ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
JiD, честит да е набора на патерица.
 И да оздравява бързо.

# 361
  • Варна
JiD, честит рожден ден и на твоя младеж! Да е здрав и много успешен! И по-малко да ти къса нервите в идните години Simple Smile

Нали ви се оплаквах наскоро, че щерката вечно е против всякакви състезания и олимпиади. И все с молби и кандардисване склонява да се яви. Тази година след успешното представяне на физиката я склоних някак да иде и на химия. Сутринта получи благата вест - 100/100точки, без никаква допълнителна подготовка. Пак с много увещаване я склоних за един сугестопедичен курс по испански. Сега показва ентусиазъм и за него, но защо с толкова тикане от моя страна? Уморих се вече. Чудя се, ако спра да я ръчкам и насърчавам да е активна, какво ще прави? Зимен сън ли ще спи... От възрастта ли е, от темперамент ли, от що ли - не знам, но вече вино не ми стига Simple Smile

# 362
  • София
JiD, Честит да ви е 15 годишния порастнал младеж!  Flowers HibiscusKiss
Грижат се децата да не ни е скучно покрай тях. Simple Smile
Колкото и силно заразен да е този вирус около нас има много случаи, в които има само един болен в дадена къща, а другите не се заразяват. Явно си е до моментен имунитет.
st. Dobri, пускай моля повече снимки, че аз лично като ги гледам направо ми се стопля душата. RelaxedNature Sunny

# 363
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нещо пак ми се прескачат постове и съм пропуснала рождениците.
да са живи и здрави, да преследват целите си с хъс и да ги достигат с лекота Wink
вие май сте първите 15 годишни?
и на мен не ми се вярва, че топчицата вече е голям, но това е нормалния ход на нещата.
здрави да са. всичко друго може да се нареди.

# 364
  • България, София
JiD, честит да е твоят рожденик, малко на патерици! Да е жив и здрав, обичан и щастлив и да постига с лекота всичко, което си набележи Hug

Dive, и моята девойка трябва да я ръчкам за всичко. На моменти ужасно се уморявам. Ужасно.

# 365
  • София
JiD, да е жив и здрав рожденика.
Да ви радва, а за другото, пожелавам цялото търпение на теб.Hug

# 366
  • Пловдив
Desem, Velina_v, Rodiva, st. Dobri, Dive, MianaNia, благодаря и на вас!
Май не сме първите 15-годишни в темата.....Thinking
изтекоха се едни снимки на торти... ама дали бяха в последните дни на декември... или в януари....
Снощи се чухме с "момичето", с което бяхме в една стая в родилното. Тя роди на 17-ти, аз на 18- ти . Нито нейния Антон, нито моя Наско Simple Smile
 Поддържаме връзка по празници. Тя е от Асеновград.
Пак се посмяхме. И двамата са по-високи от нас сега, нейният е и по-тежък от нея....
Нали не трябва да се чувствам стара!?
Като си спомня за моите 15 години...се сещам за много самоувереност; усещане, че мога да постигна каквото си искам; много приятели, излизания (що ли се учудвам на неговия "богат" социален живот!? вчера получил гласови съобщения от класа, 39 поздрава, сторита в Истаграм в негова чест, един приятел искал да му идва на свиждане вкъщи!?!?....)

# 367
JiD, на патерици,  да ти е живо и здраво момчето, да сбъдне всичките си мечти
след 4 години излитат от гнездото, нали си нямам друго дете, та ми е мъка още отсега
наборът ще завърши с 1 или 2 петици, та има шанс за стипендия, то 20лв , но са си негови

# 368
  • В центъра на моретата
JID,  да е жив и здрав рожденика! Да е успешен, да постига с лекота целите си, да не спира да мечтае и да е обграден от обичащи хора!

Всички вкъщи сме много, ама много зиморничеви. Мразя да се навличам като зелка, затова предпочитам стабилно яке, което да пази от всичко. В стаите, обаче, си е топличко. На работа държа около 26-27 градуса, вкъщи стаите са по-големи, но пак се мъча да достигна това. Адски ненавиждам зимата и направо се топля от снимките на Добри, като гледам късия ръкав.

В класа на девойката няма отстъстващи, но за сметка на това пък, вече учители почти няма присъстващи. От 26-ти е дистанционно. Класната (която е по АЕ) им беше в карантина, върна се за 2 дни (като през половината време я заместваха, в останалото нямаше кой) и снощи им писа, че от днес пак е в болничен. Вече няма кой да я замества и няма да имат часове - прибират се.  По БЕЛ нямат учител и заместващи. Днес отиде за 3 часа, утре за 2 - има ли смисъл само да се разкарва до там и обратно. При положение, че нямат здрави учители (особено по език), а  имат по 4 часа език на ден защо трябва да се разкарват за физическо, рисуване и математика, а не ги направят дистанционно.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 12:29 от zaek

# 369
И при нас отсъстват учители. Вчера са нямали БЕЛ, но замествала учителката по философия, обаче последния блок / музика/ също намали и си дойде по-рано.
Иначе от децата почти нямало отсъстващи - само две от 27 ги няма.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:36 от MianaNia

# 370
Jid, да е жив и здрав рожденика!
Много успехи и късмет!

# 371
  • В светлината на слънцето
Честити именици и рожденици! Живи и здрави да са! Heart Няма да изброявам поименно, че сигурно ще пропусня някой.

Ние сме си домашни, засега само сестра му  е болна, останалите държим. Но нейният клас вчера бе официално карантиниран. Силно се надявам да ни се размине, тя върви вече към оправяне, сал един течащ нос я мъчи.

# 372
  • България, София
Лулумба, дано се размине при вас.

На наборката днес й е последен ден от карантината.
Утре отива да прави класно по математика.

Аз съм под карантина до 22.01. включително. По старите правила съм.

# 373
  • София
JiD,  да ви е жив и здрав рожденника. Много сбъднати мечти и много успехи.

И аз съм много зиморничева, не обичам да се навличам с няколко ката дрехи и по тази причина вкъщи по- малко от 24 градуса не поддържаме сега през зимата. В стаята на хлапетата е по - хладно, защото на тях все им е топло. Те спят с тънки пижами и тънки завивки, но аз гледам през ноща да съм опакована Smile.

Dive, поздравления за девойката. Браво, все така да се представя на олимпиадите. Моята ходи с желание по олимиади и състезания, но само на тези, на които е сигурна, че ще се справи добре. И аз и госпожата по история я карахме да отиде, но тя категорично отказа. Щяла да се изложи.
Добри, пускай по - често снимки да ни се стопли душата, че с минусовите температури при нас имаме нужда от сгряващи пейзажи.

В училището на девойката няма отсъстващи нито деца, нито учители. Оформянето върви с пълна сила, като все още се броят на пръсти предметите по които е ясно какви оценки ще има. За първи път ще завърши срок с 5 - ци. И то не една или две, а доста повече. И за първи път не се трогва от това. Казва, е какво от това, 5 - цата е много добра оценка. Може би и стипендия няма да хване Thinking

На болните бързо оздравяване Purple Heart

# 374
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук е зима. 15 градуса и вятър. страхотия!
по този повод от училището се получи това Wink

Скрит текст:
Dear All,

I hope this email finds you well. In light of the extreme cold weather this year please note that students will be permitted to wear non-uniform coats whilst in school. Whilst we wish for our students to be smart and presentable, this has to be secondary to them staying warm. However, please ensure that hoodies are not worn as an alternative, although coats and jackets with hoods are acceptable.

Thank you for your continued support.

Wink

Общи условия

Активация на акаунт