в гугъл. Рових и в сайта на Дидева и там не успях да намеря.
Та, хелп..

# 161
  • София
Мили хора, с много от вас заедно сме мечтали за НПМГ. Затова споделям тук. Трагедия застигна две семейства, на ученик и на съвсем-съвсем млада учителка. Светла им памет!

# 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
светъл път на душите им.
Sad Sad Sad

# 163
Съболезнования Cry

Наборът пак е болен, отново стигна до възможно най-силните лекарства. На всичко отгоре няма внос на някой, добре, че ми помогна съфорумка, която скоро е била в Турция.
Смотано ми е. Все болести, на другите двама нищо, този се скъса да боледува.Cry

# 164
  • В светлината на слънцето
Ох, кофти новини… Cry
Да почиват в мир детето и учителката! Cry
VIKI3, дано се стабилизира бързо наборът, стискам силно палци! Heart

Общи условия

Активация на акаунт