ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Вчера дете, което е тествано дава отрицателен резултат в училище. След два, три часа му става зле, прибира се и днес пср положителен. Ясно колко работят училищните тестове.
Моля се и набора да кара същото, щото ако сега тепърва ще се разболява от ковид след толкова много лекарства и кашлица...ще се гръмна.

# 346
  • София

То се е тествало поради симптоми или как / защо в сряда?
И защо част от директорите ги питат дали са контактували в защитена среда, а част... не ги питат може би?
Всичкото това ми звучи като някаква мътна Индия...

Явно не е било добре детето и са го тествали. В сряда вечерта получихме съобщение, че сме в карантина от същия ден. Мислех, че карантинират от следващия.

# 347
Реге, да ти е жив и здрав рожденикът! Да е щастлив и успешен!

Моята девойка е доста зиморничава. Все й е студено и се облича стабилно (и вкъщи, и навън). Но редовно ми разказва как съучениците й масово са по тениски и тънко яке отгоре.
А вие какви температури поддържате вкъщи през зимата? Вкъщи е около 20-21 градуса.
Днес получих съобщение в школо, че от утре училището минава на ротационен принцип заради много болни учители и ученици. Осмокласниците ще са присъствено сега, но от другата сряда ще са на ДО. Поне ще си довършат класните работи присъствено и предполагам, че ще им оформят срочните оценки. Стипендия няма да има със сигурност. Успехът за срока ще е малко над 5. За оценки не се карам, опитвам се да я стимулирам да дава повече от себе си, пък каквото-такова.

# 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хахаха, Добри, какво е това роботче Heart Eyes
Изглежда като миньон-пътен-полицай.

едно от роботчетата на експото.
върви по алеите и предупреждава да си сложиш маската. изглежда има някакъв датчик за маската, защото не ни говореше за маски (носехме си ги).
когато застанеш пред него спира и когато му натиснеш по-светло жълтото бутонче на главата започва да ти говори. "аз съм приятел.снимай се с мен. чакай да си сложа очилата за да съм готин..."

имаше едни по-строги Wink ако застанеш пред него със строг глас казва "аз съм секюрити робот. оставете ме да продължа!" ако си в алеята за количките те подканя да я напуснеш.

# 349
Лелеее, момичета, колко сте изписали Simple Smile!
Реге, да е здрав, следващ мечтите си и благословен рожденика🎂!
Всички болни бързо да оздравяват и да нямат усложнения от “модерната болест”.
По отношение на очилата, болна тема ми е. Наборът е с проблеми (миопия) от втори клас и още тогава ни казаха, че няма начин диоптърът да не се увеличава прогресивно. За съжаление, се оказаха прави Sad.
Разбира се, както при почти всички с такъв проблем- генетичният фактор е решаващ и аз съм тази с лошия ген. Родителите ми едва на около 60 год. възраст започнаха да ползват очила само за четене, но баба ми по бащина линия е с висок диоптър. Малкият вижда идеално, още като влезе в метростанцията и ни информира колко време остава до следващото метро, независимо че екранът е на другия край.
Много странно нещо е генетиката, както казва един колега:”никой не знае как ще се разджуркат гените”.

# 350
re_ge_, здрав, успешен и вдъхновен да бъде порасналият ви син! Ще има да хапвате дълго бонбони, ако не е почерпил с тях...Simple Smile
Роботчето от снимката на st.Dobri доста ми напомня на героите от една анимация, която гледахме наскоро - Ron's Gone Wrong...Такива роботчета бяха най-добрите приятели на учениците...
У нас също поддържаме около 20-21, децата и на толкова спят, а ние на 18-19...Моите си се обличат, но без да прекаляват...Wink

Желая на всички короновани особи бързо да се спасят от тежкия товар и да продължават без последствия за здравето си напред!

# 351
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Интерактивни екрани. Прожектира се пустиня, а когато докоснеш някой от трите започва да се строи Дубай. Не целия, само някои знакови сгради.

# 352
  • Пловдив
_re_ge,
Децата ни са астрални близнаци
💗
Наздраве!
Да са ни живи и здрави!!!
🌼🌻🌼🌻

# 353
  • София
Докато поздравя единия рожденик и станали двама - живи и здрави да са празнуващите!!!

# 354
  • София
JiD, да е здрав, щастлив и късметлия рожденикът ти! 🍀

# 355
  • София

JiD, много здраве и светло бъдеще желая...

# 356
Честит празник и на JiD, здраве и щастие!

# 357
  • София
JID, да е жив и здрав рожденикът ти, да покорява света със замах и увереност Kissing Heart

# 358
  • Някъде на край света
Здрави и честити да са рождениците! Много успехи и късмет в начинанията! Simple Smile
Бързо оздравяване на болните!
Аз си отглеждам двете крайности за обличането - наборната се облича повечко, но брат й не признава студа ( все му е топло).
В класа на наборката бавно започват да окапват, но са отрицателни, та явно нещо друго се върти. От вчера са с 11 отсъстващи. Sad
При брат й - отсъства само едно дете, което е контактно на брат си от уикенда.
За оценки, явно и на наборката ще й се размине. Цяло чудо ще е да стигне необходимите 5.50.

# 359
  • Пловдив
Buzzy, beb4o_fb, valeriq.k, katiABV, sise_to, _magi_sveta,
благодаря ви!
Празникът мина... с нерви от моя страна. Не успявал да си отвори сиропа за кашлица през деня, витамините се сети да ги пие следобеда, като му звъннах, ...
У дома, четиримата, торта, свещички, снимка, речник на Pons 130 000 думи, суитчер Найк от сестра му и  300 лева (които ни спести от липсата на парти)
Тази сутрин се успал (а и баща му си е бил все още вкъщи!!!!!). Госпожата го кани на събрание, нищо че е в къщи - да слуша онлайн часовете.
Ей, такива!
След като им казах по телелфона и на двамата, че са страшно безотговорни и ми късат нервите, мога да започна работа с кафе и разтворен витамин С.
(няма подходящ емотикон!!!)
Но... ви желая успешен и усмихнат ден!
Децата ни растат! - 15!!!!
Чак не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт