Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 108
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за линка, в 20 часа ще съм на линия

# 586
И аз ще съм на линия.
Благодаря ви за цялата информация, която споделяте. Тук всичко е на едно място и е много удобно Blush за заети хора като мен Kissing Heart

# 587
Започваме Wink

Gift Heart

Ето я и рекламата с Керем
https://twitter.com/i/status/1483861637501276170
Керем е в тренда Simple Smile
#KeremBürsinBMW
124K Tweets

# 588
  • София
Привет!  Grinning Момичета, очаквам отново подкрепата ви! Heart Eyes

19 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 21.11.2020
Хаштагът на излъчването : #sençalkapımı  чукаш на вратата ми

Какво означава „Ще продължа живота си“?

Енгин: Какво означава „Ще продължа живота си“? Какво ще направи? С друг ли ще се среща? С друг мъж ли? С друг, освен с теб?
Серкан: Откъде да знам. Така каза.

Мело: Как така?
Фифи: Ще си продължиш живота? Как ще си продължиш живота?
Джерен: Как ще стане това?

Мело: Това от типа да си намериш нов приятел ли е?
Еда: Не, разбира се.

Серкан: Може би защото ми е ядосана? Нали ми е сърдита. Може би заради това. Сигурно затова каза така.
Енгин: Братко, ако помислим...От една страна е свободна и може да прави всичко, което си поиска. И ти не можеш да се намесваш в това.

Еда: Казах го, защото съм му ядосана.
Джерен: В крайна сметка си свободна, никой няма право да ти се меси.
Мело: Може би трябва да опита?

Енгин и Серкан: Не
Енгин: А, не. Не мисля.
Серкан: Не.

Фифи: Може би се струва да се огледаш наоколо.
Енгин: В края на краищата, ако Еда се огледа наоколо...
Еда: Не мога да се огледам.

Енгин: Просто предполагам. Все пак Еда е красива жена. Може да се огледа наоколо, но ако се огледа, всичко ще се промени, братко.
Еда: Наистина, освен Серкан, не мога да заглеждам никой друг.
Мело: Яаа.
Еда: Уфф.. ще направя чай

Мело: Имам много добра идея. Слушайте, ето какво ще направим. Еда не може да погледне друг, но какво ще стане, ако Серкан не знае това? Дайте да измислим въображаем приятел.

Брейнсторминг Sunglasses в двете групи – какво е казала Еда и защо? Какво следва от казаното?  И разбира се романтичката Мело с гениалните си идеи... Stuck Out Tongue Winking Eye Речено-сторено.  Smiley

# 589
Рекламата ми хареса Simple Smile
Забавна е

# 590
Dilemi, предварително ти благодаря за труда Kissing Heart

# 591
  • София
Не мога да те изхвърля от сърцето си.

Селин: Добре дошъл. Да гледаме ли заедно филм, Серкан?
Серкан: Не, уморен съм.
Селин: Добре. Тогава ще взема душ.
Серкан: Добре

От „Мадоната с коженото палто
Дори възможността, че можеш да бъдеш с друг, ме съсипва. Това, че той ще те докосва като мен, и ще те гледа така, както аз те гледах. Това, че ще се усмихваш на друг със същата усмивка, която прави денят ми по-светъл. Знам, че е егоистично. Но искам да бъдеш само моя. Гледай само мен, усмихвай се само на мен, докосвай се само до мен, бъди само моя.“

Серкан: А това е за спомен от тази вечер. Ще го сложиш до кантара.
Еда: Наистина ли?Това е много хубав подарък. Наистина е много красив. Благодаря. Така се радвам, сякаш съм го получила от известна рокзвезда

Еда: Не мога да те изхвърля от сърцето си. Докато те има теб, как мога да обикна друг? Душата ми, тялото ми, сърцето ми – всичко ти принадлежи. Знам, че е невъзможно, но искам мен да ме гледаш само ти. Усмихвай се само на мен, докосвай ме, бъди мой.

Това ли е любовта? Когато дори мисълта, че очите на любимия ти човек се усмихват на друг,  ръцете му докосват друг, устните му целуват друг, те убива.
А горката Селин се изживява като част от двойка, предлага романтично прекарване на вечерта. Жалка, жалка Селин!

zlati_ru, Heart Exl

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 20:14 от Dilemi

# 592
Heart Eyes

#KeremBürsinBMW
130K Tweets
Gift Heart

# 593
Уфф, тази Селин е страшно нахална, честно

# 594
  • София
Може би ти не умееш да обичаш?

Серкан: Разказвал ли съм ти за този кон?
Еда: Не
Серкан: Избрах я сред много коне. Но тя въобще не ме поиска, нали? В първите седмици не ме допускаше до себе си, не даваше да я обичам, не даваше да я яхна. После, в един момент, когато помислих, че имаме връзка я яхнах, а тя ме хвърли.

Еда: Добре, а после? Привърза ли се към теб?
Серкан: Не. Все още не дава да я оседлая. Позволява само отдалече да я наблюдавам. Благородна. Инатлива кобила.
Еда: Може би ти не умееш да обичаш?
Серкан: Просто тя не разбира.

Еда: Как се казва?
Серкан: Още не съм й дал име. Еда. Какво искаше да кажеш вчера? „Ще пръдължа“...Значи ли, че ще продължиш да се виждаш с други?
Еда: Не искам да говоря на тази тема. Ще се видим.

Видяха се...Поговориха си...И пак се разминаха...

Еда, ти си ми подарък от Вселената. И за Серкан е така.

Айдан: Еда, ти си ми подарък от Вселената. И за Серкан е така.
Просто знай това. Серкан е преживял голяма болка. След смъртта на брат му го изпратихме в чужбина съвсем мъничък. Направихме много голяма грешка. Направих. Защото детето трябва винаги да се намира до майката.
Еда: Въобще не ми е говорил за това.
Айдан: А как ще ти разкаже? Не знае как да се открие. Не знае как да се довери на жените. Кой знае каква буря е вътре в него.
Еда: Да чуя това, ме разстройва още повече.

Айдан: Еда. Първоначално въобще не те смятах подходяща за Серкан. Но когато те опознах, много те обикнах. И видях и Серкан как те е обикнал. Според мен все още е влюбен.
Еда: Г-жа Айдан, Серкан ме изостави. Моля ви, недейте.
Айдан: Защото се е изплашил, че ти ще го изоставиш.
Еда: Защо трябва да го изоставям?

Айдан: Защото всички, които е обичал, са го изоставяли. При това върху него се стовари тежестта от миналото. Не може да бъде с теб с тази тежест, Еда.
Еда: Според мен, синът ви е много разглезен. Да ставаме ли или искате да постоите още малко?

Айдан почти в прав текст каза всичко на Еда – просто тя трябва да се замисли малко.

# 595
# 596
Керем наистина е страшен чаровник Heart Eyes Блазе и на Ханде 

# 597
# 598
Чакаме Ханде да реагира, нали?

# 599
  • София
Опетни не само моята, но и тяхвата репутация. Трябва да знаят за постъпката ти.

Ефе: Знам, след вчерашния ни разговор вече ще ни е много грудно да бъдем партньори.
Серкан: Виж как прекрасно знаеш. Докато не получа тези акции, ни се налага да бъдем партньори. Но ще премина към темата. Искам да обясниш всичко и на екипа.
Ефе: Интересно, ако екипът знае това, какво ще се промени?
Серкан: Опетни не само моята, но и тяхвата репутация. Трябва да знаят за постъпката ти.

Ефе: Очевидно, че сношният разговор и думите ми никак не са ти повлияли.
Серкан: Виж, Ефе. Или сега ще говориш с тях, или ще ти заведа дело по трудовия кодекс.
Ефе: Не , няма нужда.
Серкан: Колеги, не бихте ли могли да прекъснете работа и да ни отделите малко внимание? Г-н Ефе иска да направи едно обяснение.
Ефе: Приятели. Причината за срутването на покрива на къщата на сем. Кафешчиолу бях аз. Погрешно промених някои цифри в документите. И затова се случи инцидента. Не съм ви казал това. По тази причина моля за извинение всеки един от вас.

Твърд, настоятелен, безкомпромисен. Серкан Болат. За да имаш уважението на колегите си, трябва и ти да ги уважаваш и защитаваш.
Ще ме извините но...да си кажа  Не ми харесва прическата на Серкан. Този перчем?!? Не! Много е зализан и загладен. Харесвах  прическата му от първите серии!

...Направих грешки, от които няма връщане назад.

Серкан: Еда, дойдох тук заради теб. За да поговорим. Затова те моля, дай поне веднъж да поговорим.
Еда: Добре. Аз винаги съм била до теб, Серкан. Дори след всичко, което ми причини. Винаги. Но ти дори това не разбираш.
Серкан: Защото ти към никого не изпитваш ненавист.
Еда: Не мога да изпитвам ненавист към теб. Не знам. Може би съм глупачка, може само да се залъгва.
Серкан: Как?
Еда: Че дълбоко в сърцето си...Не искаш да ми навредиш.

Серкан: Повярвай, Еда, направих грешки, от които няма връщане назад.
Еда: Разкажи тогава. Кажи ми, пробвай. Вместо да решаваш вместо мен, разкажи. Виж, Серкан. Много се уморих. Наистина се уморих много, опитвайки се да те разбера. И от това, че преживяваш всичко вътре в себе си, много се уморих. Ако позволиш ще си търгва. После не казвай, че съм те оставила и съм си трагнала.

Серкан вече осъзнава, че беше грешка да премълчи истината и да се раздели с Еда! Няма да е лесно да спечели отново доверието и любовта й ! Оказа се неподготвен за чувствата си към Еда и сега ще трябва да изтърпи всички последици!
От опита си със Серкан, Еда трябва да е научила, че той не говори празни приказки – щом иска да говорят за нещо важно, значи наистина е важно!!! Но Еда си е Еда, почти винаги дийства импулсивно, понякога й липсва съвсем малко търпение.

Цветята са за Еда. Написано е името й.

Енгин: Дошли са за Еда. Написано е името й.
Серкан: Какво? Каква Еда? „Искам да те опозная“.
Енгин: Значи, не е непознат за Еда и иска да се опознаят.

Серкан: От кого дойде това?Енгин, кой изпрати това?
Енгин: От къде да знам.
Серкан: Това шега ли е ? За Еда ли е дошло? Добре, Лейля, изгори ги. Изгори идиотските цветя.
Енгин: Не ги гори, скъпа. Занеси ги на Еда.

Общи условия

Активация на акаунт